Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 καλημέρα, εδω και καιρό έχω ένα θεμα με εναν εξωτερικό σκληρό δισκο της WD κατηγορίας mypassport 350GB. Οταν συνδεω τον σκληρό στο pc κανει τον γνωστό ήχο όταν συνδέεται ενα usb, αναγνωρίζει το σκληρό και στη συνέχεια μένει εκει. Δεν εμφανίζεται ούτε το WD Smartware (ενα Software διαχείριση του WD) ούτε φυσικά κατω απο την κατηγορία των σκληρών εμφανίζεται η μοναδα του WD.. Αν είναι στις καλές του και μετά από αρκετή ώρα θα εμφανιστεί το WD Smartware και το γραμμα του δισκου στους σκληρούς αλλά όταν το παταω θα κολλάει ο windows explorer, το ίδιο γίνεται και με το WD smartware. Καμια λύση πριν αρχισω τους καταψύκτες και τα ψησίματα; * O δίσκος είναι εκτός εγγύησης, μονο κατι αρχεια απο μέσα θέλω να σώσω. ** Παιρνει ρευμα κανονικά, αναβει τουλαχιστον το φωτάκι του σκληρου. *** Τα ιδια κανει και σε αλλα pc που το σύνδεσα. **** Κάποτε είχε θέμα με το καλώδιο usb Που συνδεοταν και δεν έκανε καλή επαφη.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 κατεβασε καποιο προγραμμα ανακτησης δεδομενων πχ active @ filre recovery(βεβαια δεν ειναι δωρεαν..) κανε ενα σκαναρισμα στον δισκο να δεις τι αρχεια μπορει να σου βρει εναλλακτικα αν θες δοκιμασε να βγαλεις τον δισκο απο την εξωτερικη θηκη και να τον συνδεσεις εσωτερικα στον υπολογιστη αν εχεις desktop(ενδεχεται να εχει χαλασει η θηκη)-(να ευχεσαι να ειναι sata Ο δισκος και επισης να μην εχει κολλησει η WD την πλακετα της θηκης με την πλακετα του δισκου,το εχουμε δει πολλες φορες τουτο)
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Αφου δεν αναγνωρίζεται ο σκληρος πως θα τον βρει το πρόγραμμα για recovery? Μιλάμε για τέτοιο σκληρό θα έχει θυρα να τον συνδέσω εσωτερικά με το Pc?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 αν εχει sata Interface εσωτερικα ο δισκος δηλαδη αν ειναι ενας κανονικος 2.5αρης λογικα θα μπορεις να τον συνδεσεις στο desktop σου εχοντας τις καταλληλες υποδοχες/τροφοδοσιες. τα προγραμματα για recovery δουλευουν και χωρις να αναγνωριζεται ο δισκος απο τα windows δεν εχεις καποιο θεμα(αν θυμαμαι καλα) αν βιαζεσαι πολυ και δεν θες να πειραματιστεις περιμενε να σου δωσει καποιος αλλος καμια πιο σιγουρη λυση
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δεν βιαζομαι Δικιο εχεις τον ειδε το recovery, το εβαλα να ψαξει μήπως σωσουμε τιποτα, βεβαια η διαδικασια για να τον βρει και να προχωρησει στην ερευνα παει υπερβολικα αργα, λες και ειναι συνδεδεμενο με usb 0.00001 Θενκς παντως.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 ναι αν εχει προβλημα ο δισκος η ο controller θα αργησει να στα βρει μπορει να κανει και ωρες και μερες ακομα και δεν ξερεις τι τελικο αποτελεσμα θα υπαρξει μαλιστα. Ξεκινα τις προσευχες απο τωρα και να θυμασαι απο δω και περα παντα αντιγραφα σε δευτερο/τριτο αποθηκευτικο μεσο,ακομα και σε cloud Που λεει ο λογος.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Αυτό υποτιθεται ήταν το backup μου αλλά τα τιναξαν ταυτόχρονα εξωτερικός και εσωτερικός σκληρος.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δεν το βλέπω καλα το recovery, με το ρυθμο που πηγαινε υπολογισα οτι θα κανει πανω απο 2 μέρες αλλά τελικά κόλλησε το βραδυ...
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Τον ανοιξα, δεν εχει θυρα SATA Βρηκα αυτό αλλα μου φαίνεται λίγο εξτρημ http://www.datarecoverytools.co.uk/2010/05/05/how-to-connect-and-recover-usb-only-western-digital-drives-with-hd-doctor-suite/
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αυτό υποτιθεται ήταν το backup μου αλλά τα τιναξαν ταυτόχρονα εξωτερικός και εσωτερικός σκληρος. Εφιαλτικό σενάριο!
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αυτό υποτιθεται ήταν το backup μου αλλά τα τιναξαν ταυτόχρονα εξωτερικός και εσωτερικός σκληρος. Για την ιστορία, συνέβη κάτι και τα τίναξαν και οι δύο ταυτόχρονα? Να υποθέσουμε ρεύμα?
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 O εσωτερικός μαλλον καηκε, ρευμα - πολυετη χρηση, δεν ξερω τι εφταιξε. Ο Εξωτερικός έκανε τα κολπακια του καιρό τώρα αλλά δουλευε, ειχε θεμα με την επαφη του καλωδιου usb, καποια στιγμη λοιπόν σταματησε να λειτουργει. Νταξει δεν εχασα κατι σημαντικό αλλά ηταν μερικες φωτογραφίες που τις ηθελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα