Takken Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω μαζί με ένα φίλο ένα ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό σταθμό στο διαδίκτυο και θέλουμε να βρούμε ένα κώδικα ο οποίος θα αναλάβει ανά κάποιο χρονικό διάστημα να αλλάζει το ποιος είναι στον αέρα. Θέλουμε δηλαδή κάτι της μορφής: On Air Now εικόνα (και θα υπάρχει μια εικόνα μέσα που θα ενημερώνει για το ποιος κάνει εκπομπή αυτή την στιγμή και άλλα διάφορα που θα γράψουμε εμείς όταν θα φτιάχνουμε την εικόνα)... Και απλά η εικόνα θα αλλάζει ανάλογα με την ώρα δηλαδή 2-4 θα έχει εικόνα ενός παραγωγού μετά 4-6 την εικόνα άλλου και πάει λέγοντας.. Ευχαριστώ πολύ, περιμένω βοήθεια Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2013 από Takken
SpirosLouis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Πολύ καλησπέρα, Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την date() function που δίνει η php.http://www.php.net/manual/en/function.date.php Κώδικα δεν μπορώ να σου γράψω διότι δεν ξέρω τον υπάρχον. Μπορώ να σου όπως ότι θα κοιτάς μέσω php τις ώρες.(αυτό μπορεί να γίνει με μια swich case. Αν η ώρα είναι τάδε μέσα από την case τύπωσε αυτό. κτλ κτλ Αν θες κάτι ποιο διαδραστικό που να μην χρειάζεται να κάνεις refresh την σελίδα θα πρέπει να κάνεις χρήση Jquery + javascript. 2
Xvipes Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ότι είπε ο SpirosLouis Στείλε μου pm αν θες βοήθεια στον κώδικα.είναι απλό αυτό που θες.
siropio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Όπως είπαν τα παιδιά με PHP(η PHP μεταφράζεται σε HTML από τον server) ή και με javaScript γίνεται. Aπλά με τη javascript αν ο άλλος την έχει disabled μπορεί να το δείχνει καθόλου πχ αν έχει βάλει κάτι σαν το AdBlock. Συνήθως σε javascript βάζεις τη γαρνιτούρα όχι τη βασική λειτουργικότητα. Δώσε επίσης προσοχή και στις timezones. Λογικά θα θες να είναι μόνο για Ελλάδα αλλά αν θες να παίρνουν κατάλληλα μυνήματα και σε άλλες χώρες που έχουν διαφορετικό timezone πρέπει να το φτιάξεις κατάλληλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα