Asmodeus21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Aρα μιλαμε για 7950 στο 1GHz . Κι οι 2 καρτες ειναι περιπου στα ιδια . Να σαι καλα φιλε , σε ευχαριστουμε. Η αποψη μου ειναι , αν παιζεισ σε αναλυση μεγαλυτερη απο 1080p παρε 7950 , αν παιζεις σε μικροτερη η ιση παρε 760. (λογω μνημης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά, είναι δεδομένο ότι πάνω-κάτω στα ίδια παίζουν οι κάρτες, με τα ίδια περίπου χρήματα. Είναι επίσης δεδομένο ότι όποια και να πάρει κάποιος, θα είναι πολύ ικανοποιημένος. Απλά έχουμε φύγει απ' το «πάρε AMD για vfm, η αντίστοιχη nVidia είναι overpriced». 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Εγώ πάντως σαν επίδοξος αγοραστής δε θα μπορούσα να βασιστώ σε αυτό και να θεωρήσω δεδομένο ότι θα μου έρθει 1000άρα. φίλε phanispal είναι πολύ απλό το πράγμα και 1000αρα να μη σου έρθει που όντως δεν είναι στάνταρ υπάρχει το συγκεκρίμενο bios στο site να το κατεβάσει ο καθένας και κάνει για όλα τα μοντέλα ό,τι και αν σου σκάσει! http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4121#bios FX1: base clock 900, boost clock 1000 ελπίζω να μη χρειαστεί να λέμε συνέχεια τα ίδια και η 760 επίσης δεν είναι "στοκ" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asmodeus21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά, είναι δεδομένο ότι πάνω-κάτω στα ίδια παίζουν οι κάρτες, με τα ίδια περίπου χρήματα. Είναι επίσης δεδομένο ότι όποια και να πάρει κάποιος, θα είναι πολύ ικανοποιημένος. Απλά έχουμε φύγει απ' το «πάρε AMD για vfm, η αντίστοιχη nVidia είναι overpriced». Εννοειται. Κι αν εμπαινε κι κανα Starcraft 2 (or blizzard game generally speaking) στο review θα βλεπαμε μεγαλες διαφορες υπερ της 760. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Απλά έχουμε φύγει απ' το «πάρε AMD για vfm, η αντίστοιχη nVidia είναι overpriced». σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asmodeus21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 φίλε phanispal είναι πολύ απλό το πράγμα και 1000αρα να μη σου έρθει που όντως δεν είναι στάνταρ υπάρχει το συγκεκρίμενο bios στο site να το κατεβάσει ο καθένας και κάνει για όλα τα μοντέλα ό,τι και αν σου σκάσει! http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4121#bios FX1: base clock 900, boost clock 1000 ελπίζω να μη χρειαστεί να λέμε συνέχεια τα ίδια και η 760 επίσης δεν είναι "στοκ" Ειναι factory OCed ομως κι ο χρηστης την βαζει κι δεν κανει τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 φίλε phanispal είναι πολύ απλό το πράγμα και 1000αρα να μη σου έρθει που όντως δεν είναι στάνταρ υπάρχει το συγκεκρίμενο bios στο site να το κατεβάσει ο καθένας και κάνει για όλα τα μοντέλα ό,τι και αν σου σκάσει! http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4121#bios FX1: base clock 900, boost clock 1000 ελπίζω να μη χρειαστεί να λέμε συνέχεια τα ίδια και η 760 επίσης δεν είναι "στοκ" Διαφωνώ, επειδή μιλάμε για το μέσο χρήστη, ο οποίος μας διαβάζει. Εύκολο ή πανεύκολο, δεν είναι όλοι διατεθειμένοι για BIOS update σε κάρτες γραφικών. Πολλοί δεν κάνουν ούτε καν σε μητρικές. Αν μιλάμε για τους λίγους που κλοκάρουν, δοκιμάζουν διαφορετικά, ακόμα και custom BIOS, χαίρω πολύ. Είναι σα να θεωρούμε δεδομένο ότι κάποιος που θέλει να αγοράσει android smartphone, θα μπει στη διαδικασία να μάθει τι είναι το XDA. Όχι, η πλειοψηφία δε γνωρίζει και καλά κάνει εν μέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Αποφασίστε αν τελικά χρειαζόμαστε >2Gb VRAM ή όχι, και αν όταν θα τα χρειαζόμαστε, θα μας καλύπτουν οι συγκεκριμένες κάρτες. Εγώ με 7950 σε 2560*1440 δεν έχω χρειαστεί πάνω από 2GB μέχρι στιγμής πάντως. Στο Bioshock στο ULTRA θα δεις πανω απο 2Gb χρήσης, στο Crysis 3 σε στιγμές θα δεις 1800MΒ+! Γενικά ανάλογα τις ρυθμίσεις που παίζεις θα δεις πάνω από 2GB μνήμης στα ακόλουθα σε ορισμένες στιγμες σε Sleeping Dogs Max Pain 3 Skyrim 8XAA Arma Hitman Absolute Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Το 1000/1250 της κοκκινης εναντι του 1150/1500 της πρασινης το εχετε υποψην ετσι? Γιατι για factory και οι 2, η κοκκινη θελει πιο χαμηλα ρολογια για να χει τις επιδοσεις των πιο ανεβασμενων ρολογιων της πρασινης. Just another 2 cents. άκυρος συνειρμός λόγος πείνας My vote goes to Red one (αν υποθεσουμε οτι η Evga ειναι out of stock) χωρις να αποτελω καποιο fanboy. Ειμαι υπερ της κοκκινης αλλα σε καμμια περιπτωση οχι σε επιπεδο fanboyσμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ειναι factory OCed ομως κι ο χρηστης την βαζει κι δεν κανει τιποτα αλλο. αυτό λέω κι εγώ είναι "δωράκι" της gigabyte και ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση , το πώς και γιατί δε μας ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Στο Bioshock θα δεις πανω απο 2Gb χρήσης, στο Crysis 3 σε στιγμές θα δεις 1800MΒ+! Γενικά ανάλογα τις ρυθμίσεις που παίζεις θα δεις πάνω από 2GB μνήμης στα ακόλουθα σε ορισμένες στιγμες σε Sleeping Dogs Max Pain 3 Skyrim Arma Hitman Absolute Το BioShock έχει θέμα, γι' αυτό βλέπεις μεγάλο VRAM usage. Αλλιώς δε δικαιολογείται με τέτοια textures και γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Το 1000/1250 της κοκκινης εναντι του 1150/1500 της πρασινης το εχετε υποψην ετσι? Γιατι για factory και οι 2, η κοκκινη θελει πιο χαμηλα ρολογια για να χει τις επιδοσεις των πιο ανεβασμενων ρολογιων της πρασινης. Just another 2 cents. δε μπορούμε να συγκρίνουμε ρολόγια σε διαφορετικές αρχιτεκτονικές η amd ποτέ δε θα μπορέσει να φτάσει τα ρολόγια της nvidia έτσι κι αλλιώς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Το BioShock έχει θέμα, γι' αυτό βλέπεις μεγάλο VRAM usage. Αλλιώς δε δικαιολογείται με τέτοια textures και γραφικά. Και τι να κανω να το προγραμματίσω μονος μου ?> Αυτα εχουμε αυτα κοιταμε ... η πραγματικοτητα ειναι συγκεκριμενη και δεδομενη. δε μπορούμε να συγκρίνουμε ρολόγια σε διαφορετικές αρχιτεκτονικές η amd ποτέ δε θα μπορέσει να φτάσει τα ρολόγια της nvidia έτσι κι αλλιώς Πες το ξανά !! Δεν εχουν καμια δουλεια οι συχνοτητες οταν μιλαμε για "μηλα vs πορτοκάλια". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Το 1000/1250 της κοκκινης εναντι του 1150/1500 της πρασινης το εχετε υποψην ετσι? Γιατι για factory και οι 2, η κοκκινη θελει πιο χαμηλα ρολογια για να χει τις επιδοσεις των πιο ανεβασμενων ρολογιων της πρασινης. Δεν σημαινει κατι. Απο το εργοστασιο εκει ειναι εκει δοκιμαζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 δε μπορούμε να συγκρίνουμε ρολόγια σε διαφορετικές αρχιτεκτονικές η amd ποτέ δε θα μπορέσει να φτάσει τα ρολόγια της nvidia έτσι κι αλλιώς Ισχυει, ακυρος ο συνειρμος μου.. Κανει "πεινα" και δεν εχω καθαρο μυαλο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα