Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο το μηνυμα μου εβγαλε ο υπολογιστης.εβγαλα για μερικα λεπτα την cmos αλλα τιποτα.τι φταιει ?

Δημοσ.

ειχα κανει ενα μικρο o/c , υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει η μπαταρια της μητρικης η το τροφοδοτικο ?

Δημοσ.

Αυτο το ειχα πετυχει καποτε σε 478 socket. Αυτο εχεις? Αν ναι κανε αυτα που σου ειπα φιλεμ.

Bios defaults οπωσδηποτε οπως και ναχει.

Συνηθως ειναι corrupted bios παντως.

Δημοσ.

εκανα τα defaults και το μηνυμα δεν μου ξαναβγηκε αλλα , εφοσον εβαλα το usb ομως για να ξεκινισει απο κει ο υπολογιστης μου εβγαλε ''no bootable partition in table''

η αληθεια ειναι οτι μετα απο επανεκκινηση δεν μου αποθηκευει τις ρυθμισεις οσο αναφορα με τι θα ξεκιναει ο υπολογιστης :/

Δημοσ.

εκανα τα defaults και το μηνυμα δεν μου ξαναβγηκε αλλα , εφοσον εβαλα το usb ομως για να ξεκινισει απο κει ο υπολογιστης μου εβγαλε ''no bootable partition in table''

Το usb είναι bootable;;;

Το Bios έχει καν δυνατότηταboot από usb;;

Δημοσ.

και στα 2 η απαντηση ειναι ναι.τελος παντων τελευταιο πραγμα που θα κανω ειναι να κανω μπουτ απο cd και να εγκαταστησω τα windows.αν και παλι δν γινει κατι τοτε θα φαει πεταμα!!

Δημοσ.

και στα 2 η απαντηση ειναι ναι.τελος παντων τελευταιο πραγμα που θα κανω ειναι να κανω μπουτ απο cd και να εγκαταστησω τα windows.αν και παλι δν γινει κατι τοτε θα φαει πεταμα!!

Όχι και να το πετάξεις...

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

Δημοσ.

δεν αξιζει ουτε ευρω πλεον.εχουν χαλασει ολα.το τελευταιο μου χαρτι ειναι το cd με τα windows.αν δεν μπουταρει ουτε απο κει και μου βγαλει τα συνηθισμενα ερρορ τοτε..

Δημοσ.

Δε μου απαντησες αν ειναι 478...... αλλαξε και μια μπαταρια πριν πεταξεις οτιδηποτε και δες και το bios update που σου ειπα.

Δημοσ.

478 ειναι ξεχασα να σου απαντησψ νωριτερα,το θεμα ειναι οτι εχω αμφιβολιες για το αν ειναι ολα σωστα συνδεδεμενα,υπαρχει καποιο βιντεο που να δειχνει για το σκληρο και το τροφοδοτικο και τις καλοδιοταινιες ?

Δημοσ.

Τοτε αυτο που σου απαντησα στο πρωτο μου ποστ. Μου εχει τυχει αρκετες φορες bios corruption με αυτο το μυνημα σε αυτο το socket. Μια φορα ηταν και απο μνημη θυμαμαι. Bios update θες και μαλλον καθαρισες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...