genious1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Εψαχνα για mouse και ειδα αυτο, ειναι μαιμου? Και μια που ανοιξα το θεμα, αυτο ειναι αυθεντικο?
Dr Marley Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ναι το mousepad είναι αυθεντικό ειναι το speed υπάρχει και το control edition.Προσωπικά εχω το control και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Και το mouse ειναι αυθεντικό τωρα τι θα παραλαβεις εσυ ειναι αλλο θεμα!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 εγω πιθανολογω το να παραλαβεις αυθεντικο προϊoν κατω απο 10%. στην θεση σου δεν θα το ρισκαρα.. αν ηταν να ηταν genuine θα το γραφανε με ΥΠΕΡΚΕΦΑΛΑΙΑ γραμματα.
Liadon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Οχι δεν ειναι αυθεντικο....Three independently programmable Hyperesponse buttons. Hands universal design. With 24 individual click positions wheel. Dimensions Approx: 115 × 63 × 40mm. High imitation product 1
Dr Marley Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Οχι δεν ειναι αυθεντικο....Three independently programmable Hyperesponse buttons. Hands universal design. With 24 individual click positions wheel. Dimensions Approx: 115 × 63 × 40mm. High imitation product οοο μεγάλη μακακια έκανα εγω νόμιζα ότι ρωτούσε αν τα προϊόντα υπάρχουν στην αγορά υπογραμμένα απο την ετερεια.οχι για τα συγκεκριμένα. σορρυ!!!!!!!!!!!
pcfan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Το πολύ πολύ δεν μπορούμε να κάνουμε refund αν δεν είναι αυθεντικά και ο πωλητής μας πουλάει μπαρούφες;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Το πολύ πολύ δεν μπορούμε να κάνουμε refund αν δεν είναι αυθεντικά και ο πωλητής μας πουλάει μπαρούφες; οχι δεν μπορεις να κανεις refund για αυτον το λογο διοτι συμφωνα με τα παραπανω ο πωλητης αναφερει πως το προιον ειναι High imitation product
pcfan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 οχι δεν μπορεις να κανεις refund για αυτον το λογο διοτι συμφωνα με τα παραπανω ο πωλητης αναφερει πως το προιον ειναι High imitation product αυτό είναι η αλήθεια ότι μου είχε διαφύγει 1
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Βασικά ναι δύσκολο τωρα να παρεις refund γιατι υποτίθεται οτι βλέπεις τις παίρνεις δεν γράφουν δηλαδη original η genuine καπου οποτε το αγόρασες εις γνώση σου
genious1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 οκ το ποντικι ειναι απομιμηση, το mousepad?
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Το mouse παντως αυθεντικό δεν ειναι το mousepad ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα