Faith Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σας, έχω το εξής θέμα: Εγκατέστησα το wamp, όλα μια χαρά, άνοιξε κανονικά το localhost & phpmyadmin, ξεκινώ λοιπόν την εγκατάσταση του joomla 2.5.11 και κολλάει στο 4ο βήμα (βάση δεδομένων). Δεν βγάζει ούτε σφάλμα, ούτε κάτι άλλο, απλά δείχνει ότι φορτώνει, χωρίς όμως να κάνει κάτι στην πραγματικότητα. Το άφησα και όλοκληρη ημέρα μπας και θέλει "τον χρόνο" (!) ε, δε νομίζω να μην του έφταναν 24ώρες. Τι μπορώ να κάνω; Επίσης, έχω δοκιμάσει και με xampp, με το οποίο η mysql ήταν deactived και προφανώς δεν άνοιγε τίποτα. Της είχα αλλάξει port (γιατί έτσι έδειχνε σα σφάλμα) αλλά και πάλι δεν κατάφερα τίποτα. Καμία ιδέα??
SpirosLouis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 δοκίμασε να διαγράψεις τα πάντα --από μεριάς joomla -- και δοκίμασε με καινούργια εγκατάσταση. Δοκίμασε και με έκδοση 1.5.(αλλά δεν νομίζω να είναι bug - εκτός αν βάζεις λάθος στοιχεί και του το προκαλείς ή έχει κάποια περίεργη ρύθμιση ο broswer σου) μόλις κάνεις την σύνδεση στη σελίδα που έχεις, σχεδόν αμέσως θα συνδεθεί και θα σου βγάλει μήνυμα επιτυχίας.
Faith Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δοκίμασα και με 1.5. Εκεί είναι που διαλύεται το σύμπαν.. Error παντού. Ο browser είναι firefox
SpirosLouis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 μπας και έχεις εγκατεστημένες παραπάνω από μια βάσεις δεδομένων και γίνεται confict; Επίσης αν θυμάμαι καλά επιλέγεις ποια είναι η βάση δεδομένων σου. Για δες και αυτό. Δες εδώ --> http://stackoverflow.com/questions/7771128/error-while-install-joomla
Faith Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Από την αρχή μου το έκανε αυτό. Άλλαξα όνομα στη βάση και μου βγάζει πάλι το ίδιο.Δοκίμασα και άλλον browser, δείχνει να φορτώνει χωρίς να κάνει πάλι τίποτα. Δοκίμασα και την νέα έκδοση του joomla 3 στην οποία επίσης κολλάει στη βάση δεδομένων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα