dpolal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Όποτε ανοίγω το Οutllok ανοίγει παράλληλα και ο MSN Μessenger... Μέχρι εδώ καλά. Κλείνω το outlook όταν τελειώσω και όταν πάω να κλείσω και τον MSN μου βγάζει μήνυμα ότι χρησιμοποιείται από κάποια εφαρμογή (δεν λέει ποιά) και δεν με αφήνει να τον κλείσω. Πώς διορθώνεται αυτό????????
soublaki_3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Αν δεν θες τον MSN Messenger προτείνω να τον απεγκαταστήσεις. Πήγαιne Run και κάνε copy-paste το εξής: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove Από κει και ύστερα αν θες ξανακάνε εγκατάσταση και δεν θα ξανασυνδέεται με Outlook.
Maniakos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 er , uparxei vevaia kai poio eukolos tropos apo to Outlook kai den xreiazete na ta kaneis ola auta.... Tools > Options > General kai ekei pou leei General katw katw exei mia epilogi " Autologon to Windows Messanger " ksetikare ti kai auto itan.
Highlander Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Αν έχεις Norton 2003 (δεν θυμάμαι για το 2002) συμβαίνει αυτό. Γιατί το χρησιμοποιεί το Norton για έλεγχο των αρχείων. Εγώ βέβαια το κλείνω από το Alt-Ctrl-Del.
dpolal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Αν έχεις Norton 2003 (δεν θυμάμαι για το 2002) συμβαίνει αυτό. Γιατί το χρησιμοποιεί το Norton για έλεγχο των αρχείων. Εγώ βέβαια το κλείνω από το Alt-Ctrl-Del. Nαι έχω το Norton System Works 2003.... Μάλλον εκεί οφείλετε τελικά έ;;;;
Marcos_Aurilius Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Όχι, δεν οφείλεται εκεί. Δεν είχα ποτέ Norton αλλά το πρόβλημα μου εμφανίζεται μια στις δύο φορές που κλείνω το Outlook...
Highlander Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Το θέμα με το Norton το αναφέρει η ίδια η Microsoft πάντως στα Knowledge Bases...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.