Di.P Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Προσανατολιζομαι στην αγορα του συγκεκριμενου τηλεφωνου. Τα θεωρητικα τα εχω μελετησει και δεν κολλαω καπου. Θα ηθελα την γνωμη σας ειδικα αν καποιος το εχει. Πιο πολυ απ ολα με ενδιαφερει η μπαταρια (αν βγαζει μια μερα με αρκετη χρηση), οι μνημες του και αν ο διπυρηνος του ειναι αρκετος για πλοηγηση με Don't Panic και Navigon. Ευχαριστω προκαταβολικα.
panos_aliartos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 φιλε Di.p...το συγκεκριμμενο το ειχα στα αγαπημενα μου...τα τεχνικα του χαρακτηριστικα ειναι αρκετα καλα...αν δεις το δεικτη sar ομως;;;;1,15 αν θυμαμαι καλα...το κινητο ειναι "τοστιερα"...καλη συνεχεια...
Grey Warden Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Η κάμερα του δεν τραβάει HD video αλλά 480p εν έτει 2013.
Millennium Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 1.11 SAR έχει. Υπάρχουν καλύτερες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα πιστεύω. 1
nk_surfer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Έχει πολύ καλή αυτονομία, σίγουρα θα σου βγάζει μία μέρα. Με χαλαρή χρήση και λίγο internet μου έβγαζε 4+ μέρες. Για τα προγράμματα πλοήγησης δεν ξέρω να σου πω. Το κινητό είναι πολύ όμορφο, αρκετά λεπτό, άριστο ποιοτικά με μείον του για μένα το ότι δεν έχει gorilla glass και θέλει προσοχή γιατί γλυστράει εύκολα από το χέρι. Η κάμερα δεν τραβάει 720p video αλλά είναι ταχύτατη και βγάζει αξιοπρεπέστατες φοτό! Το είχα λίγους μήνες και έχω μόνο θετικές εντυπώσεις.
Sog96Ch Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 ομως υπαρχουν καλυτερα κινητα απο αυτο σε αυτη την τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα