Προς το περιεχόμενο

Iphone 5 απο Αγγλία

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από nikoskon,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να αγορασω ενα iphone 5 απο αγγλια.. ειναι factory unlocked οποτε δεν θα εχω προβλημα με την sim. στο μενου ομως θα εχει ελληνικα?  θα μπορω να ραφω κανονικα  sms  με ελληνικουσ χαρακτηρες??

Δημοσ.

καλησπερα θελω να αγορασω ενα iphone 5 απο αγγλια.. ειναι factory unlocked οποτε δεν θα εχω προβλημα με την sim. στο μενου ομως θα εχει ελληνικα?  θα μπορω να ραφω κανονικα  sms  με ελληνικουσ χαρακτηρες??

Tα ελληνικά δεν έχουν καμία σχέση με τη χώρα από την οποία προέρχεται το τηλέφωνο. Υπάρχει η ελληνική γλώσσα ως επιλογή και στο μενού και σαν πληκτρολόγιο. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν είναι απο το Apple Store κάνενα προβλημα.

δεν ειναι απο app store.. ειναι απο ενα καταστημα που πουλλαει κινητα στην αγγλια, οχι app store ομως.. 

Tα ελληνικά δεν έχουν καμία σχέση με τη χώρα από την οποία προέρχεται το τηλέφωνο. Υπάρχει η ελληνική γλώσσα ως επιλογή και στο μενού και σαν πληκτρολόγιο. 

ελπιζω να ειναι ετσι σιγουρα..

Δημοσ.

δεν ειναι απο app store.. ειναι απο ενα καταστημα που πουλλαει κινητα στην αγγλια, οχι app store ομως..

Ε τώρα τί να σου πω. Λες και θα στο λεγα έτσι επειδή το έβγαλα απο το κεφάλι μου.

Δε λέγεται app store λέγεται apple store. To app store ειναι αυτό που έχει μες το τηλέφωνο και το οποίο έχει εφαρμογές. Ασχέτως αν ειναι απο apple store ή άλλο μαγαζί το θέμα ειναι να σιγουρευτείς οτι ειναι factory unlocked.

Δημοσ.

Αν ειναι σιγουρα factory unlocked ,θα εχεις και ελληνικα και τα πανμτα

Αν δεν είναι δεν έχει Ελληνικά?

Αν δεν είναι από apple store δεν έχει Ελληνικά?

Αντί να αναρωτιέσαι και να αμφιβάλλεις μπορείς να το επιβεβαιώσεις  (μετά τη μέση της σελίδας)...

• Λύση
Δημοσ.

Όλα τα iPhone 5 έχουν ελληνική γλώσσα και ελληνικό πληκτρολόγιο μιας και το λειτουργικό σύστημα (iOS)

δεν έχει να κάνει με το κατάστημα/χώρα αγοράς και είναι κοινό για όλα τα iPhone 5.

Από όπου και αν το αγοράσετε να κοιτάξετε να είναι το A1429 (GSM model) (και να είναι unlocked),

το οποίο υποστηρίζει τις μπάντες που παίζει το 4G στην Ελλάδα.

http://www.apple.com/iphone/LTE/

Ο αριθμός του μοντέλου αναγράφεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας εκεί που είναι το barcode.

• Like 1
Δημοσ.

αρα το μονο που πρεπει να με απασχολει ειναι το factory unlocked... εχει αγορασει κανεις απο αγγλια η απο καπου αλλλου που να τα εχουν φτηνα να μου προτεινει  καποιο site αξιοπιστο?  ευχαριστω...

Δημοσ.

αρα το μονο που πρεπει να με απασχολει ειναι το factory unlocked... εχει αγορασει κανεις απο αγγλια η απο καπου αλλλου που να τα εχουν φτηνα να μου προτεινει  καποιο site αξιοπιστο?  ευχαριστω...

Kαλύτερα να πάρεις από Ελλάδα συμφωνώ κι εγώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...