adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δεν κοστίζει τίποτα η συναρμολόγηση ! Είναι δωρεάν ! Από e-shop δες αυτό που σου έδειξα ! Αν δίνεις +4€ για μνήμες στα 1866Mhz και + 5€ για καλύτερη ψύκτρα πες μου να σου προτείνω ! Το σύστημα είναι υπερπλήρες με κουτί με καλό αερισμό και USB III στο front panel , ποιοτική μητρική, 8-πύρηνο επεξεργαστή που δεν καταλαβαίνει τίποτα σε ότι εργασία και να του βάλεις, SSD δίσκο στον οποίο θα περάσεις το λειτοηργικό σου ! Σκληρό δίσκο για αποθήκη αρχείων , και επαρκές και επώνυμο τροφοδοτικό ! Η 7870 MYST edition έχει πυρήνα TAHITI LE από 7950 και είναι δυνατή καρτούλα οπότε θα παίζεις άνετα και τα games σου ! Η ψύκτρα που έχω βάλει HYPER T4 είναι καλή για να έχεις χαμηλό θόρυβο και χαμηλές θερμοκρασιες στο pc , αλλά δεν είναι η ψύκτρα που θα σε βοηθήσει να κλοκάρεις στα 5Ghz τον επεξεργαστή αν αυτό σε ενδιαφέρει !!! Τα 8GB RAM είναι υπεραρκετά και η συγκεκριμένη μνήμη είναι και πάρα πολύ καλού κατασκευαστή. Βέβαια σου ειπα πως με +4€ παίρνεις μνήμες υψηλότερα χρονισμένες ! Εχω ξεφύγει 30€ από το budget αλλά έχει καλά πράγματα και είναι υπερπλήρες σύστημα !
jsiskos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Αυτες που εχουν 4+1 κυκλωμα τροφοδοσιας εχουν θεμα με εναν αισθητηρα θερμοτητας ο οποιος αν η θερμοκρασια στο VRM πιασει 55C (πραγμα πολυ ευκολο) αρχιζει να κανει THROTTLE στον επεξεργαστη και καλα για προστασια ! Ουτε εγω το γνωριζα μεχρι πριν λιγες ημερες ! Οτι και να κανεις δεν μπορεις να το αποφηγεις! Και APM να κλείσεις και οτιδήποτε αυτό εκεί , παραμένει .... Σώπα!!! Είδα στον τίτλο EXTREME 3 και λέω θα πρόκειται για κανένα γαϊδούρι με 8+2 φάσεις! Τι σόι εξτρίμ είναι αυτό;; Ρε τους κερατάδες τι κάνανε!
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλημέρα κύριοι,θα ήθελα να διαβάσω γνώμες πρωτού πάω να αγοράσω υπολογιστή. Δυστηχως,δεν εχω πολλές γνώσεις περι καρτα γραφικών και επεξεργαστών κλπ, και δεν θα ηθελα να πιαστώ αδιάβαστος. Έχω σκοπο να διαθέσω το πολύ μέχρι 800 ευρώ. Κοιτούσα προσφορές στο πλαίσιο,και μου άρεσε σαν πρώτη φάση http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Cerberus-AMD-G3595.htm και ο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Minotaur.htm Φαινομενικα μου φαίνονται ίδιοι, στην μνημη βλεπω μια διαφορά. Να επισημάνω,δεν ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης,πληκτρολογίου,ποντικιού,ηχείων. Βεβαια μπηκα να δω ποσο κοστολογουνται στο περιπου τα κομμάτια ένα ένα και είδα οτι το κουτι σκετο κοστιζει 90 ευρώ. Δεν ξερω τι χρησιμοτητα μπορει να έχει αλλα μου φαινονται αρκετα για ενα απλο κουτι. Ουτε επισης θελω 2ο σκληρο δίσκο. Στην δικη μου περιπτωση θα ήταν καλύτερα να φτιάξω ενα ενα τον υπολογιστή? Και αν ναι, θα μπορουσατε να μου δειξετε με βαση του πλαισιου τα προϊόντα που θα συνθετε ένα "δυνατο" υπολογιστή με βάση το μπατζετ των 700-800 ευρω? (gaming υπολογιστη) Ευχαριστώ πραγματικα με οσους βρουν χρονο να απαντησουν Τι εννοείς? Εχεις είδη έναν σκληρό ? Και αν ναι ποιος είναι ?
Serbitoros24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ναι οκ αν ειναι για 10 ευρω παραπανω απο τα 840 που βγηκαν αυτα που εβγαλες μεχρι τωρα,ενταξει θα κανω υπομονη 3-4 μερες να τα συγκεντρωσω τα χρηματα και θα το παρω. 2ο σκληρο δισκο,ειχε σε προσφορα αυτο στο πλαισιο,και ειπα οτι δεν χρειαζομαι τον 2ο σκληρο δισκο που εχει στην προσφορα τους. Ειδα παντως ασχετο λιγο με αυτο που λεμε τωρα, εναν υπολογιστη 620 ευρω τον ριξανε στα 560. στο περιπου ποσες μερες κανουν να ρθουν τα προϊόντα στο μαγαζι? Τα windows 8 θα υπαρχουν στο συστημα??
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ναι οκ αν ειναι για 10 ευρω παραπανω απο τα 840 που βγηκαν αυτα που εβγαλες μεχρι τωρα,ενταξει θα κανω υπομονη 3-4 μερες να τα συγκεντρωσω τα χρηματα και θα το παρω. 2ο σκληρο δισκο,ειχε σε προσφορα αυτο στο πλαισιο,και ειπα οτι δεν χρειαζομαι τον 2ο σκληρο δισκο που εχει στην προσφορα τους. Ειδα παντως ασχετο λιγο με αυτο που λεμε τωρα, εναν υπολογιστη 620 ευρω τον ριξανε στα 560. στο περιπου ποσες μερες κανουν να ρθουν τα προϊόντα στο μαγαζι? Τα windows 8 θα υπαρχουν στο συστημα?? Θε κανουν περιπου 5 ημερες να σου τα φερουν . Με +10€ θα βάλεις : GEIL GEL38GB1866C9DC 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-14900 1866MHZ EVO LEGGERA DUAL CHANNEL KIT http://www.e-shop.gr/product?id=PER.556800 Ψύκτρα : COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759 Ασε τα έτοιμα δεν λένε .........
blendizzy5000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Παιδια καλησπερα μην ανοιξω νεο θεμα ο 6300 με την 650 ti boost σαν συνδιασμος τι λετε;;θα παιζω ανετα new games σε fhd οθονη δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι σε φουλ γραφικα
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Παιδια καλησπερα μην ανοιξω νεο θεμα ο 6300 με την 650 ti boost σαν συνδιασμος τι λετε;;θα παιζω ανετα new games σε fhd οθονη δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι σε φουλ γραφικα απ'οτι εχω καταλαβει θα εισαι κομπλε για αρεκτο διαστημα αν δεν σε νοιαζουν τα φουλ γραφικα, ποια υλοποιηση σκεφτεσαι να παρεις?
Serbitoros24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Για ψυχτρα αντι για την προσφορα που μου εβαλες στην πρωτη σελιδα απο το e-shop θα βαλω αυτην την τελευταια,οκ, αλλα για την μνημη ραμ να βαλω αυτην που εβαλες τωρα,η αυτην στην προσφορα??
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 απ'οτι εχω καταλαβει θα εισαι κομπλε για αρεκτο διαστημα αν δεν σε νοιαζουν τα φουλ γραφικα, ποια υλοποιηση σκεφτεσαι να παρεις? Φυσικα και θα είσαι κομπλε, κοιτα τις υλοποιησεις της Gigabyte και Asus.
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Για ψυχτρα αντι για την προσφορα που μου εβαλες στην πρωτη σελιδα απο το e-shop θα βαλω αυτην την τελευταια,οκ, αλλα για την μνημη ραμ να βαλω αυτην που εβαλες τωρα,η αυτην στην προσφορα?? Για ψυχτρα αντι για την προσφορα που μου εβαλες στην πρωτη σελιδα απο το e-shop θα βαλω αυτην την τελευταια,οκ, αλλα για την μνημη ραμ να βαλω αυτην που εβαλες τωρα,η αυτην στην προσφορα?? Αυτη που λεω τωρα ! Ειναι υψηλοτερα χρονισμενη με +4€ ! Και ψύκτρα την καλύτερη με +6€ ! Ολα τα άλλα είναι κομπλέ !
blendizzy5000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Παιδια thanks τωρα τα ειδα δεν μου βγαζει τα λινκ ειναι στο σκρουτζ μεχρι 168 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα