Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια για καποιο λογο δεν ανοιγει ο υπολογιστης!πριν μια ωρα ανοιγε κανονοκα,και τωρα δπκιμασα,αναψε ενα μπλε φωτακι του κουτιου 3 φορες για λιγο,οι ανεκιστηρες δεν λειτουργησαν οπως τις αλλες φορες και πλεον δεν ανπιγει με τιποτα!εβγαλα ενα usb το οποιο ειναι διπλα απο το κουμπι που ανοιγει τον υπολογιστη και μου εκεινε στο χερι!δειτε τι εννοω.παιζει καποιο ρολο αυτο που εγινε?

post-224783-0-92837500-1373921241_thumb.png

[ATTACH]326252[/ATTACH]

Δημοσ.

το πρόβλημα στο έκανε όταν έβαλες το usb πάνω? κλείσε το τροφοδοτικό, βγάλτω από την πρίζα άνοιξε το κουτί και αποσύνδεσε το usb από την μητρική 

Δημοσ.

το πρόβλημα στο έκανε όταν έβαλες το usb πάνω? κλείσε το τροφοδοτικό, βγάλτω από την πρίζα άνοιξε το κουτί και αποσύνδεσε το usb από την μητρική 

το usb το εβγαλα,και εκεινο το πραγματακι που εχει εμεινε πανω στο καλωδιο που μπαινει στη θυρα usb..απο τοτε δεν ανοιγει οποτε ισως φταιει αυτο..προς τα που πεφτει το usb στη mobo?

οκ το βρηκα το εβγαλα και ανοιγει!1000 ευχαριστω!παιζει να εχω προβλημα στο μελλον επειδη το εβγαλα?

Δημοσ.

τπτ νάσε καλά, απλά δεν θα έχεις usb σε αυτή την θύρα κατά τα άλλα δεν νομίζω, εκτός και ξηλώσεις και τίποτα άλλο αργότερα  :P

Δημοσ.

τπτ νάσε καλά, απλά δεν θα έχεις usb σε αυτή την θύρα κατά τα άλλα δεν νομίζω, εκτός και ξηλώσεις και τίποτα άλλο αργότερα  :P

μπα δε θα ξηλωσω! :-D γιατι ομως να μην ανοιγε?μου φαινεται πολυ χαζος λογος.ενα usb ηταν σιγα δηλαδη  :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...