Προς το περιεχόμενο

Μετα τροπη αρχειου ηχου .vob απο σκληρο, σε .ac3 ή .mp3.Πως?

MikeNuke

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα ενα DVD rip με το DVD Decrypter, βασικα ο αδερφος μου το εκανε. Και δε ξερω πως τα καταφερε αλλα τον ηχο αντι να τον κανει .AC3 τον εκανε .VOB το μονο προγραμμα που τον ανοιγει ειναι το windvd και το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να τον μετατρεψω σε mp3 για να τον βαλω στην ταινια.

Αυτο που χρειζομαι ειναι μαλλον ενα προγραμμα να τον κανει rip σε ac3 και μετα να τον κανω mp3 με τα γνωστα προγραμματα.

Για πειτε μου.

Επισης σ'αυτη την ταινια εκανε και αλλο παραξενο αντι να σωσει τα αποσπασματα της ταινιας σε .VOB τα εκανε .M2V, ομως δε φιανεται να εχω προβλημα κει μιας και ηδη καταφερα να παραγω το αρχειο .d2v με το DVD2AVI.

Δημοσ.

Me to dvd2avi mporeis na e3ageis ton ixo ace. Apla epele3e audio/mpeg audio/demux (i demux all tracks, kai epilegeis meta poio thes).

sto vob vasika periexete i ikona o ixos kai oi ipotitli!

To .m2v pou sou ekane einai i eikona mono (kai isos o ixos)

Episeis me to besweet mporeis na metatrepseis ixo ac3 se allo forma (p.x. mp3, ogg vorbis)

An kai protimo to headac3he gia simpiesi (poio voliko)

Δημοσ.

Προσπαθησα με το DVD2AVI οπως ειπες αλλα πουθενα δεν βρηκα κατι που να λεει πως θα σωσω τον ηχο σε AC3.

Στο συγκεκριμενο VOB που εχω εγω υπαρχει μονο ο ηχος της ταινιας.

Αυτο που θελω ειναι ενα προγραμμα που να μετατρεπει τον ηχο απο VOB σε AC3 ή MP3 ωστε να μπορεσω να τον βαλω στην ταινια.

Προσπαθησα ακομη και να γραψω το VOB σε ενα CD και απο εκει να το κανω RIP με το DVD Decrypter αλλα δεν τα καταφερα επειδη το μεσο πρεπει να ειναι DVD.

Δημοσ.
Προσπαθησα με το DVD2AVI οπως ειπες αλλα πουθενα δεν βρηκα κατι που να λεει πως θα σωσω τον ηχο σε AC3.

Afou ani3eis to vob (i ta vobs), kai epile3eis ekino me to demux, tha pas file/save project. Afou teliosei tin diadikasia, tha exeis to arxeio ac3 ston idio fakelo me to arxeio project

Αυτο που θελω ειναι ενα προγραμμα που να μετατρεπει τον ηχο απο VOB σε AC3 ή MP3 ωστε να μπορεσω να τον βαλω στην ταινια.

afou sou ipa! To besweet mporei na ani3ei arxeia vob, kai na metatrepseis ton ixo pou periexi se mp3!!! Den to dokimasa, alla i epilogi einai eki! An den doulepsei to proto me to dvd2avi (pou apokliete!) dokimase to deftero (me to besweet)

Δημοσ.

Οντως τελικα καταφερε να το κανει mp3 το besweetGUI ομως επρεπε να κατεβασω ενα εξτρα dll απο το site τους.

Οταν το δοκιμαζα μου εβγαζε αυτο ακριβως το μνμ οτι δεν βρισκει το dll και να το κατεβασω απο το site, οταν το εκανα δουλεψε κανονικα.

Προβλεπω και συνεχεια στο προβλημα γιατι εχω και μια αλλη ταινια την οποια την εκανε, παλι ο αδερφος rip, και εχει τα κομματια της ταινιας με ενσωματωμενο τον ηχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...