Serbitoros24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλημέρα κύριοι,θα ήθελα να διαβάσω γνώμες πρωτού πάω να αγοράσω υπολογιστή. Δυστηχως,δεν εχω πολλές γνώσεις περι καρτα γραφικών και επεξεργαστών κλπ, και δεν θα ηθελα να πιαστώ αδιάβαστος. Έχω σκοπο να διαθέσω το πολύ μέχρι 800 ευρώ. Κοιτούσα προσφορές στο πλαίσιο,και μου άρεσε σαν πρώτη φάση http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Cerberus-AMD-G3595.htm και ο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Minotaur.htm Φαινομενικα μου φαίνονται ίδιοι, στην μνημη βλεπω μια διαφορά. Να επισημάνω,δεν ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης,πληκτρολογίου,ποντικιού,ηχείων. Βεβαια μπηκα να δω ποσο κοστολογουνται στο περιπου τα κομμάτια ένα ένα και είδα οτι το κουτι σκετο κοστιζει 90 ευρώ. Δεν ξερω τι χρησιμοτητα μπορει να έχει αλλα μου φαινονται αρκετα για ενα απλο κουτι. Ουτε επισης θελω 2ο σκληρο δίσκο. Στην δικη μου περιπτωση θα ήταν καλύτερα να φτιάξω ενα ενα τον υπολογιστή? Και αν ναι, θα μπορουσατε να μου δειξετε με βαση του πλαισιου τα προϊόντα που θα συνθετε ένα "δυνατο" υπολογιστή με βάση το μπατζετ των 700-800 ευρω? (gaming υπολογιστη) Ευχαριστώ πραγματικα με οσους βρουν χρονο να απαντησουν
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σερβιτορε, για να σε βοηθησουν καλυτερα τα παιδια, συμπληρωσε την φορμα που βρισκεται εδω: Πρότυπο Φόρμας αγοράς-αναβάθμισης υπολογιστή
Serbitoros24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ποσό που διαθέτουμε :700-800 ευρωΧρήση υπολογιστή : gamingΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειαζομαι οθονηΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Δεν χρειαζομαι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονικη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω προβλημαΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν εχω προβλημα Λεπτομεριες για την περιπτωση μου αναφερω στο αρχικο ποστ ..!!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 μια προταση, απο digital master με δωρεαν μεταφορικα:
Serbitoros24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ενδιαφέρουσα προταση, αλλα σου ζητω συγγνωμη που δεν εβαλα στα στοιχεια οτι αν παραγγείλω μεσω ιντερνετ θελω να πληρώσω με αντικαταβολή,π.χ. το e-shop εχει μαγαζι 5 στενα απτο σπιτι μου. Ευχαριστω παντως πηρα μια ιδεα στο τι να ψαξω πανω κατω. Πιστευεις οτι δεν θα εχει προβλημα ο υπολογιστης αυτος να παιξει παιχνιδια με υψηλες απαιτησεις? Γιατι θελω να κρατησω τον υπολογιστη αυτον σιγουρα μια 7ετια. Αυτος που εχω ,ειναι αγορασμενος το 2003!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ενδιαφέρουσα προταση, αλλα σου ζητω συγγνωμη που δεν εβαλα στα στοιχεια οτι αν παραγγείλω μεσω ιντερνετ θελω να πληρώσω με αντικαταβολή,π.χ. το e-shop εχει μαγαζι 5 στενα απτο σπιτι μου. Ευχαριστω παντως πηρα μια ιδεα στο τι να ψαξω πανω κατω. Πιστευεις οτι δεν θα εχει προβλημα ο υπολογιστης αυτος να παιξει παιχνιδια με υψηλες απαιτησεις? Γιατι θελω να κρατησω τον υπολογιστη αυτον σιγουρα μια 7ετια. Αυτος που εχω ,ειναι αγορασμενος το 2003! Αν κυριο μελημα σου ειναι το gaming ισως να βγαζες τον ssd και να πηγαινες σε μια καλυτερη καρτα γραφικων, ισως να μειωνες και απ'το budget περισσοτερο πηγαινοντας σε λιγο φθηνοτερο κουτακι και σε 500αρη δισκο αντι για 1TB. Το να παιζεις για 7 χρονια ομως ακομα παιχνιδια σε υψηλα γραφικα ειναι σχετικα μη εφικτο.. δηλαδη ακομα και τα 2/3 του budget να διαθεσεις για την καρτα. Παλι πιστευω οτι μετα απο 2-3 χρονια (ισως και νωριτερα) θα αρχισεις να κανεις συμβιβασμους. Καλυτερα να περιμενεις να ξημερωσει να παρεις περισσοτερες αποψεις, γιατι παιζουν αρκετα πραγματα ρολο οπως για παραδειγμα αν εχεις σκοπο αργοτερα να ασχοληθεις με το overclocking της καρτας ή αν απλα θα παιζεις με out of the box ρυθμισεις.
Serbitoros24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλα ναι σιγουρα,δεν το εθεσα σωστα εξ αρχης, θελω να πω οτι για τα παιχνιδια της γενιας του 13-14 θα εχει προβλημα? Δεν θελω high quality των παιχνιδιων , και με το προτυνομενο καθε παιχνιδιου επιπεδο, ειμαι καλυμένος,δυστηχως με 800 ευρω σιγουρα δεν εξασφαλιζω κατι αριστο. Φιλε το overclocking δεν γνωριζω τι ειναι,διαβασα παντως μιας και εψαξα το φορουμ για το ssd και ειδα οτι ειναι αρκετα καλη καρτα,εκτος βεβαια αν γνωριζεις κατι αλλο εσυ να το ψαξω να το βρω. Σιγουρα δεν θελω και μεγαλο δισκο γιαυτο και δεν θελω να επιλεξω τις στανταρ προσφορες του πλαισιου. Εξαλλου για αποθηκευση αρχειων κλπ εχω τον ηδη υπαρχον υπολογιστη. αυτοι οι δυο υπολογιστες του πλαισιου,ειναι 4πυρηνοι? Αλλοι λενε 4πυρινος καλυτερα,και αλλοι οχι...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 πραγματικα δεν ξερω γιατι το κειμενο που γραφω γινεται ετσι, ας το δει καποιος mod. ελπιζω να διαβασες τι εγραφα πριν καταστραφει! σκληρος δισκος, οποτε οταν εχεις τα windows να τρεχουν απο 'κει, τα παντα ειναι πολυ πιο γρηγορα. Καλα ναι σιγουρα,δεν το εθεσα σωστα εξ αρχης, θελω να πω οτι για τα παιχνιδια της γενιας του 13-14 θα εχει προβλημα? Δεν θελω high quality των παιχνιδιων , και με το προτυνομενο καθε παιχνιδιου επιπεδο, ειμαι καλυμένος,δυστηχως με 800 ευρω σιγουρα δεν εξασφαλιζω κατι αριστο. Φιλε το overclocking δεν γνωριζω τι ειναι,διαβασα παντως μιας και εψαξα το φορουμ για το ssd και ειδα οτι ειναι αρκετα καλη καρτα,εκτος βεβαια αν γνωριζεις κατι αλλο εσυ να το ψαξω να το βρω. Σιγουρα δεν θελω και μεγαλο δισκο γιαυτο και δεν θελω να επιλεξω τις στανταρ προσφορες του πλαισιου. Εξαλλου για αποθηκευση αρχειων κλπ εχω τον ηδη υπαρχον υπολογιστη. αυτοι οι δυο υπολογιστες του πλαισιου,ειναι 4πυρηνοι? Αλλοι λενε 4πυρινος καλυτερα,και αλλοι οχι... αφου δεν χρειαζεσαι οπως λες ultra high quality στα γραφικα νομιζω θα μεινεις για πολυ καιρο ευχαριστημενος απ'την gtx 760 που σου προτεινα στην συνθεση, ειναι καινουργιο μοντελο της nvidia. ο ssd στην ουσια ειναι πολυ πολυ γρηγορος σκληρος δισκος και οταν εχεις τα windows εγκατεστημενα σε αυτον, τοτε τρεχουν παρα πολυ πιο γρηγορα. οσον αφορα του Πλαισιου..χαιρομαι που ρωτησες στο φορουμ πρωτου αγορασεις γιατι υπαρχει ο πολυ βασικος κανονας του οτι δεν αγοραζουμε ποτε ετοιμα κουτια! ποσο μαλλον τη στιγμη που αυτα ειναι turbo-x... θα την "πατουσες" ποσο μαλλον που στην προκειμενη σε ενδιαφερει πολυ το gaming και οι καρτες γραφικων που εχουν τα turbo-x τους ειναι "απαισιες" οσον αφορα το budget που πληρωνεις οταν προκειται για gaming pc. o επεξεργαστης που σου προτεινα (6πυρηνος) ειναι αυτος που εχει η φθηνοτερη εκδοχη του πλαισιου που παραθεσες και τη δεδομενη στιγμη θεωρειται απ'τις καλυτερες value for money επιλογες.
