snik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Με την εταιρια που δουλευω θα στησουμε δικο μας περιπτερο σε μια εκθεση στο εξωτερικο και σκεφτομουν να επαιρνα ενα 10αρι tablet (οικονομικο αρα μαλλον κινεζικο) οπου να παιζει συνεχεια σε repeat ενα 8ωρο βιντεο απο τα προιοντα μας καθως και φωτογραφιες τους. Στην ουσια θελω να το χρησιμοποιησω σαν photo/video frame και στο μελλον μετα την εκθεση να το εχω για προσωπικη χρηση οπου θα το εχω για διαβασμα pdf, για λιγο internet (αν βολευει) και κανενα παιχνιδι αραια και που αλλα πρωτα θελω να επιλεξω κατι με κριτηριο την εκθεση. Σαν budget ειχα στο μυαλο μου διαθεσω κατι στα 100-150 ευρω, υπαρχει καποια προταση σε αυτα τα χρηματα; Να κοιταξω για καποια αλλη λυση καλυτερα;
Skylined Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ψάξε για RK3188 tablet ή exynos 4412 (κινέζικα) tablet, πιθανόν να ξεφύγει η τιμή προς τα πάνω αλλά θα σου μείνει ένα καλό ταμπλετ στα χέρια. Αν δε μπορείς με τίποτα να ξεπεράσεις τα 150 τότε RK3066 tablet.
snik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ψάξε για RK3188 tablet ή exynos 4412 (κινέζικα) tablet, πιθανόν να ξεφύγει η τιμή προς τα πάνω αλλά θα σου μείνει ένα καλό ταμπλετ στα χέρια. Αν δε μπορείς με τίποτα να ξεπεράσεις τα 150 τότε RK3066 tablet. Στα αποτελεσματα που μου βγαζει μου βγαζει διαφορα οποτε τα 2 που μου λες ειναι τυπος επεξεργαστη η καποιο μοντελο; Επειδη εχει αρκετα αποτελεσματα μπορεις να μου δωσεις καποια link για τις προτασεις σου σε καποιο αξιοπιστο καταστημα;
basiliose Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 pipo max m6 ή pipo max m8 pro dealsprime geekbuying κλπ
Skylined Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 τυπος επεξεργαστη η καποιο μοντελο;Αναφέρομαι σε τύπους επεξεργαστή μόνο. Υπάρχουν καμιά χούφτα αξιόλογα μοντέλα με παρόμοια specs, στο θέμα "tablet εως 250 ευρω περιπου" γράφω τί πρέπει να κοιτάξει όποιος θέλει κινέζικο ταμπλετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα