MaxPayne Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 πως κανουμε bios update σε υπολογιστη που δεν μπουταρει στα windows ?
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Από floppy πρέπει να το κάνει μέσω bios. Τι εταιρίας bios έχει?
MaxPayne Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 phoenix..εν τω μεταξυ κατεβασα το winflash . να το περασο σε cd ?
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 http://www.ecs.com.tw/extra/flashutl/index.html
MaxPayne Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 αν το περασω σε CD και μπουταρω θα ειναι το ιδιο πραγμα ? γιατι ο πυολογιστης δεν μπαινει στα windows λογω διαφορων προβληματων και εδω στο φορουμ μου ειπαν να κανω bios update.αλλα πως εφοσον δεν ανοιγει και φτανει μεχρι τα bios ?
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τότε ακολούθησε την διαδικασία αλλά νομίζω πως θέλει FLOPPY ! Αν μπαίνει στο bios κάνε μια δοκιμή με ένα LIVECD για UBUNTU να δεις αν μπουτάρει κανονικά ! Αν ναι τότε τα win έχουν κρεμάσει και δεν είναι θεμα bios κ.λ.π.
MaxPayne Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 οχι οχι δεν ειναι αυτο το προβλημα . εδω τα παιδια στο φορουμ μου ειπαν να κανω update επειδη το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπουταρει απο το σκληρο ουτε απο usb.. και μου βγαζει το μηνυμα 'disc boot failure,insert system disc and press enter'' και οταν θελω να μπουταρω απο usb μου βγαζει ''no bootable partition in table''
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 'disc boot failure,insert system disc and press enter'' Δεν νομίζω να είναι θέμα bios ! Στο bios στο boot menu τον βλέπει τον δίσκο ? Αν ναι τότε έχουν καταστραφεί τα win.
rfc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Εγω του ειπα για bios update και δε του εβγαζε αυτο το μηνυμα. floppy θες για το 478 max....
MaxPayne Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 να περασω δηλαδη σε floppy το winflash ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα