pgmank Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Από τότε που αγόρασα αυτό το παιχνίδι μέχρι σήμερα, δεν μπορώ μπώ σε public match-μέσω δηλαδή του find game για να κάνω host όταν δεν είναι κανείς στη συγκεκριμένη πίστα, μιλάω για Nazi Zombies. Μπορώ να κάνω μόνο join match αλλά όχι να φτιάξω εγώ server και να περιμένω τους άλλους να μπούν. Το πρόβλημα ίσως να μην προέρχεται από το παιχνίδι αλλά από το router μου, το οποίο είναι ένα CellPipe 7130 RG της ΗΟL. Επίσης άμα θέλω να παίξω σε private match πρέπει να μου κάνει ο φίλος μου invite για να μπω (έχει ένα router-δεν ξέρω ποιό-της WIND). Τώρα όμως που πήγε στο εξοχικό του και έχει OTE με router το Thomson TG585 v7 ή v8 (καθώς τώρα δεν θυμάμαι ποιό από τα δύο είναι όταν είχα πάει να το τσεκάρω) έχει και αυτός το ίδιο πρόβλημα με εμένα, καθώς δεν μπορεί να κάνει host ούτε σε public ούτε σε private match. Οπότε τι πρέπει να κάνω και στα δύο router ώστε να "δουλέψουν" ? Οποιαδήποτε συμβουλή είναι δεκτή. Ευχαριστώ προκαταβολικά !
Dr Marley Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 portforward.com υπάρχει μια μεγαλη λιστα απο ρουτερς kai games για να ανοίξεις θυρα στο ρουτερ για να μπορουν να κανουν join πανω σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα