KMKZ69PC Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλημέρα Έχω ένα laptop hp pavilion g6 και τις τελευταίες δυο μέρες χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο ( βάρια games κτλπ ) μου ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες ο επεξεργαστής και η μητρική της τάξης τον 80 βαθμών. Το άνοιξα για να το καθαρίσω μήπως είχε μαζέψει σκόνες αλλά δεν είχε κάτι ιδιαίτερο. Τι άλλο μπορεί να φταίει και μου ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες ; Επεξεργαστής : AMD A-Series A4-3300M Λειτουργικό Σύστημα : win7 home Μνήμη : 6gb Κάρτα Γραφικών AMD Radeon HD 6480G
Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Εχει ακριβως το ιδιο λαπτοπ φιλη μου. Τις ανεβαζε παρα πολυ θερμοκρασιες και το πηγε για σερβις, αλλαξαν τον ανεμιστηρα του. Πλεον πιανει αισθητα χαμηλοτερες θερμοκρασιες αλλα γενικοτερα ειναι κατι που χαρακτηριζει ολη την σειρα G6 (το προβλημα με τις υψηλες θερμοκρασιες). Θα σου προτεινα να παρεις μια καλη βαση ψυξης.
KMKZ69PC Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Έχω και βάση και έχω αλλάξει ανεμιστήρα :/
GCMH Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Για δες μήπως άλλαξες κατά λάθος τα Power Options. Start->Control Panel->Power Options. Είναι στο Balanced; Επίσης, εάν είναι στο Balanced->Change Pan Settings->Change Advanced Power Settings. Επέλεξε Processor Power Management και άνοιξε το Minimum Processor State. Πρέπει να έχει δύο ποσοστά. Βάλε και τα δύο 5% εάν δεν είναι... Έτσι, όταν δεν έχει να κάνει δουλειά ο επεξεργαστής, ρίχνει την συχνότητά του. Για δες μήπως είναι αυτά... 1
KMKZ69PC Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Για δες μήπως άλλαξες κατά λάθος τα Power Options. Start->Control Panel->Power Options. Είναι στο Balanced; Επίσης, εάν είναι στο Balanced->Change Pan Settings->Change Advanced Power Settings. Επέλεξε Processor Power Management και άνοιξε το Minimum Processor State. Πρέπει να έχει δύο ποσοστά. Βάλε και τα δύο 5% εάν δεν είναι... Έτσι, όταν δεν έχει να κάνει δουλειά ο επεξεργαστής, ρίχνει την συχνότητά του. Για δες μήπως είναι αυτά... Αυτό ήταν. Σε ευχαριστώ πολύ
rfc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αν εβαλες και τα 2 στο 5% δεν εκανες δουλεια μιας και μολις δηλωσες το max του επεξεργαστη να πηγαινει το πολυ στο 5%. Μονο το min θελει και το αλλο στο 100% για να μην υπολειτουργεις. Παστες στο επεξεργαστη επρεπε να βαλεις και κανα pad στη καρτα. Αυτη η σειρα εχει μονιμο προβλημα.
GCMH Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Όχι ρε συ. Μέσα στο Mininum Processor State έχει δύο επιλογές: μια για μπαταρία και μια για όταν είναι στην πρίζα... καλά του τα είπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα