Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω ένα laptop hp pavilion g6 και τις τελευταίες δυο μέρες χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο ( βάρια games κτλπ ) μου ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες ο επεξεργαστής και η μητρική της τάξης τον 80 βαθμών.  Το άνοιξα για να το καθαρίσω μήπως είχε μαζέψει σκόνες αλλά δεν είχε κάτι ιδιαίτερο. Τι άλλο μπορεί να φταίει και μου ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες ;

Επεξεργαστής : AMD A-Series A4-3300M

Λειτουργικό Σύστημα : win7 home

Μνήμη : 6gb

Κάρτα Γραφικών AMD Radeon HD  6480G

Δημοσ.

Εχει ακριβως το ιδιο λαπτοπ φιλη μου. Τις ανεβαζε παρα πολυ θερμοκρασιες και το πηγε για σερβις, αλλαξαν τον ανεμιστηρα του. Πλεον πιανει αισθητα χαμηλοτερες θερμοκρασιες αλλα γενικοτερα ειναι κατι που χαρακτηριζει ολη την σειρα G6 (το προβλημα με τις υψηλες θερμοκρασιες). Θα σου προτεινα να παρεις μια καλη βαση ψυξης.  

Δημοσ.

Για δες μήπως άλλαξες κατά λάθος τα Power Options. Start->Control Panel->Power Options. Είναι στο Balanced;

Επίσης, εάν είναι στο Balanced->Change Pan Settings->Change Advanced Power Settings. Επέλεξε Processor Power Management και άνοιξε το Minimum Processor State. Πρέπει να έχει δύο ποσοστά. Βάλε και τα δύο 5% εάν δεν είναι...

Έτσι, όταν δεν έχει να κάνει δουλειά ο επεξεργαστής, ρίχνει την συχνότητά του. Για δες μήπως είναι αυτά...

• Like 1
Δημοσ.

Για δες μήπως άλλαξες κατά λάθος τα Power Options. Start->Control Panel->Power Options. Είναι στο Balanced;

Επίσης, εάν είναι στο Balanced->Change Pan Settings->Change Advanced Power Settings. Επέλεξε Processor Power Management και άνοιξε το Minimum Processor State. Πρέπει να έχει δύο ποσοστά. Βάλε και τα δύο 5% εάν δεν είναι...

Έτσι, όταν δεν έχει να κάνει δουλειά ο επεξεργαστής, ρίχνει την συχνότητά του. Για δες μήπως είναι αυτά...

Αυτό ήταν. Σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Αν εβαλες και τα 2 στο 5% δεν εκανες δουλεια μιας και μολις δηλωσες το max του επεξεργαστη να πηγαινει το πολυ στο 5%. Μονο το min θελει και το αλλο στο 100% για να μην υπολειτουργεις.

Παστες στο επεξεργαστη επρεπε να βαλεις και κανα pad στη καρτα. Αυτη η σειρα εχει μονιμο προβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι ρε συ. Μέσα στο Mininum Processor State έχει δύο επιλογές: μια για μπαταρία και μια για όταν είναι στην πρίζα... καλά του τα είπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...