jason88 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδια. Πηρα το Lenovo G585 σημερα. Το θελω για τον πατερα μου. Πολυ απλη χρηση. Ιντερνετ και office. O φορητος δεν συνοδευεται απο λειτουργικο συστημα παρα μονο το free dos. Μεχρι να του περασω τα win7 pro 64 που εχω κατω στην Αθηνα ποιο λειτουργικο λετε να του περασω ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει? Linux ή κατι αλλο? Ποια εκδοση? [πειρατικο software δεν χρησιμοποιω.] Επισης μπορειτε να μου πειτε ποση ωρα να το αφησω στο ρευμα για να φορτισει η μπαταρια? Δεν αναφερει κατι στο εγχειριδιο.
thelos257 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Περασε του Linux για την ωρα να περασεις μεχρι να πας στην Αθηνα επισης αφησε το για 8 ωρες να φορτησει καλα η μπαταρια του μπορεις να το ανοιγω κλεινεις κανονικα.
coolerman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσίευση 16 July 2013 - 03:08 PM Άργησες τηελος257!!! 1
thelos257 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσίευση 16 July 2013 - 03:08 PM Άργησες τηελος257!!! Ελα μου ντε σοβαρα εε ; και εσυ που εισουν εδω πριν απο ενα χρονο γιατι δεν απαντησες ή δεν το ειδες ;
coolerman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ελα μου ντε σοβαρα εε ; και εσυ που εισουν εδω πριν απο ενα χρονο γιατι δεν απαντησες ή δεν το ειδες ; είσαι ειδικός στα lenovo,για αυτό το άφησα 1
thelos257 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 είσαι ειδικός στα lenovo,για αυτό το άφησα Αστεια αστεια αλλα εχω φαει κολλημα με τα Lenovo απο την μερα που το πειρα το τελευταιο μ λαπτοπ το λενοβο δεν εχω προβλημα να χτυπησω ξυλο απο την αρχη επρεπε να επερνα Λενοβο αλλα αντε γελαστικα και πειρα τα δυο HP Pavilion....
xristoforos89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Πηρα το Lenovo G585 σημερα. Το θελω για τον πατερα μου. Πολυ απλη χρηση. Ιντερνετ και office. O φορητος δεν συνοδευεται απο λειτουργικο συστημα παρα μονο το free dos. Μεχρι να του περασω τα win7 pro 64 που εχω κατω στην Αθηνα ποιο λειτουργικο λετε να του περασω ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει? Linux ή κατι αλλο? Ποια εκδοση? [πειρατικο software δεν χρησιμοποιω.] Επισης μπορειτε να μου πειτε ποση ωρα να το αφησω στο ρευμα για να φορτισει η μπαταρια? Δεν αναφερει κατι στο εγχειριδιο. είσαι ειδικός στα lenovo,για αυτό το άφησα Μεχρι να παει Αθηνα λεει. Πιθανοτατα το παλικαρι να εχει φτασει μεχρι Συρια με τα ποδια Και φαντασου να το εχει και να φορτιζει απο τον Ιουλιο του '13. :P 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα