Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω το εξής θέμα:

 

Εγκατέστησα το wamp, όλα μια χαρά, άνοιξε κανονικά το localhost & phpmyadmin, ξεκινώ λοιπόν την εγκατάσταση του joomla 2.5.11 και κολλάει στο 4ο βήμα (βάση δεδομένων). Δεν βγάζει ούτε σφάλμα, ούτε κάτι άλλο, απλά δείχνει ότι φορτώνει, χωρίς όμως να κάνει κάτι στην πραγματικότητα.

 

Το άφησα και όλοκληρη ημέρα μπας και θέλει "τον χρόνο" (!) ε, δε νομίζω να μην του έφταναν 24ώρες.

 

Τι μπορώ να κάνω;

 

Επίσης, έχω δοκιμάσει και με xampp, με το οποίο η mysql ήταν deactived και προφανώς δεν άνοιγε τίποτα. Της είχα αλλάξει port (γιατί έτσι έδειχνε σα σφάλμα) αλλά και πάλι δεν κατάφερα τίποτα.

 

Καμία ιδέα??

post-204755-0-87922800-1373905130_thumb.jpg

Δημοσ.

δοκίμασε να διαγράψεις τα πάντα --από μεριάς joomla -- και δοκίμασε με καινούργια εγκατάσταση. Δοκίμασε και με έκδοση 1.5.(αλλά δεν νομίζω να είναι bug - εκτός αν βάζεις λάθος στοιχεί και του το προκαλείς ή έχει κάποια περίεργη ρύθμιση ο broswer σου)

 

μόλις κάνεις την σύνδεση στη σελίδα που έχεις, σχεδόν αμέσως θα συνδεθεί και θα σου βγάλει μήνυμα επιτυχίας.

Δημοσ.

Δοκίμασα και με 1.5. Εκεί είναι που διαλύεται το σύμπαν.. Error παντού. Ο browser είναι firefox

post-204755-0-00996200-1373909613_thumb.jpg

Δημοσ.

Από την αρχή μου το έκανε αυτό. Άλλαξα όνομα στη βάση και μου βγάζει πάλι το ίδιο.

Δοκίμασα και άλλον browser, δείχνει να φορτώνει χωρίς να κάνει πάλι τίποτα. Δοκίμασα και την νέα έκδοση του joomla 3 στην οποία επίσης κολλάει στη βάση δεδομένων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...