Προς το περιεχόμενο

Alcatel-Lucent CellPipe 7130 PS3 ONLINE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω τα φωτα σας!!! εχω συνδεση hol τβρα την εβαλα εβαλα το ρουτερ της hol  το Alcatel-Lucent CellPipe 7130

παω να πεξω ps3 ονλινε και δεν μπωρο τι να κανω?

Δημοσ.

ασυρματα η με καλωδιο?οι Ip στο ps3 ειναι στο αυτοματο?

αν εισαι με ασυρματο δοκιμασε με καλωδιο.

επισης δεν βλεπει καν ιντερνετ το Ps3 η δεν παιζεις παιχνιδια λογω Nat?

Δημοσ.

με καλωδιο το εχω..και μονο ονλινε δεν μπωρο

σου βγαζει καποιο μυνημα για nat strict?ιντερνετ κατα τα αλλα εχεις?το ξαναρωταω να ειμαστε σιγουροι γιατι αλλο το ενα θεμα αλλο το αλλο.αλλο δηλαδη

να μην εχεις καν ιντερνετ και αλλο

απλα να μην παιζει Online αλλα σελιδες ή update απο το ιντερνετ να κανει κανονικα ή να συνδεεται στο store κανονικα.

Δημοσ.

συγνωμη στο xbox360 δεν μπωρο μπερδευτικα ειχα χρονια πs3 δεν μπαινει καολου στο ιντερνετ

Δημοσ.

συγνωμη στο xbox360 δεν μπωρο μπερδευτικα ειχα χρονια πs3 δεν μπαινει καολου στο ιντερνετ

αν δεν εχει καθολου ιντερνετ μπορει να φταιει το καλωδιο μπορει να εχει περασμενες καρφωτες Ip που να ειναι λαθος.μπορει να θελει καρφωτες Ip ή dns για να παιξει.

α.δοκιμασε το καλωδιο πρωτα με ενα pc για να δεις αν παιζει το καλωδιο και μετα τα υπολοιπα.

Δημοσ.

αν το καλωδιο παιζει μια χαρα και δεν εχει καρφωτες ip δεν μπορω να σκεφτω τι γινεται εκτος αν θελει καρφωτες Ip και για καποιο λογο δεν παιζει σε automatic ip.

Δημοσ.

εχω και δουλευι κανονικα μολις το εβαλα το παλιο

τωρα γιατι δεν εχει ιντερνετ το xbox δεν μπορω να σου πω.οτι ηταν για δοκιμη στα εγραψα παραπανω.για Port forward αν το θες για το xbox μπορεις να κανεις και dmz στο νεο το ρουτερ για να λυθει ευκολα το θεμα.ως τωρα δεν μου εχει τυχει ρουτερ που να μην παιζει το port forward.αλλα οτι τα δωρεαν ρουτερ δεν ειναι τιποτα τρελλο ειναι αληθεια.αλλα να μην παιζει το xbox και να μην παιζει και το port forward πιστευω οτι δεν ειναι θεμα ρουτερ αλλα θεμα ρυθμισεων.μια φορα εχω ακουσει για Pc να μην παιρνει με τιποτα σχεδον ιντερνετ απο ethernet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...