ANTUANE Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 καλησπερα θελω να αγορασω ενα iphone 5 απο αγγλια.. ειναι factory unlocked οποτε δεν θα εχω προβλημα με την sim. στο μενου ομως θα εχει ελληνικα? θα μπορω να ραφω κανονικα sms με ελληνικουσ χαρακτηρες??
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Αν ειναι σιγουρα factory unlocked ,θα εχεις και ελληνικα και τα πανμτα
basilis222 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Αν είναι απο το Apple Store κάνενα προβλημα.
amakiller Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 κοιτα να ειναι το Α1429 μοντελο ωστε να πιανει 4G στν ελλαδα αμα ενδιαφερεσαι
iMarilina Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 καλησπερα θελω να αγορασω ενα iphone 5 απο αγγλια.. ειναι factory unlocked οποτε δεν θα εχω προβλημα με την sim. στο μενου ομως θα εχει ελληνικα? θα μπορω να ραφω κανονικα sms με ελληνικουσ χαρακτηρες?? Tα ελληνικά δεν έχουν καμία σχέση με τη χώρα από την οποία προέρχεται το τηλέφωνο. Υπάρχει η ελληνική γλώσσα ως επιλογή και στο μενού και σαν πληκτρολόγιο. 2
ANTUANE Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Αν είναι απο το Apple Store κάνενα προβλημα. δεν ειναι απο app store.. ειναι απο ενα καταστημα που πουλλαει κινητα στην αγγλια, οχι app store ομως.. Tα ελληνικά δεν έχουν καμία σχέση με τη χώρα από την οποία προέρχεται το τηλέφωνο. Υπάρχει η ελληνική γλώσσα ως επιλογή και στο μενού και σαν πληκτρολόγιο. ελπιζω να ειναι ετσι σιγουρα..
iMarilina Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Αν είναι απο το Apple Store κάνενα προβλημα. δεν ειναι απο app store.. ειναι απο ενα καταστημα που πουλλαει κινητα στην αγγλια, οχι app store ομως.. Tα ελληνικά δεν έχουν καμία σχέση με τη χώρα από την οποία προέρχεται το τηλέφωνο. Υπάρχει η ελληνική γλώσσα ως επιλογή και στο μενού και σαν πληκτρολόγιο.ελπιζω να ειναι ετσι σιγουρα..Ε τώρα τί να σου πω. Λες και θα στο λεγα έτσι επειδή το έβγαλα απο το κεφάλι μου. Δε λέγεται app store λέγεται apple store. To app store ειναι αυτό που έχει μες το τηλέφωνο και το οποίο έχει εφαρμογές. Ασχέτως αν ειναι απο apple store ή άλλο μαγαζί το θέμα ειναι να σιγουρευτείς οτι ειναι factory unlocked.
flyer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Αν ειναι σιγουρα factory unlocked ,θα εχεις και ελληνικα και τα πανμτα Αν δεν είναι δεν έχει Ελληνικά? Αν είναι απο το Apple Store κάνενα προβλημα. Αν δεν είναι από apple store δεν έχει Ελληνικά? δεν ειναι απο app store.. ειναι απο ενα καταστημα που πουλλαει κινητα στην αγγλια, οχι app store ομως.. ελπιζω να ειναι ετσι σιγουρα.. Αντί να αναρωτιέσαι και να αμφιβάλλεις μπορείς να το επιβεβαιώσεις (μετά τη μέση της σελίδας)...
Λύση nikoskon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Λύση Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Όλα τα iPhone 5 έχουν ελληνική γλώσσα και ελληνικό πληκτρολόγιο μιας και το λειτουργικό σύστημα (iOS) δεν έχει να κάνει με το κατάστημα/χώρα αγοράς και είναι κοινό για όλα τα iPhone 5. Από όπου και αν το αγοράσετε να κοιτάξετε να είναι το A1429 (GSM model) (και να είναι unlocked), το οποίο υποστηρίζει τις μπάντες που παίζει το 4G στην Ελλάδα. http://www.apple.com/iphone/LTE/ Ο αριθμός του μοντέλου αναγράφεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας εκεί που είναι το barcode. 1
ANTUANE Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 αρα το μονο που πρεπει να με απασχολει ειναι το factory unlocked... εχει αγορασει κανεις απο αγγλια η απο καπου αλλλου που να τα εχουν φτηνα να μου προτεινει καποιο site αξιοπιστο? ευχαριστω...
spirosd2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Παρε απο ελλαδα με 550Αγγλικά ξεκλειδώτα A1429 είναι και αυτά που πουλάνε στα 550€
iMarilina Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 αρα το μονο που πρεπει να με απασχολει ειναι το factory unlocked... εχει αγορασει κανεις απο αγγλια η απο καπου αλλλου που να τα εχουν φτηνα να μου προτεινει καποιο site αξιοπιστο? ευχαριστω... Kαλύτερα να πάρεις από Ελλάδα συμφωνώ κι εγώ.
Ntenteras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html?from=catspan 555E έχει το φτηνότερο στο skroutz πόσο πιο φτηνά το βρίσκεις στην Αγγλία; και από ποιο κατάστημα γιατι ενδιαφέρομαι και εγω για αγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα