Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

nexus 7????

Προσωπικη μου αποψη μην μπλεξεις με κινεζικα και λοιπες σαβουρες.

Επεξ/σία από Wrech
Δημοσ.

Βρισκομαι κ εγώ στη διαδικασια της επιλογής tablet σε αυτά τα χρήματα. Το κακό είναι οτι σε αυτή τη τιμή σε κάτι θα πρέπει να συμβιβαστεις.

1) Google nexus 7. Κορυφαίο tablet αλλά δυστυχως στα tablets το μεγεθος μετράει κ θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο. ΑΝ σε βολεύουν οι 7 ιντσες είναι η καλύτερη επιλογή   249E

2) Ainol novo spark- 229 e απο cyta.  Κινέζικο με ότι αυτό συνεπαγεται αλλά με εγγύηση cyta. Κορυφαία οθόνη και διαβάζω ότι με τα τελευταία updates "ανεβαίνει" πολύ.

3)Toshiba at300se - 269E από mediamarkt. Το μόνο προβλημα του είναι η μικρή ανάλυση του και ότι δεν έχει custom υποστήριξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2) Ainol novo spark- 229 e απο cyta.  Κινέζικο με ότι αυτό συνεπαγεται αλλά με εγγύηση cyta. Κορυφαία οθόνη και διαβάζω ότι με τα τελευταία updates "ανεβαίνει" πολύ.

Τί συνεπάγεται το κινέζικο; Θέμα υποστήριξη με updates (εδώ οι μεγαλύτερες εταιρίες είναι τραγικές σε αυτό τον τομέα), bugs και χαμηλή ποιότητα κατασκευής. Πώς τα αντιμετωπίζεις; Με την κατάλληλη έρευνα βρίσκεις αυτό με την καλύτερη κατασκευή, υποστήριξη και καλύτερο community support, π.χ. το 8άρι που προτείνω παραπάνω. Το να τα αποκαλούμε σαβούρες και κινεζιές είναι υπεραπλουστευμένη και απληροφόρητη άποψη γιατί στις δύο τελευταίες γενιές έχουν ανέβει πολύ. Για όποιον δεν είναι για customιές και θέλει κάτι να δουλεύει βέλτιστα με το που το βγάλει απ' το κουτί προτείνω ipad και windows tablets (RT ή 8).

Το Ainol novo spark που το βρίσκω στα 175 ευρώ από Κίνα είναι φανταστικό vfm αλλά η ανάλυση "κουράζει" λίγο αυτόν τον επεξεργαστή οπότε έχει κορυφαία οθόνη και είναι καλό για τις περισσότερες λειτουργίες αλλά δεν παίρνει πρωτιά στις επιδόσεις. Περισσότερο δε το έχω ψάξει για το συγκεκριμένο αλλά τέτοιες συσκευές στην Ευρώπη κοστίζουν τουλάχιστο τα διπλάσια οπότε ασυζητητί είναι ευκαιρία.

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...