Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας το PC μου είναι  TURBOX (απλής χρήσης) και έχω και ένα LAPTOP που είναι επησεις (απλή χρήσης) αλλά όταν ανοίγει το LAPTOP και έχω ανοιχτό και το μεγάλο PC τότε κολάει και δεν με αφήνει να μπω σε σελίδες και να δω βίντεο κ.α.λ. Πιστεύω πως έχει να κάνει με το INTERNET. Εσείς τι λέτε?   :unsure:

Δημοσ.

Παλιότερα έμπαινε ; πότε ξεκίνησε να το κάνει ; τι προγράμματα έχει ο σταθερός που τρέχουν εκείνη την ώρα ; Εμφανίζει κάποιο μήνυμα όταν δεν μπαίνει ; τι γράφει ; ή απλώς αργεί πολύ ; το ένα είναι με καλώδιο και το άλλο ασύρματα συνδεδεμένο ;

Δημοσ.

Παλιότερα δεν εμπενε το ίδιο έκανε πάντα κολαγε, τα προγράμματα που τρέχω εκείνη την ώρα είναι το League of Legends και το Facebook άντε και κανένα youtube.,δεν εμφανίζει καπιο μήνυμα απλός αργεί πολύ, το μεγάλο PC είναι με καλώδιο και το LAPTOP είναι ασύρματο.  :-D

Δημοσ.

Δοκίμαζε να σταματάς ένα ένα πρόγραμμα και αμέσως μετά να ελέγχεις το φορητό και ξανά μέχρι να δεις αν φταίει κάποιο.Για τους ιούς πιο πρόγραμμα έχεις στα 2 μηχανήματα ; έχεις και κάποιο τείχος φωτιάς χωριστά ;

Δημοσ.

Λυπών αφτο για τα προγράμματα έχω παρατηρήσει κάτι δηλαδή στο LAPTOP άμα έχω ανοιχτές πολλές σελίδες στο ίντερνετ και πολλά προγράμματα ανοιχτά το μεγάλο PC κολαει αφάνταστα ενώ άμα έχω μόνο το Facebook είναι λίγο πιο καλά τα πράγματα. όσο για τα antivarius στο μεγάλο έχω το AVG και στο μικρο το Optimaizer PRO. καπιοι φίλοι μου μου λένε ότι φταίει η ταχύτητα του ίντερνετ τώρα δεν ξερω. :/

Δημοσ.

Μπορείς να τρέχεις το netlimiter στο laptop και να του περιορίσεις το πόσο από την σύνδεση θα καταναλώνει,πειραματίσου λίγο να βρεις το ανώτερο όριο που μπορείς να βάλεις στο lap χωρίς να κόβει ταχύτητα από τον σταθερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...