Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια δεν εχω καταλαβει κατι απο το AVG... ποιο συγκεκριμενα εχω το avg free version και παω στο pc analyzer και βλεπω πως το fragmentation ειναι στο 16%... τσεκαρω στην ανασυκγροτηση ειναι μολις 4%. Κανω ανασυκγροτηση και τσεκαρω παλι το avg και μου λεει 13%.. Τι γινεται? γιατι λενε διαφορετικα ποσοστα? Επισης τα junk files registry errors και τα broken shortcuts τα κανω χειροκινητα.. Ειναι καλο αυτο η μηπως διαγραδει τιποτα σηματνικο απο τον υπολογιστη μου... Οποιος εχει η γενικα ξερει απο avg θα τον εκτιμουσα να με διαφωτησει.. Ευχαριστω :)

post-234774-0-10452600-1373812171_thumb.png

Δημοσ.

ενδεχεται να πιανει ως κατακερματισμενο καποια restore points η και τον χωρο που δεσμευεται στον δισκο για την αδρανοποιηση.

Το ιδιο παρατηρω με το Defraggler και με την ανασυγκροτηση των windows

Δημοσ.

ενδεχεται να πιανει ως κατακερματισμενο καποια restore points η και τον χωρο που δεσμευεται στον δισκο για την αδρανοποιηση.

Το ιδιο παρατηρω με το Defraggler και με την ανασυγκροτηση των windows

Το θεμα ομως ειναι οτι δεν μου το ξαναεδειχνε τωρα το ειδα για πρωτη φορα.. Εσενα στο διεχνε κατευθειαν απο την εγκατασταση ?

Δημοσ.

avg δεν εχω για να σου πω

αλλα ναι τα 2 προγραμματα που ανεφερα,στο ενα μου λεει οτι ειναι κατακερματισμενος και μαλιστα αν πας να του κανεις ανασυγκροτηση γραφει οτι τα αρχεια αυτα δεν μπορουν να ανασυγκροτηθουν,ενω η ανασυγκροτηση των windows βγαζει 0%

Δημοσ.

avg δεν εχω για να σου πω

αλλα ναι τα 2 προγραμματα που ανεφερα,στο ενα μου λεει οτι ειναι κατακερματισμενος και μαλιστα αν πας να του κανεις ανασυγκροτηση γραφει οτι τα αρχεια αυτα δεν μπορουν να ανασυγκροτηθουν,ενω η ανασυγκροτηση των windows βγαζει 0%

Αααα τοτε μαλλον αυτο παιζει να ναι θα δοκειμασω να το δω και απο το defraggler να δω τι μου λεει και αυτο ευχαριστω παντως :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...