ElectronicMusic007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη μου λεει πως δεν εχω αρκετη μνιμη ενω εχω γενικα δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη ξερετε τη μπορει να φτεει? εχω samsung galaxy s3 mini ευχαριστω Sent from my iPad using Insomnia
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Αν και δεν εχω το galaxy , μηπως εχεις ανοιχτές πολλές εφαρμογές παιχνίδια κτλπ και δεν εχει μείνει αλλη μνήμη για αλλα πράγματα ?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 ποση μνημη στη συσκευη εχεις ελευθερη; συνηθως οι εφαρμογες χρειαζονται παραπανω απο αυτο που ζητανε μεχρι να γινει η εγκατασταση.
ElectronicMusic007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Εχω 400 mb ελευθερο χωρο!! Μηπως εχει καποιον ιο το κινητο? Sent from my iPad using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 μηπως η εσωτερικη σου μνημη χωριζεται σε 2 μερη δηλαδη ενα για εφαρμογες κ ενα για αρχεια; αν ναι μηπως εχεις γεμισει τον χωρο για τις εφαρμογες; καρτα μνημης εχεις πανω; δοκιμασε τι μπορεις να μεταφερεις εκει περα. Υποψιν αν εχεις καρτα μνημης δεν αποθηκευονται αυτοματα οι εφαρμογες εκει περα θα πρεπει να τις μεταφερεις εσυ.
ElectronicMusic007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω θα το δοκιμασω εχω καρτα μνυμης πως μπορω να μεταφαρω της εφαρμογες εκει? Sent from my iPad using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 μεσα απο τις ρυθμισεις της συσκευης θα πας εκει που θα λεει εφαργμογες η αποθηκευτικος χωρος δεν ξερω ακριβως δεν εχω τη συσκευη σου και θα σου εχει να γινουν μεταφορα στην καρτα μνημης υποψιν δεν μεταφερονται ολες η μπορει να μην μεταφερονται και πληρως
ElectronicMusic007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Το εκανα ευχαριστω Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα