Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, θέλουμε να αγοράσουμε ένα λαπτοπ από 400 ως 600 ευρώ.

Η χρήση θα είναι γενικά απλή (ταινίες-ιντερνετ) άντε και στην καλύτερη κανά diablo 3.

Θέλω να μου πείτε ποιο θεωρείτε ως καλύτερη λύση, που να είναι η καλύτερη σχέση ποιότητας ως προς την τιμή του.

Αν γίνεται να είναι 17άρι, ακόμα καλύτερα.

Επίσης, χρειαζόμαστε dvdrom οπότε αν κάτι παίζει σε ultrabook,θα πρέπει να δώσω και 30-35 ευρω παραπανω για εξωτερικό dvdrom.

Έχω δει αυτά.:

Δημοσ.

Η προσφορα του κωτσου με εχει μπριζωσει αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι ... sleekbook με 399 :/ το μονο που διχνει να μην ειναι καλο ειναι η αυτονομια... μηπως εχει κανεις καποια γνωμη για αυτο το laptop απο εμπειρια η τιποτα ?

Δημοσ.

Και εγω για κατι παρομοιο ψαχνω,εχω ενα desktop για τα παιχνιδια και θελω λαπτοπακι για γενικη χρηση και φορητοτα.Αυτη η προσφορα απο το media markt λεει τιποτα: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-15-3521-%28i5-3317U-4GB-500GB%29,99452,397551,822733.html?et_sub=1122408&catalogId=14051&et_lid=426&et_cid=81#refId=catalogEntryDetails&scroll=0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα και εγώ αυτό.Νομίζω καλή λύση είναι και λόγω dell και λόγω mediamarkt,που τα θεωρώ πιο αξιόπιστα από τις άλλες μάρκες + καταστήματα αντίστοιχα.

Απλά είναι λίγο ακριβότερο από τα άλλα και δεν ξέρω αν αξίζει τη διαφορά.

ΥΓ.Το HP του Κωτσόβολου λέει 1 έτος εγγύηση.Αυτό ισχύει?Δεν υποτίθεται ότι όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν 2 έτη εργοστασιακά?

Επεξ/σία από s2117

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...