Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ τώρα δε μιλάω για τους άλλους μιλάω με σένα και ρωτάω εσένα που έχεις αυτήν την ανάλυση

θα πήγαινες στην καλύτερη out of the box 760 που και πιο συμφέρουσα τιμή έχει και πιο δυνατή θα ήταν χωρίς να κάνεις τίποτα στην ανάλυση που είσαι; 

για μας στα 1080 είναι και πιο θεωρητική η κουβέντα, όπως είναι και τα mods (που εμένα δε με ενδιαφέρουν), όπως και τα bundles (που δε πήγα ποτέ να πάρω) 

για σένα όμως που έχεις τη γομαρο-27αρα και πρέπει σήμερα που μιλάμε να τα βγάλεις πέρα με την αναλύσή της ποια είναι η θέση σου πάνω στο ζήτημα της μνήμης; 

να πω και εγω οτι αν θελεις τετοια αναλυση να πας καλυτερα σε 780/τιταν.Ειναι πιο ουσιαστικο αυτο,παρα αν εχει η 760 2g η 4g

• Απαντ. 398
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλοδεχούμενη η περισσότερη μνήμη. Σαφώς και είναι.

Δε δέχομαι όμως να μου πλασάρουν τα απαιτητικά mods στο κονσολοSkyrim σαν σοβαρό επιχείρημα υπέρ της AMD. Ο άλλος που πήγε και τίγκαρε τον Nexus Manager με 255 mods, ας πάρει την Titan ή την 7990 με τα 6GB, και σιγά μην του φτάσουν κι αυτές.

Η πλειοψηφία δεν ασχολείται με αυτά.

Κάποτε τα 80€ διαφορά υπέρ της AMD ήταν σοβαρό επιχείρημα για να την προτιμήσει κάποιος έναντι μιας nVidia.

Σήμερα που παίζει η EVGA GTX 760 (έστω με αυτή τη διαθεσιμότητα προς το παρόν) και κοστίζει ~80€ λιγότερο από μια 7950, ξαφνικά δε μας ενδιαφέρει η χρηματική διαφορά, αλλά η περισσότερη VRAM της 7950 και ότι κλοκάρει περισσότερο. Α, και τα bundles που δεν ενδιαφέρουν σχεδόν κανέναν, και την πλειοψηφία από εκείνους που τους ενδιαφέρουν, είναι για να τα βάλει για πούλημα.

Δημοσ.

εγώ πάντως το λέω ότι είναι πιο συμφέρουσα η αγορά της 760 και για όποιον δε το διάβασε, το ξαναλέω: είναι η πλέον συμφέρουσα αγορά η 760 στα 260€ (τα 220 πάντα τα θεωρούσα κράχτη δε τα παίρνω σοβαρα σαν τιμή) 

αφού λοιπόν το ξεπερνάμε αυτό κοιτάμε έτσι για χάρη κουβέντας και πιο ειδικές περιπτώσεις στις οποίες η 760 μπορεί να μην συμφέρει σαν επιλογή

είναι πιο εξειδικευμένες σίγουρα και αφορούν λίγους, παρόλα αυτά αναφέρονται όπως τα cuda και physx άλλωστε που επίσης ενδιαφέρουν λίγους 

να πω και εγω οτι αν θελεις τετοια αναλυση να πας καλυτερα σε 780/τιταν.Ειναι πιο ουσιαστικο αυτο,παρα αν εχει η 760 2g η 4g

μαζί σου, αλλά αυτό δεν είναι κανόνας, πάρε παράδειγμα τον phanispal και γενικά διάφορους που έχουν ανάλυση >1080p από δω μέσα 

επίσης 2 7950 σε cf ρίχνουν στα αυτιά και σε 780 και titan και είναι πιο οικονομική λύση για δύναμη/€

δε λέω ότι θα την επέλεγα σαν λύση ή τη προτείνω (είμαι υπέρ της μονής κάρτας), αλλά κάποιον μπορεί να τον ενδιαφέρει

βέβαια σε αυτή τη περίπτωση θα υστερούσαν οι 7950 σε μνήμη που μπορεί να τους έλειπε, είναι κι αυτό ένα θέμα..

τίποτα δεν είναι τέλειο, όλα έχουν τα υπέρ και κατά τους και σε ένα φόρουμ καλό είναι να τα συζητάμε μπας και μάθουμε τίποτα παραπάνω 

Δημοσ.

7950 θα πρότεινα σε εκείνον που πληροί τις εξής προϋποθέσεις: είναι σε 1440p+, δεν έχει σκοπό να διαθέσει πάνω από ~300€, και έχει σκοπό να την ξεζουμίσει, ή έστω να την κλοκάρει αρκετά, ώστε να είναι σε θέση να παίξει αξιοπρεπώς με high settings σε τέτοια ανάλυση.

Στους υπόλοιπους που παίζουν σε 1080p το πολύ, θα πρότεινα GTX 760 και μάλιστα όσο πιο φθηνή γίνεται, γιατί αν είναι να πάρει υλοποίηση που κοστίζει όσο μια 7950 με αξιοπρεπές σύστημα ψύξης, ίσως κι εκεί να έκλινα υπέρ της 7950.

Και βέβαια υπάρχει και η μερίδα που μπορεί και θέλει να διαθέσει αρκετά πάνω από 300€, όπου εκεί δεν τίθεται θέμα μεταξύ 7950 και GTX 760, αφού θα παίξουν πιο ψηλά.

• Like 2
Δημοσ.

συμφωνώ 

βέβαια τώρα που έφυγαν οι κράχτες των 220€ από τη μέση και σταθεροποιήθηκε η τιμή, η αγαπημένη μου gigabyte της οποίας είμαι fanboy (το παραδέχομαι :P ) έχει τη 2η πιο ακριβή της ελληνικής αγοράς με καλό σύστημα ψύξης 

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+760

δε χρειάζεται να τα σκάσεις για αυτό 

βέβαια για όποιον δεν έχει καλό κουτί ή τα έχει σάντουιτς σα το moviemaker υπάρχει και η palit που ακολουθεί reference σχεδίαση 

Δημοσ.

προφανώς και όχι, τα maxed out settings είναι για χοντρές τσέπες και φυσικά δεν αξίζει το έξοδο

δηλαδή να πάρεις πχ titan ή έστω 780 (ή 690 ή 7990)  για να παίζεις σε 1080; υπερβολή.. 

Δημοσ.

προφανώς και όχι, τα maxed out settings είναι για χοντρές τσέπες και φυσικά δεν αξίζει το έξοδο

δηλαδή να πάρεις πχ titan ή έστω 780 (ή 690 ή 7990)  για να παίζεις σε 1080; υπερβολή.. συμφωνω και εγω επ αυτου αλλα αν εχεις κολλημα τι να κανεις?

σε 1200p ειναι οτι πρεπει! :)

Δημοσ.

Να ενημερωσω τον φιλο Φανη, οτο στην περίπτωση που δεν το εχει δει, οποιος προλαβε 760 στα 220€ την πήρε. Πλεων η τιμη της σταθεροποιηθηκε στα 250€. Το καλο ειναι βεβαια οτι τοσο εχει παει και στην Ελλαδα η gigabyte υλοποίηση, οπου μαλλον πρεπει να εχουμε την πιο φθηνη στην Ευρωπη xD Για αλλη μια φορα η Ελλαδα ειναι ΜΠΡΟΣΤΑ! :P

Στο φιλο που ρωτησε για καρτα, max out για πια παιχνιδια μιλας?? Δλδ θες 8msAA που δεν εχει διαφορα (αποψη μου) απο τα 4msAA?? Μιλαμε παντα για μονή καρτα ετσι, ας βγαλουμε εξω το cf/sli,. Εκτος 780 που ειναι πανακριβη, καμια αλλη καρτα δεν ερχεται κοντα στο να παιξει ολα τα παιχνιδια max out, με full φιλτρα κτλπα. Αν μιλησουμε για cf/sli Vfm θα ελεγα οτι ηταν η 760 των 220,οπου θα σηκωνες τα παντα με 440€,με οτι αρνητικα μπορει να εχει το sli κτλπα. Τωρα πιστευω θα αξιζε κανα 660ti sli/7870xt cf.

• Like 1
Δημοσ.

Να ενημερωσω τον φιλο Φανη, οτο στην περίπτωση που δεν το εχει δει, οποιος προλαβε 760 στα 220€ την πήρε. Πλεων η τιμη της σταθεροποιηθηκε στα 250€. Το καλο ειναι βεβαια οτι τοσο εχει παει και στην Ελλαδα η gigabyte υλοποίηση, οπου μαλλον πρεπει να εχουμε την πιο φθηνη στην Ευρωπη xD Για αλλη μια φορα η Ελλαδα ειναι ΜΠΡΟΣΤΑ! :P

Στο φιλο που ρωτησε για καρτα, max out για πια παιχνιδια μιλας?? Δλδ θες 8msAA που δεν εχει διαφορα (αποψη μου) απο τα 4msAA?? Μιλαμε παντα για μονή καρτα ετσι, ας βγαλουμε εξω το cf/sli,. Εκτος 780 που ειναι πανακριβη, καμια αλλη καρτα δεν ερχεται κοντα στο να παιξει ολα τα παιχνιδια max out, με full φιλτρα κτλπα. Αν μιλησουμε για cf/sli Vfm θα ελεγα οτι ηταν η 760 των 220,οπου θα σηκωνες τα παντα με 440€,με οτι αρνητικα μπορει να εχει το sli κτλπα. Τωρα πιστευω θα αξιζε κανα 660ti sli/7870xt cf.

ειναι τι θελει ο καθενας! τωρα που να στα αναλυω

θα πω μονο πως διαφορες υπαρχουν, πχ, εγω επαιξα το tomb raider με χ4 sgsa +sweet fx σε 1200p και μου εφυγε το κεφαλι

sli/cf δεν με ενδιαφερουν προσωπικα! εκτως αν παω σε 1440p και δω οτι κλανουν η 780/τιτανας τοτε αναγκαστικα γιατι εχω κολλημα!

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν ξερουμε αν ενδιαφερει και το φιλο που ρωτησε :P Εγω ειμαι κατα του cf/sli αλλα ειμαι και κατα να δωσει καποιος 650 για μοα καρτα :P (και δεν αναφερομαι στα ατομα που θα δωσουν 650 και δεν θα τους νοιαξει κιολας)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...