Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαξα την καρτα γραφικων μου και μολις ξεκινησα το μηχανημα δεν αναγνωριζει το Local Area Connection στο Adapter settings(κανω troubleshoot και μου βγαζει network cable is unplugged..Περασα παλι τα drivers της μητρικης για το internet αλλα πριν ολοκληρωθει μου βγαζει error...Επισης το φωτακι πισω στην υποδοχη δεν αναβει πλεον...

Δημοσ.

Στην διαχείρηση συσκευών στο βρίσκει σαν κανονική συσκευή η εχει καποιο κίτρινο θαυμαστικό η κατι αλλο που να υπωδηλώνει οτι δεν δουλεύει ?

Δοκίμασε με αλλο καλώδιο και βαλε το επίσης σε αλλη ethernet απο το router σου , αν και εμενα προσωπικά η μια ethernet στην motherboard σταμάτησει να λειτουργεί μια μερα χωρίς λογω και δουλεύω με την αλλη τώρα (εχει και 2η)

Δημοσ.

Λοιπον στη διαχειριση συσκευων δεν την εμφανιζει καν...Δοκιμσα με αλλο καλωδιο αλλα τιποτα...Δοκιμασα και με clear cmos αλλα τιποτα...Η βλακεια ειναι οτι παλια μου μητρικη ειχε 2-3 θεσεις και αυτη που εχω τωρα εχει μονο μια http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4015#ov

Οποτε τι αλλο μπορω να κανω;

Δημοσ.

Αν ειναι σε εγγύηση πήγαινε την πισω γιατι οντως μπορεί να εχει πάθει κατι η ethernet , αλλιως αν εχει χαλάσει και δεν ειναι σε εγγύηση πρέπει να πάρεις μια κάρτα δικτύου

Δημοσ.

Μια απλή 10/100 θέλεις τώρα αν ειναι και 1000αρα ακόμα καλύτερα (οχι οτι θα το χρησιμοποιήσεις ποτε) , γύρω τα 6 7 euro εχουν οι απλές pci

Δημοσ.

Για να μη σου αναβει το λαμπακι απο πισω σημαινει οτι μαλλον σου αφησε χρονους. Τη καρτα VGA την τοποθετησες πανω με ανοιχτο το τροφοδοτικο μηπως? 

Ολα αυτα τα κανουμε χωρις καλωδια πανω και με αποφορτιση τροφοδοτικου, αλλιως συνηθως κατι καις στη πορεια. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ειχα κλεισει...Πηρα σημερα μια ενσυρματη και παλι δεν μπορω να μπω και μου βγαζει αυτα

post-175700-0-37745200-1376060067_thumb.jpg

post-175700-0-47052700-1376060079_thumb.jpg

Δημοσ.

Δες με κάνα lvecd linux αν την διαβάζει .Αν λειτουργεί τότε έχεις πρόβλημα στα windows αν όχι τότε ή ίσως άτυχος πάλι και η κάρτα είναι και αυτή off ή έχει πρόβλημα ασυμβατότητας με την μητρική σού ή η ίδια η μητρική είναι το πρόβλημα σε συνδυασμό με την vga που έβαλες ή το τροφοδοτικό. Από τι αποτελείτε το σύστημα σου , ποιο τροφοδοτικό έχεις και μητρική , και ποια ήταν η παλιά και η καινούρια vga? επίσης η ethernet που έβαλες είναι pci ή pci-x

Δημοσ.

Pci ειναι μια απλη....Το συστημα Silverstone Olympia 750-Z68AP-D3-7870(τωρα μια 9600GT)-i5-2500K...Το φωτακι της παντως αναβει κανονικα...

Δημοσ.

Για την συγκεκριμένη μητρική βρήκα αρκετά χτυπήματα στο google για το ethernet. Πολοί λένε ότι ή με reset του bios (μπαταρία) ή αδειάζοντας τους πυκνωτές (βγάζοντας την μπρίζα και πατώντας το power μερικές φορές) έφτιαξε . Τώρα , από εκεί και πέρα δοκίμασε όπως είπα live cd ubuntu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...