Προς το περιεχόμενο

[laptop] Pavilion Sleekbook 15-b151(A8-4555M 1.7GHz,4 GB Ram,HD 8550M,500GB, Win 8 64bit Home) 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εδω βρηκα ενα review του laptop:

Αν δεν κάνω λάθος άλλο έχει στο βίντεο και άλλο στον Κωτσόβολο. (Στο βιντεο ειναι 1.6 και έχει κάρτα γραφικών ενσωματωμένη Radeon 7600G). Συγκεκριμένα: '' It runs on a 1.6GHz AMD A8 APU with companion Radeon 7600G graphics...'' υπάρχει περίπτωση να ειναι ''μούφα'' η προσφορά? ρωτάω γιατι ψηνομαι και εγω γιαυτο το μηχάνημα.

Δημοσ.

οχι σωστη ειναι η προσφορα

γιατι εχει τον 4555M στα 1.7GHz, δεν ξερω μαλλον λαθακι

η 7600G τωρα ειναι η ενσωματωμενη καρτα στο APU

ενω το μοντελο του κωτσου εχει και δευτερη καρτα, την 8550Μ (για πιο απαιτητικες εφαρμογες και καλα)

" Supported Devices and Features
AMD Radeon HD 7400G
AMD Radeon HD 7500G
AMD Radeon HD 7600G
AMD Radeon HD 8550M "

απο το site της hp, οποτε μην αγχωνεσαι αν ειναι μουφα :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το αγόρασα και εγώ και μέχρι στιγμής έχω τρέξει το Dead Space με όλα τα γραφικά στο φουλ και τρέχει τέλεια! Από ότι είδα από το πρόγραμμα AMD Vision Engine Control της κάρτας γραφικών τρέχει dual graphics την APU (7600G) μαζί με τη GPU (8550m). Αυτά για τώρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες το  touchpad σας ειναι ενταξει ; Εμενα στο scroll ειναι λιγο κακο, οποτε θελει κανει (se ubuntu βεβαια δεν ξερω αν παιζει τιποτα με drivers)

Δημοσ.

Ερώτηση προς αυτούς που το έχουνε πάρει..Έχει κλειδωμένα τα BIOS? Γιατί κάτι τέτοιο άκουσα και επίσης ότι δεν γίνεται Format πχ.

Δημοσ.

κάπου είχα διαβάσει για τα hp με τα 8άρια ότι είχαν κλειδωμένο bios και για να κάνεις format ήθελε διαδικασία για να μπορέσεις να μπεις. θα το ψάξω και αν βρω θα το postaro

update 1: yeap έχω δίκιο (και ο ψαράς) δεν μπορείς να αλλάξεις boot sequence επειδή δεν το επιτρέπει η εταιρεία μιας και θα πρέπει να αλλάξεις το format του σκληρού δίσκου και γενικά στο αποτρέπουν http://www.computerworld.com/s/article/9233388/HP_urges_consumer_customers_not_to_downgrade_new_PCs_to_Windows_7

Δημοσ.

κάπου είχα διαβάσει για τα hp με τα 8άρια ότι είχαν κλειδωμένο bios και για να κάνεις format ήθελε διαδικασία για να μπορέσεις να μπεις. θα το ψάξω και αν βρω θα το postaro

update 1: yeap έχω δίκιο (και ο ψαράς) δεν μπορείς να αλλάξεις boot sequence επειδή δεν το επιτρέπει η εταιρεία μιας και θα πρέπει να αλλάξεις το format του σκληρού δίσκου και γενικά στο αποτρέπουν http://www.computerworld.com/s/article/9233388/HP_urges_consumer_customers_not_to_downgrade_new_PCs_to_Windows_7

Τα ίδια που είχα και γώ για να κάνω downgrade απο το lenovo z500 (παρόλο που στο support page υποστηρίζονται τα 7).

Απλά σου λέει οτι θα υποστηρίζει τα parts θέλει δε θέλει αλλα αν κάτι πάει στραβά κακό του κεφαλιού σου βάλε 8.

Στην περίπτωση μου χρειάστηκε να αλλάξω μέσω grub το table του hdd απο gtp σε ntfs ώστε να εγκατασταθούν τα 7.

Το ίδιο και το boot system απο uefi σε legacy ώστε να βλέπει το usb για το Installation and so on.

Με λίγο tweak και κάποια μπρος πίσω στους drivers πλέον πάει σφαίρα και με τα πάντα να λειτουργούν 100%.

Αλλα σίγουρα δεν το προτείνω σε κάποιον με "μέτρια" ιδέα του τι κάνει γιατί είναι πολύ εύκολο να φύγει απο το παράθυρο.

Γενικά κλειδωμένα BIOS και "να μην γίνεται format" δεν υπάρχουν. Τα πάντα γίνονται αρκεί μετά να μπορείς να ανταπεξέλθεις στο ποιός, πού, πότε, γιατί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...