Προς το περιεχόμενο

Iphone 5 απο Αγγλία

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από nikoskon,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε απο ελλαδα με 550

ρε παιδια απο αγγλια απευθειας το βρισκεις με 500 ευρο, αυτα που πουλανε στο scroutz με 550 αγγλικα ειναι και αυτα...

Δημοσ.

ρε παιδια απο αγγλια απευθειας το βρισκεις με 500 ευρο, αυτα που πουλανε στο scroutz με 550 αγγλικα ειναι και αυτα...

Για μισό λεπτό φίλε, απο ποιό κατάστημα συγκεκριμένα το πέρνεις με 500 ευρώ και με ποιό τρόπο (π.χ τιμολόγιο)? Στο στέλνουν με δωρεάν έξοδα αποστολής (καταρχήν, στέλνουν Ελλάδα?) ή πρέπει να πάει άτομο δικό σου να το πάρει απο εκεί?

Μπορείς να γίνεις λίγο πιό συγκεκριμένος?

Δημοσ.

Για μισό λεπτό φίλε, απο ποιό κατάστημα συγκεκριμένα το πέρνεις με 500 ευρώ και με ποιό τρόπο (π.χ τιμολόγιο)? Στο στέλνουν με δωρεάν έξοδα αποστολής (καταρχήν, στέλνουν Ελλάδα?) ή πρέπει να πάει άτομο δικό σου να το πάρει απο εκεί?

Μπορείς να γίνεις λίγο πιό συγκεκριμένος

δεν ξερω αν το στελνουν με τιμολογιο και δεν με ενδιαφερει κιολας. στελνουν κανονικοτατα ελλαδα και τα 500 ευρο που ειπα ειναι μαζι με τα εξοδα αποστολης.  οποτε δεν βρισκω λογο να το αγορασω απο scroutz και να δωσω 50 ευρω παραπανω αφου και αυτοι απο αγγλια το παρρηγειλαν

Δημοσ.

δεν ξερω αν το στελνουν με τιμολογιο και δεν με ενδιαφερει κιολας. στελνουν κανονικοτατα ελλαδα και τα 500 ευρο που ειπα ειναι μαζι με τα εξοδα αποστολης.  οποτε δεν βρισκω λογο να το αγορασω απο scroutz και να δωσω 50 ευρω παραπανω αφου και αυτοι απο αγγλια το παρρηγειλαν

Μπορείς να δώσεις κάποιο link ώς παράδειγμα για αυτό που λές?

Κάποιο κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα, εγγυημένο (δηλαδή να έχεις αγοράσει απο εκεί εσύ ή κάποιος φίλος σου) και να κοστίζει το iphone 5 unlocked, 500 ευρώ με όλα μέσα (φόρος ΦΠΑ, έξοδα αποστολής)?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω το εξης

Αν αγορασω το 5s απο apple store πρεπει να ρωτησω αν ειναι unlocked?ή εννοειται?

Η πρωτη καρτα που θα βάλω μεσα πρεπει να ειναι η ελληνική ή δεν υπάρχει προβλημα μπορει να ειναι και η αγγλική?

Κάποιος μου ειπε οτι αν βάλω την αγγλική μου πρωτα θα κλειδωσει στο αγγλικό δικτυο!!!

Η τιμη του περιπου 650 ευρω για το 16 νομίζω οτι ειναι πολύ καλή ακομα και σε σχεση με τα skroutz-μαγαζα...Τι λέτε?

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω το εξης

Αν αγορασω το 5s απο apple store πρεπει να ρωτησω αν ειναι unlocked?ή εννοειται?

Η πρωτη καρτα που θα βάλω μεσα πρεπει να ειναι η ελληνική ή δεν υπάρχει προβλημα μπορει να ειναι και η αγγλική?

Κάποιος μου ειπε οτι αν βάλω την αγγλική μου πρωτα θα κλειδωσει στο αγγλικό δικτυο!!!

Η τιμη του περιπου 650 ευρω για το 16 νομίζω οτι ειναι πολύ καλή ακομα και σε σχεση με τα skroutz-μαγαζα...Τι λέτε?

κανένας ρε παιδια?

Δημοσ.

κανένας ρε παιδια?

απο που θα το αγοράσεις? είσαι ήδη εξωτερικό, γιατί δεν μπορείς να παραγγείλεις εκτός της χώρας που βρίσκεται το κατάστημα apple, το αναφέρουν και στα site ότι είναι unlocked τα τηλέφωνα δεν παίζει κανένα ρόλο τι κάρτα θα βάλεις κινητό unlocked δεν κλειδώνει μετά. απλά να ξέρεις ότι για να έχεις 4G θα πρέπει να είναι ευρωπαικό το κινητό και όχι αμερικάνικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...