Kina23 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες κάνω κι εγώ την έρευνά μου σχετικά με την αγορά οθόνης. Μου αρέσει η Site: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-23EA63V-LED-Monitor-23-23EA63V-P-AEU.htm">LG 23EA63V δεν την έχω δει σε κάποιο κατάστημα για να κρίνω και με το μάτι. Από τεχνικά χαρακτηριστικά είναι καλή, η ερώτησή μου είναι αν κάποιος την έχει δει από κοντά να μου πει για το πλαίσιο γύρω από την οθόνη αν όντως είναι τόσο μικρό, δεν θέλω να απογοητευτώ άμα αυτό που βλέπω στην φωτογραφία είναι άσχετο με αυτό που πραγματικά μπορεί να είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Dell U2312HM, Τωρα απο αυτο το στολιδι του γραφειου μου γραφω!!
venumis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Έχει πολύ μικρό πλαίσιο περιμετρικά, δεν ξέρω όμως ποσο μικρό το φαντάζεσαι εσύ. Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό monitor.
Kina23 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, μέχρι 160 ευρώ θέλω να διαθέσω για οθόνη, θέλω να είναι 23" και δεν με ενδιαφέρει να είναι TV-Monitor. Αυτή τη στιγμή την καλύτερη τιμή την έχει η electronet στα 160 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα