adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Κατά 99,9% την παίρνει πάντα αφήνουν περιθώριο από αυτό που λένε.
Fulgore1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Την οθονη την ειχε και το eshop αυτην την lg στα 159 αλλα προχτες που κοιταξα για ενα γνωστο μου ελεγε εξαντλημενη και την εχουν βγαλει απο το site .Παρολα αυτα πιστευω οτι μπορει να την αγορασει και απο αλλο μαγαζι πχ πλαισιο,public,you κτλπ αν τον ενδιαφερει η συγκεκριμενη μιας και μονο ο πυργος τον ενδιαφερει απο ενα καταστημα λογω συναρμολογησης.Πιστευω πως μπορει να συνδεσει την οθονη και μονος του 2
tasos555 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 φίλε γιατί δεν το φτιάχνεις μόνος σου δεν είναι δύσκολο και τα win από τον θείο αν θες σου στέλνω οδηγίες σε μήνυμα
Passionate Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 +1 στη σύνθεση του adtakhs τον χώρεσε μια χαρά τον 8320 οπότε ο ts να προτιμήσει τη σύνθεσή του από τη δική μου. Κουτάκι μπορεί να βάλει και αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807670 που είναι πιο ευρύχωρο από το k350 για να μην είναι τσίμα τσίμα με την ψύκτρα. 1
Godar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Η συνθεση του adtakhs απο ποιο καταστημα ειναι? και αυτη η συνθεση που εχει κανει ειναι συναρμολογημενη και σεταρισμενη με τα win?
adtakhs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Η συνθεση του adtakhs απο ποιο καταστημα ειναι? και αυτη η συνθεση που εχει κανει ειναι συναρμολογημενη και σεταρισμενη με τα win? Ναι τους λες να βάλουν αυτά μεσα και αυτοί σου το σεταρουν δωρεαν, σου περνανε windows και το παιρνεις έτοιμο ! Από e-shop την έκανα αν θες να κοιτάξω και από αλλού. Αυτή είναι.
Godar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Για να βγει στο 1000αρικο η συνθεση του adtakhs η γενικοτερα οποιαδηποτε συνθεση που εχετε προτεινει και ειναι περιπου στα 1100 1) Να βαλω μονο κλασικο σκληρο και να αφησω εκτος Ssd? τελικα ο Ssd κανει τα win να πετανε και εξαφανιζει τα loading times στα games και γενικοτερα πανε πιο γρηγορα? η να κοψω απο λιγο απο τα υπολοιπα εξαρτηματα και να βαλω Ssd? 2) Η σειρα 78χχ της ati αλλα και γενικοτερα η ati τελικα εχει θεμα με τους drivers ή ειναι μυθος 3)Ποιους κατασκευαστες καρτας γραφικων προτιμαμε και ποιους αποφευγουμε σε ati και nvidia 4) το 3 ερωτημα για κατασκευαστες μητρικων για amd-intel 5) Η εξτρα ψυκτρα χρειαζεται? και αν δεν βαλεις για λογους κοστους εχεις θεμα θερμοκρασιας και θορυβου με την στοκ? ή μπαινει οταν βαζεις μονο επεξεργαστη amd επειδη εχουν αυξημενη θερμοκρασια ενω οι intel δεν εχουν τετοια θεματα? 6)Η καινουρια 760 της nvidia λεει τπτ? με ποια της ati ειναι ισοδυναμη
Fulgore1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Στα λεφτα αυτα του adtakh υπαρχει και η http://www.skroutz.gr/s/2276502/Asus-GeForce-GTX660-Ti-2GB-DirectCU-II.html απο nvidia αν θες,ή http://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-rev-2-0.html αν θες να δωσεις 30 παραπανω.
Godar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Fulgore1 αυτη που προτεινεις ειναι καλυτερη απον την 7870 του adtakhs? και οτι μπορεις δωσε μια ιδεα για τα αλλα ερωτηματα που κανω
Fulgore1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Οκ τωρα τα ειδα λοιπον 1)Ο ssd σε πιο μικρα budget δεν προτεινεται καθως δινεται βαση στην καρτα γραφικων.Στο δικο σου budget θα δεις οντως διαφορά,χαρακτηριστικο video για να δεις 2)Δεν εχω στην κατοχη μου amd αρα δεν ξερω,ισως στην αρχη να εχουν κατι θεματακια αλλα αποοτι ακουω στρωνουν μια χαρα αρα μην σε προβληματιζει. 3)Γενικα εγω σε καρτες γραφικων προτιμαω Gigabyte και Asus(η asus συνηθως ομως ειναι λιγο ακριβοτερη)σε nvidia επισης και οι evga ειναι αρκετα καλες,και σε amd οι Sapphire ειναι αξιολογες.Η Gigabyte και Asus βγαζουν και για nvidia και για amd και δινουν μαζι με την Evga 3 χρονια εγγυηση,ενω αλλες οπως η Xfx και Sapphire εχουν 2. 4)Απο μητρικες Asus πρωτα και Gigabyte μετα αλλα και η Asrock εχει αρχισει και ανεβαινει αρκετα το τελευταιο καιρο. 5)Η ψυκτρα στον 8320 χρειαζεται δυστηχωςμιας και βγαζει αρκετο θορυβο και ειδικα αν πας για oc οπως και σε intel αν παρεις ξεκλειδωτο,πχ 4670Κ.Σε κλειδωμενο Intel με ενα κουτι με καλο airflow δεν θα χρειαστεις.Αλλα ο 8320 εχει και δυνατοτητα για overclock και με μια ψυκτρα κοστιζει πολυ λιγοτερο απο τον αντιστοιχο 4670k. 6)Η καινουργια 760 ειναι αρκετα καλη και ειδικα η εκδοση της Evga απο Evga.eu στα 220 με μεταφορικα ειναι παραπολυ καλη προσφορα απο την αντιστοιχη στα 260 που εχουμε στην Ελλαδα,απλα υπαρχει τεραστιο προβλημα διαθεσιμοτητας της καρτας γιαυτο και δεν πολυ προτεινεται εκτως και αν μπορεις να περιμενεις για μεγαλο διαστημα.Η συγκεκριμενη 7870 που αναφερθηκε πανω ειναι πιο δυνατη απο την απλη 7870 και οι επιδοσεις της πλησιαζουν αυτες της 7950 που κοστιζει 300ευρο.
Millennium Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 SSD να βάλεις οπωσδήποτε. Δεν έχουν πρόβλημα οι οδηγοί. Βάλε και την MSI στους καλούς vga vendors. Ψύκτρα καλό είναι να βάλεις ότι επεξεργαστή και αν πάρεις τώρα.
Fulgore1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ναι οντως την ξεχασα τηn Msi +1 και για την Msi
Godar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ως ασχετος και το ποσο ασχετος φαινεται απο το οτι η πρωταρχικη μου σκεψη ηταν να αγορασω pc απο το πλαισιο,μετα απο τις απαντησεις των παιδιων εδω μεσα και μιας επιτοπιας γυρας και τηλεφωνηματων σε e-gate,msystems,e-shop κατεληξα στα εξης συμπερασματα και κλεινει και το τοπικ 1) Οταν θα αγορασεις ενα pc συναρμολογημενο απο ΕΝΑ καταστημα ειτε λεγεται πλαισιο ειτε e-shop ειτε e-gate κτλ δεν θα εχουν τη τεραστια διαφορα σε τιμη,το λεω γιατι μου δοθηκε η εντυπωση απο εσας ειτε ΕΓΩ την εξελαβα λαθος οτι αν αγορασω pc απο το πλαισιο θα μου κοστισει πχ 1000 ευρω ενω αν παω στα αλλα καταστηματα θα το παρω το ιδιο pc πανομοιοτυπο με 800 ευρω! Το πλαισιο ειναι το πιο ακριβο αλλα οχι διαφορες του στυλ τον ιδιο επεξεργαστη θα τον παρω στο πλαισιο 200 ευρω και στο αλλο 150 επισης διαπιστωσα την πολυ μικρη ποικιλια σε ολα τα εξαρτηματα σε σχεση με τα αλλα καταστηματα,την εμμονη σε μητρικες gigabyte,msi οι οποιες ειναι οι πιο προβληματικες και εδω διορθωστε με αν κανω λαθος,και τελος οτι οι υπαλληλοι του ειναι πιο ασχετοι απο εμενα! (να ΄ναι καλα τα παιδια να παιρνουν μεροκαματο αλλα θα ηθελα να ξερω αυτο το HR department του πλαισιου υπαρχει? με ποια κριτηρια δλδ γινονται οι προσληψεις????) Για τις περιπτωσεις ελλατωματικου προιοντος δεν ξερω πως τα χειριζεται το πλαισιο αλλα μονο και μονο τα παραπανω αρνητικα χαρακτηριστικα ειναι αποτρεπτικα για αγορα pc αποτο πλασιο 2) ΜΟΝΟ αν παρεις τα κομματια ξεχωριστα απο 5-6 καταστηματα εχεις ελπιδα να φτιαξεις ενα pc που να αντεξει 2-3 χρονια σε παιχνιδια αλλα αν το κανεις αυτο οταν δεν εχεις τεχνικες γνωσεις να το στησεις μονος σου η δεν εχεις καποιο (πολυ) καλο φιλο θα αναγκαστεις να παρεις τα κομματια και να πας σε ενα τεχνικο και να προσευχεσαι οχι μονο να ξερει τη δουλεια του αλλα και να σου κανει το κατι παραπανω στο στησιμο (πχ τον Ssd να τον παει απο Sata mode σε ASHI mode,δεν ξερω τι ειναι αυτο απλα το αναφερω ως παραδειγμα) 3) ο τεχνικος αυτος να σου περασει και win8 ΜΟΝΟ απο θειο για λογους κοστους Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
alani123321 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ως ασχετος και το ποσο ασχετος φαινεται απο το οτι η πρωταρχικη μου σκεψη ηταν να αγορασω pc απο το πλαισιο,μετα απο τις απαντησεις των παιδιων εδω μεσα και μιας επιτοπιας γυρας και τηλεφωνηματων σε e-gate,msystems,e-shop κατεληξα στα εξης συμπερασματα και κλεινει και το τοπικ 1) Οταν θα αγορασεις ενα pc συναρμολογημενο απο ΕΝΑ καταστημα ειτε λεγεται πλαισιο ειτε e-shop ειτε e-gate κτλ δεν θα εχουν τη τεραστια διαφορα σε τιμη,το λεω γιατι μου δοθηκε η εντυπωση απο εσας ειτε ΕΓΩ την εξελαβα λαθος οτι αν αγορασω pc απο το πλαισιο θα μου κοστισει πχ 1000 ευρω ενω αν παω στα αλλα καταστηματα θα το παρω το ιδιο pc πανομοιοτυπο με 800 ευρω! Το πλαισιο ειναι το πιο ακριβο αλλα οχι διαφορες του στυλ τον ιδιο επεξεργαστη θα τον παρω στο πλαισιο 200 ευρω και στο αλλο 150 επισης διαπιστωσα την πολυ μικρη ποικιλια σε ολα τα εξαρτηματα σε σχεση με τα αλλα καταστηματα,την εμμονη σε μητρικες gigabyte,msi οι οποιες ειναι οι πιο προβληματικες και εδω διορθωστε με αν κανω λαθος,και τελος οτι οι υπαλληλοι του ειναι πιο ασχετοι απο εμενα! (να ΄ναι καλα τα παιδια να παιρνουν μεροκαματο αλλα θα ηθελα να ξερω αυτο το HR department του πλαισιου υπαρχει? με ποια κριτηρια δλδ γινονται οι προσληψεις????) Για τις περιπτωσεις ελλατωματικου προιοντος δεν ξερω πως τα χειριζεται το πλαισιο αλλα μονο και μονο τα παραπανω αρνητικα χαρακτηριστικα ειναι αποτρεπτικα για αγορα pc αποτο πλασιο 2) ΜΟΝΟ αν παρεις τα κομματια ξεχωριστα απο 5-6 καταστηματα εχεις ελπιδα να φτιαξεις ενα pc που να αντεξει 2-3 χρονια σε παιχνιδια αλλα αν το κανεις αυτο οταν δεν εχεις τεχνικες γνωσεις να το στησεις μονος σου η δεν εχεις καποιο (πολυ) καλο φιλο θα αναγκαστεις να παρεις τα κομματια και να πας σε ενα τεχνικο και να προσευχεσαι οχι μονο να ξερει τη δουλεια του αλλα και να σου κανει το κατι παραπανω στο στησιμο (πχ τον Ssd να τον παει απο Sata mode σε ASHI mode,δεν ξερω τι ειναι αυτο απλα το αναφερω ως παραδειγμα) 3) ο τεχνικος αυτος να σου περασει και win8 ΜΟΝΟ απο θειο για λογους κοστους Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις Δν ισχυει αυτο..Μαγαζια οπως το visionstudio εχουν τεραστια ποικιλια και καλες τιμες.. Ως ασχετος και το ποσο ασχετος φαινεται απο το οτι η πρωταρχικη μου σκεψη ηταν να αγορασω pc απο το πλαισιο,μετα απο τις απαντησεις των παιδιων εδω μεσα και μιας επιτοπιας γυρας και τηλεφωνηματων σε e-gate,msystems,e-shop κατεληξα στα εξης συμπερασματα και κλεινει και το τοπικ 1) Οταν θα αγορασεις ενα pc συναρμολογημενο απο ΕΝΑ καταστημα ειτε λεγεται πλαισιο ειτε e-shop ειτε e-gate κτλ δεν θα εχουν τη τεραστια διαφορα σε τιμη,το λεω γιατι μου δοθηκε η εντυπωση απο εσας ειτε ΕΓΩ την εξελαβα λαθος οτι αν αγορασω pc απο το πλαισιο θα μου κοστισει πχ 1000 ευρω ενω αν παω στα αλλα καταστηματα θα το παρω το ιδιο pc πανομοιοτυπο με 800 ευρω! ουτε αυτο ισχυει..δες πχ εδω σαυτη τη καρτα διαφορες στις τιμες..και διαφορες των 10 ευρω πχ σε μνημες ειναι κλασσικες..οποτε με τετοιες διαφορες στα 7-8 κομματια που θα αγορασεις για ενα πισι θα δεις μια αρκετα σημαντικη διαφορα στην τελικη τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα