Προς το περιεχόμενο

Multiboot σε usb stick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

έχω ένα usb 16gb και θέλω να κάνω multiboot, όπως να φορτώσω windows xp,windows 7,windows 8 στο usb. Δοκίμασα το XBOOT για όσους το ξέρουν ενώ φορτώνει κανονικά πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση δε μου βλέπει σκληρό δίσκο,που σημαίνει ότι δεν βρίσκει τον controller.

Tο έχει προσπαθήσει κανείς?Καμιά ιδέα?Κάποιο καλύτερο multiboot program?

Δημοσ.

Το αν θα βλέπει το controller σου δεν έχει να κάνει με το πρόγραμμα αλλά με τα δισκάκαι windows που έχεις,θα πρέπει να περάσεις μέσα σε αυτά τον κατάλληλο driver με το nlite ή το vlite αντίστοιχα,στα 7 και στα 8 μπορείς να τα γράψεις και σε έναν φάκελο στο usb και να τα διαβάσεις την ώρα που (δεν)δείχνει τους δίσκους,έχει ένα κουμπάκι load drivers για αυτόν τον λόγο.

Δημοσ.

Οταν μιλάμε για XP συγκεκριμένα λογικό είναι να μην βλέπουν κάποιους περίεργους controllers. Δεν φταίει το πρόγραμμα άφου άλλωστε όπως λες ξεκινάει κανονικά η εγκατάσταση.

Εναλλακτικά δοκίμασε και το YUMI.

Δημοσ.

Τα cd/dvd λειτουργουν κανονικα οταν κανω εγκατασταση, απο αυτα τα μετετρεψα σε iso,σε usb γιατί δεν δουλεύει

Οταν μιλάμε για XP συγκεκριμένα λογικό είναι να μην βλέπουν κάποιους περίεργους controllers. Δεν φταίει το πρόγραμμα άφου άλλωστε όπως λες ξεκινάει κανονικά η εγκατάσταση.

Εναλλακτικά δοκίμασε και το YUMI.

Ούτε στα 7/8 βλέπει controller,απο usb μιλαω παντα,απο cd/dvd δουλευει κανονικα!

Δημοσ.

Ούτε στα 7/8 βλέπει controller,απο usb μιλαω παντα,απο cd/dvd δουλευει κανονικα!

Για βάλε το usb σε θύρα usb 2 και δοκίμασε ξανά...
Δημοσ.

Πριν ξεκινησει εγκατασταση δεν βρισκει τον controller,το ιδιο γινετε και με το xboot.

Θα πρεπει να τον ενσωματωσω χειροκινητα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια πανω σε αυτό το θέμα

θελω να φτιαξω ενα usb flash με iso απο windows, Acronis True Image Home 2013,  Partition Master, HDD Regenerator, Hirens.BootCD.15.2

Το multibootISOs με αφήνει να βάλω μόνο ένα .iso από αυτά που δεν είναι στη λίστα του

το YUMI  με αφήνει να τα προσθεσω όλα αλλα απο το φλασακι τρέχει μόνο το hiren boot cd. Σε όλα τα άλλα αφου τα επιλέξω μου βγάζει ERROR 15 file not found

Δοκιμασα το XBOOT, SARDU και δεν με αφηνουν να προσθεσω iso εκτος από τη δική του λίστα

Εχετε κάποια λύση/πρόγραμμα; 

Ευχαριστώ!

, EDIT:
Δοκίμασα με YUMI, αφού πριν είχα αλλάξει τα ονόματα των iso σε μέχρι 8 χαρακτήρες και είναι ΟΚ

Επεξ/σία από myst77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...