Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απορω γιατι η IBM εξαγοραστηκε απο κινεζους και μετονομαστηκε σε Lenovo. Δεν πηγαινε καλα η ΙΒΜ?

Επισης καποιος που ξειει καλα και τις 2 μαρκες ασ κανει μια συηγκριση μεταξυ Dell & Lenovo.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν εξαγόρασε όλη την IBM, μόνο το division για laptops, όπως κι η Hitachi πήρε το HDD division της...

Ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχω προσωπική εμπειρία από Lenovo οπότε δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου, ανάλογα με τα λεφτά που δίνεις πάντως και οι 2 βγάζουν πολύ ποιοτικά μοντέλα, στα φτηνά δυστυχώς δεν γνωρίζω...

• Like 1
Δημοσ.

Ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια με ενδιαφερει να μαθω.
Κατι που εχω προσεξει στα Lenovo και μαρεσει πολυ ειναι το αθορυβο της λειτουργιας τους, πραγμα που δεν εχουν τα Dell.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να γενικεψεις κάτι στο επίπεδο αυτών των εταιριών. Είναι σαν να συγκρίνεις BMW με Mercedes και να έχεις από την μία την 740 και από την άλλη την Α-Class στο μυαλό σου.

Αν θες κάτι πιο ουσιαστικό, θα πεις συγκεκριμένα μοντέλα. Γενικά μεταξύ 4-5 εταιριών (των top) παίρνεις το πιο φθηνό/όμορφο στο ματι ΣΟΥ  με τα ίδια/παρόμοια χαρακτηριστικά

• Like 1
Δημοσ.

Τα Dell είναι χειμώνα καλοκαίρι ζεστά, και τα φουρφούρια τους ακούγονται πάρα πολύ για laptop. Τουλάχιστον όσα Inspiron των τελευταίων χρόνων έχουν πέσει στα χέρια μου, έτσι είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...