Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

είμαι νέος στην παρέα και θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με αγορά ultrabook το οποίο πρέπει να έχω βρει μες στη βδομάδα.

Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στο εξής το οποίο μου φαίνεται καλό μηχάνημα...

Αsus S56CB-XX173H (90NB0151-M04500)

Ποια η γνώμη σας; Πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του; Θα μπορούσατε να μου προτείνετε εναλλακτικές;

Σας ευχαριστώ.

Aα και να συμπληρώσω, σε windows 8 είναι τόσο απαραίτητη η οθόνη αφής; 

Δημοσ.

Στα 2.3 κιλα δεν ειναι και τοσο..ultrabook. Αν ηταν στα 2 κιλα τοτε ναι.

Στις 15 ιντσες το θες; Το συγκεκριμενο ειναι απο τις καλυτερες επιλογες στα χρηματα αυτα λογω της πολυ καλης καρτας γραφικων που εχει. Αν ειχε και μεγαλυτερο msata ssd θα αξιζε περισσοτερο.

Αλλιως πας εδω: http://www.skroutz.gr/s/3418426/Asus-A56CB-XX175H-i7-3537U-4GB-500GB.html

και με 100ευρω παραπανω του βαζεις 120gb msata ssd.

Δημοσ.

Το βασικό μου μέλημα ήταν να έχει οθόνη 15''-17'' και αν είναι δυνατόν να έχει και οθόνη αφής.

Από έρευνες που έκανα, για ultrabooks με καλά χαρακτηριστικά δεν βρήκα ούτε 17'' ούτε touchscreen...

Κάθε σας πρόταση, ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Ορισμός ultrabook: φορητότητα λόγω μικρού μεγέθους, μεγάλη αυτονομία.

Πως είναι δυνατόν το 17άρι να θεωρηθεί υπερφορητό ενώ το minimum του θα είναι τα 3 κιλά;

Επίσης δε νομίζω να έχει βγει 17αρι με οθόνη αφής.

Δημοσ.

Έστω ρε τσολιά, 15.6'' με καλά χαρακτηριστικά (κυρίως αναφέρομαι και σε κάρτα γραφικών) με touchscreen δεν βρίσκω τόσες επιλογές.

Eάν δεν περιοριστώ μόνο σε ultrabooks, γνωρίζετε μήπως εάν θα μπορώ να έχω περισσότερες εναλλακτικές;(οθόνη >15'',touchscreen,RΑΜ >4 GB,ΚΑΛΗ κάρτα γραφικών)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Mέχρι 800-900. Έχω ακούσει για windows 8 ότι η touchscreen παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Βέβαια θα πάω να τ δω κι από κοντά το πόσο αυτό ισχύει. Ποια η γνώμη σας; Δεν είναι και τόσο απαραίτητη η οθόνη αφής;

Δημοσ.

Προσωπικα δεν με βολευει η οθονη αφης σε οθονη ανω των 10 ιντσων.

Ουσιαστικα 'βοηθαει' το ολο στυλ στα windows 8 που ειναι το μενου του σαν smartphone menu.

Δες το απο κοντα και θα καταλαβεις τι εννοω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...