marios_geo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Από περιέργεια και μόνο, θέλω να δω την άποψή σας. Πήρα ένα MacBook Air (και το πρώτο μου γενικά ultrabook) και έχω το εξής "πρόβλημα". Το πάχος είναι μικρό, με αποτέλεσμα η απόσταση καρπού-θρανίου όταν το χέρι είναι στο touchpad, να είναι μικρή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μετά από 2 ώρες δουλειάς να πιαστεί το χέρι μου. Έχετε και εσείς τέτοιο θέμα; Είναι κάτι που θα συνηθίσω;
iMarilina Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Παρε μια βάση με ανεμιστηράκια έχουν κάτι ωραίες με εργονομική βάση για τους καρπούς (εχω μια SWEEX τέτοια απο μουλτιράμα).
marios_geo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δεν με βολεύει η βάση, είναι άχαρο πράγμα στο γραφείο. Άσε που δεν είναι φορητή.
basilis5 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 δλδ φιλε εχεις σκοπο να δουλευεις πολλες ωρες καθημερινα σε αυτο; δεν νομιζΩ πως το αν βολευει καποιον η οχι μπορει να ειναι κριτηριο, ειναι πολυ υποκειμενικο. αισθηση μου ειναι πως αν δεν σε βολεψε τωρα δεν θα σε βολεψει στοελλομ ευκολα. μια πιθανη λυση αλλα εντελως ακομψη ειμαι η χρηση εξωτερικου πληκτρολογιου, αλλα καταννοω πως αναιρειται ετσι η εννοια του σουπερ φορητου σου.
ektor7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Παρε ενα ποντικι για τη πολύωρη εργασία! Απλη,φτηνη και η πιο αξιοπιστη λυση για τετοιες περιπτώσεις!
ozelot Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Παρε ενα ποντικι για τη πολύωρη εργασία! Απλη,φτηνη και η πιο αξιοπιστη λυση για τετοιες περιπτώσεις! +1 (έχω κι εγώ ένα Air)
iMarilina Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Παρε ενα ποντικι για τη πολύωρη εργασία!<br> Απλη,φτηνη και η πιο αξιοπιστη λυση για τετοιες περιπτώσεις! Τί σχέση έχει το ποντίκι; Με το πληκτρολόγιο τί γίνεται;
ektor7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Τί σχέση έχει το ποντίκι; Με το πληκτρολόγιο τί γίνεται;Δεν ανάφερε ότι έχει θέμα με το πληκτρολόγιο,αλλά με τη πολυωρη χρήση του traskpad!Για ξανά ρώτησε τον αν το δυσκολεύει και το keyboard,για να του προταθεί κάποια άλλη καλύτερη λύση!
iMarilina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Τί σχέση έχει το ποντίκι; Με το πληκτρολόγιο τί γίνεται;Δεν ανάφερε ότι έχει θέμα με το πληκτρολόγιο,αλλά με τη πολυωρη χρήση του traskpad!Για ξανά ρώτησε τον αν το δυσκολεύει και το keyboard,για να του προταθεί κάποια άλλη καλύτερη λύση! Σωστό τώρα που το ξαναδιάβασα. Απλά γενικά φαντάζομαι οτι και η πολύωρη πληκτρολόγηση δε θαναι ότι καλύτερο επειδή δεν έχει καλό support. Πάντως είναι πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να έχει θέμα με αυτό το πράγμα, αρκετοί φίλοι έχουν air και κανείς ποτέ δεν το ανέφερε αυτό....λογικό μου ακούγεται αρκετά πάντως. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2013 από billdanos
marios_geo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Στην πληκτρολογηση δεν υπαρχει πρόβλημα (σε εμένα τουλάχιστον), καθώς ο καρπός ακουμπάει στο σασί. Το touchpad με κούρασε λιγάγι. Ένα εξωτερικό mouse είναι μια λύση. Απλά ήθελα να δω αν εγώ είμαι παράξενος ή έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.
iMarilina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Στην πληκτρολογηση δεν υπαρχει πρόβλημα (σε εμένα τουλάχιστον), καθώς ο καρπός ακουμπάει στο σασί. Το touchpad με κούρασε λιγάγι. Ένα εξωτερικό mouse είναι μια λύση. Απλά ήθελα να δω αν εγώ είμαι παράξενος ή έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Δε νομίζω ότι είσαι παράξενος, γενικά τα λαπτοπ το έχουν αυτό το θέμα, ισως τα ultrabook λίγο παραπάνω, γι'αυτό και πρότεινα τη βάση. Το magic mouse που λέει ο θοδωρής από πάνω είναι μια λύση (αν και εξαρτάται και το άτομο, προσωπικά πάντα βολευόμουν το trackpad/laptop mouse καλύτερα, ενώ ο άντρας μου ας πούμε δε μπορεί ποτέ να χρησιμοποιήσει το λάπτοπ χωρίς ποντίκι).
thodoris20s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Έχεις να προτείνεις κάτι επι του θέματος; Επι του θέματος έχω να προτείνω και γω ποντικάκι... Και γω φαν του ποντικιού είμαι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το magic mouse που προτείνει ο φίλος είναι καλή λύση. Πολλοί παραπονέθηκαν ότι δεν είναι τόσο πρακτικό μετά την πολύωρη χρήση. Τώρα ότι προτιμάει ο φίλος
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Οχι Magic Mouse ειναι αλλο ενα πιασιμο στο χερι σου υστερα απο πολυωρη χρηση αν εισαι χρηστης που προτιμα να αγκαλιαζει το ποντικι με το εσωτερικο της παλαμης του, αλλιως αν εισαι τυπος που απλα πιανει το πονικι απο δεξια και αριστερα με τα δακτυλα του και το υπολοιπο χερι απλα αιωρειται πανω απο το ποντικι ή ακουμπα στο γραφειο τοτε εφυγες για magic mouse ειδικα αν εχεις το budget να το αγορασεις
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Επι του θέματος έχω να προτείνω και γω ποντικάκι... Και γω φαν του ποντικιού είμαι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το magic mouse που προτείνει ο φίλος είναι καλή λύση. Πολλοί παραπονέθηκαν ότι δεν είναι τόσο πρακτικό μετά την πολύωρη χρήση. Τώρα ότι προτιμάει ο φίλος Η αλήθεια είναι πως όσο βολικό κι αν είναι το magic mouse με τα gestures κλπ, δεν είναι ο,τι καλύτερο για πολύωρη χρήση. Εκτός κι αν έχεις την πολυτέλεια να ακουμπάει μέχρι και ο αγκώνας σου σχεδόν πάνω στο γραφείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα