AquaBoy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλημέρα έχω ένα usb 16gb και θέλω να κάνω multiboot, όπως να φορτώσω windows xp,windows 7,windows 8 στο usb. Δοκίμασα το XBOOT για όσους το ξέρουν ενώ φορτώνει κανονικά πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση δε μου βλέπει σκληρό δίσκο,που σημαίνει ότι δεν βρίσκει τον controller. Tο έχει προσπαθήσει κανείς?Καμιά ιδέα?Κάποιο καλύτερο multiboot program?
TheELF Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Το αν θα βλέπει το controller σου δεν έχει να κάνει με το πρόγραμμα αλλά με τα δισκάκαι windows που έχεις,θα πρέπει να περάσεις μέσα σε αυτά τον κατάλληλο driver με το nlite ή το vlite αντίστοιχα,στα 7 και στα 8 μπορείς να τα γράψεις και σε έναν φάκελο στο usb και να τα διαβάσεις την ώρα που (δεν)δείχνει τους δίσκους,έχει ένα κουμπάκι load drivers για αυτόν τον λόγο.
shodan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Οταν μιλάμε για XP συγκεκριμένα λογικό είναι να μην βλέπουν κάποιους περίεργους controllers. Δεν φταίει το πρόγραμμα άφου άλλωστε όπως λες ξεκινάει κανονικά η εγκατάσταση. Εναλλακτικά δοκίμασε και το YUMI.
AquaBoy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τα cd/dvd λειτουργουν κανονικα οταν κανω εγκατασταση, απο αυτα τα μετετρεψα σε iso,σε usb γιατί δεν δουλεύει Οταν μιλάμε για XP συγκεκριμένα λογικό είναι να μην βλέπουν κάποιους περίεργους controllers. Δεν φταίει το πρόγραμμα άφου άλλωστε όπως λες ξεκινάει κανονικά η εγκατάσταση. Εναλλακτικά δοκίμασε και το YUMI. Ούτε στα 7/8 βλέπει controller,απο usb μιλαω παντα,απο cd/dvd δουλευει κανονικα!
kostas/88 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 φιλε έχω την λύση στο πρόβλημα σου...δοκιμασμένο και δουλεύει 100% http://www.insomnia.gr/topic/467342-bootable-usb/?p=5109802
TheELF Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ούτε στα 7/8 βλέπει controller,απο usb μιλαω παντα,απο cd/dvd δουλευει κανονικα!Για βάλε το usb σε θύρα usb 2 και δοκίμασε ξανά...
AquaBoy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέχρι στιγμής ΟΚ,αν θέλω να φορτωσω το erd commander?Πως το βαζω?
TheELF Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δοκιμάζεις σαν απλό iso να το περάσεις, αν πιάσει καλός...
AquaBoy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δυστηχως δε δουλευει φιλε kostas/88 καμια αναλυτικη περιγραφη?
kostas/88 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τι σου κάνει; δεν λειτουργεί κανένα iso ή κάποιο συγκεκριμένο;
AquaBoy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Πριν ξεκινησει εγκατασταση δεν βρισκει τον controller,το ιδιο γινετε και με το xboot. Θα πρεπει να τον ενσωματωσω χειροκινητα.
myst77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) ρε παιδια πανω σε αυτό το θέμα θελω να φτιαξω ενα usb flash με iso απο windows, Acronis True Image Home 2013, Partition Master, HDD Regenerator, Hirens.BootCD.15.2 Το multibootISOs με αφήνει να βάλω μόνο ένα .iso από αυτά που δεν είναι στη λίστα του το YUMI με αφήνει να τα προσθεσω όλα αλλα απο το φλασακι τρέχει μόνο το hiren boot cd. Σε όλα τα άλλα αφου τα επιλέξω μου βγάζει ERROR 15 file not found Δοκιμασα το XBOOT, SARDU και δεν με αφηνουν να προσθεσω iso εκτος από τη δική του λίστα Εχετε κάποια λύση/πρόγραμμα; Ευχαριστώ! , EDIT:Δοκίμασα με YUMI, αφού πριν είχα αλλάξει τα ονόματα των iso σε μέχρι 8 χαρακτήρες και είναι ΟΚ Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2013 από myst77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα