Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω έρευνα αγοράς νεας οθόνης και έχω επικεντρωθεί σε lg και dell για λόγους πολύ καλού after sales support και service. Έχετε ιδέα ή προσωπική εμπειρία από το αντίστοιχο service της ελληνικης samsung; Έχουν καλή υποστήριξη; Είναι on-site;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

σε μένα πρόσφατα χάλασε το πανελ της samsung 6030 (40 led 3d tv) τους πήρα τηλ  ήρθαν την πήραν απο το σπιτι μου και την έφεραν. το μόνο θέμα ειναι οτι η samsung έχει ως πολιτικη την επισκεύη οθονών και όχι την αντικατάσταση..για άλλες εταιρειες δε γνωρίζω αν προβαίνουν σε αντικατάσταση..

Δημοσ.

Σε εμένα οταν ειχε χρειαστεί να φτιάξω μια οθόνη ειχα έρθει οπως και στον φίλο απο πανω την πήραν για φτιάξιμο αφου μου άφησαν μια αλλη για να κανω την δουλειά μου μεχρι να φτιαχτεί

Δημοσ.

Πολύ κακή εμπειρία, άθλια εξυπηρέτηση από το τηλεφωνικό κέντρο, μεγάλη ασυνενοησία.

Αγόρασα monitor των 600€ που δεν πληρούσε ένα από τα χαρακτηριστικά που αναφέρονταν και ταλαιπωρήθηκα 1 μήνα για να το πάρουν πίσω.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι η Lg στα monitor ειναι κατι σαν την logitech στα περιφερειακα,πολυ καλο after sale και γενικα αρκετους ικανοποιημενους πελατες.

Δημοσ.

Ναι ξεχασα να προσθεσω οτι για samsung εχω 2 φιλους που ειναι ικανοποιημενοι οπως ο Spank αλλα θα προτιμουσα lg αυτο ηθελα να γραψω αλλα βιαστηκα να post αρω.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως σε δύσκολες περιπτώσεις RMA η Samsung ήταν απαράδεκτη σύμφωνα με κάτι topics εδώ...

Δημοσ.

Τη μοναδικη φορα που μου εβγαλε προβλημα η οθονη απλως τους ειπα ότι δεν ανάβει, τους εστειλα με φαξ την απόδειξη αγορας και 2 μερες μετά μου έφεραν με κουριερ μια καινουρια οθονη και πήραν την παλια, δεν χρειάστηκε τίποτα αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...