Serbitoros24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ναι το ειδα γιαυτο δεν απαντησα κατι Ευχαριστω παντως για τον χρονο σου,φυσικα οσες περισσοτερες γνωμες διαβαστουν εδω,τοσο το καλυτερο για την επιλογη μου. Πιστευω αυριο να εχω αποφασισει πανω κατω τι θα αγορασω,καλο ξημερωμα σαινομπι 1
Fulgore1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Απλα δες την παραπανω συνθεση και αυτη του πλαισιου για να καταλαβεις ποσο ''κλεφτες'' ειναι.. http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Minotaur.htm 64gb ssd 500 gb ram και καρτα γραφικων 7790,για τροφοδοτικο δε κλασικα turbo x εχει μεσα και αν το φτιαξεις μονος σου περνεις 2πλασια πραγματα στα λεφτα αυτα.Σου πετανε και την διαφημιση και καλα και 3 παιχνιδια δωρο,που ουσιαστικα τα games τα εχει η καρτα γραφικων αν την αγορασεις μονη της.....Απλα αισχος δεν εχω να πω τιποτα αλλο γιαυτους.Για την παραπανω συνθεση εχω να πω οτι ειναι μια χαρα αν και αν δεις κανενα θεμα με τον επεξεργαστη checkαρε και καμια ψυκτρα.Για την καρτα γραφικων ειναι ολοκαινουργια και αρκετα καλη και δεν θα εχεις θεμα.
Serbitoros24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Αν τα παραγγείλω αυτα στο πλαισιο,θα τα βρω τα κομματια ενα ενα?? Βρηκα στο e-shop αυτά τα πράγματα. Πως σας φαινεται? Θελω βοηθεια σε σκληρο δισκο και οτι αλλο του λειπει... PER.751994 THERMALTAKE VM30001W2Z V4 BLACK EDITION 52.90 € http://www.e-shop.gr/product?id=PER.751994 COUGAR CMX 550 80+ BRONZE MODULAR 550WATT PSU 77.00 € http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640244 AMD FX-4300 3.8GHZ 4-CORE BOX 105.19 € http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559645 ASROCK 990FX EXTREME3 RETAIL 109.33 € http://www.e-shop.gr/product?id=PER.528691 G.SKILL F3-10666CL9S-8GBXL 8GB DDR3 PC3-10666 1333MHZ RIPJAWSX 70.42 € http://www.e-shop.gr/product?id=PER.555868 ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL 247.50 € http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513612 CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO PCI-E BULK 49.00 € http://www.e-shop.gr/product?id=PER.540192
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μακρυά από την ASROCK ! Εδώ πας ! Καλές αγορές ! Κάρτες ήχουν κ.λ.π. 'εχει επάνω της μια χαρά η μητρική ! Αν πάρεις από visionstudio με αντικαταβολη κοίταξε το παρακάτω που θα ποστάρω σε λίγο . 1
jsiskos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τάκη γιατί μακριά από ASRock; Νομίζω ότι είναι πολύ αξιόλογες, αν και δεν έχει τύχει να αγοράσω ποτέ! 1
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Αυτό έχει δυνατότερη κάρτα γραφικών GTX 760 ! Τάκη γιατί μακριά από ASRock; Νομίζω ότι είναι πολύ αξιόλογες, αν και δεν έχει τύχει να αγοράσω ποτέ! Αυτες που εχουν 4+1 κυκλωμα τροφοδοσιας εχουν θεμα με εναν αισθητηρα θερμοτητας ο οποιος αν η θερμοκρασια στο VRM πιασει 55C (πραγμα πολυ ευκολο) αρχιζει να κανει THROTTLE στον επεξεργαστη και καλα για προστασια ! Ουτε εγω το γνωριζα μεχρι πριν λιγες ημερες ! Οτι και να κανεις δεν μπορεις να το αποφηγεις! Και APM να κλείσεις και οτιδήποτε αυτό εκεί , παραμένει ....
Serbitoros24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 προτυμω e-shop γιατι εχω καταστημα 5 στενα απτο σπιτι μου,βεβαια θελω να σε ρωτησω κατι ακομα,συναρμολογηση αν ζητησω να μου κανει το μαγαζι,θα μπορει να μου το κανει και αν ναι,ποσο παραπανω θα μου κοστισει? και συνηθως ποτε ειναι διαθεσιμα στο μαγαζι,μετα απο 2-3 εργασιμες μερες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα