chsam Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Στις 20/10/2021 στις 7:14 ΜΜ, vforvaggelis είπε Ρε παιδες προσπαθω να αλλαξω το λαστιχακι στον πισω υαλοκαθαριστηρα μου και μου εχει βγει η πιστη! Ειναι οντως τοσο δυσκολο η εγω ειμαι μπαγλαμας; Ψαχνω κανα βιντεακι αλλα ολα λενε για συγκεκριμενα αμαξια και δειχνουν να αλλαζει ολο το πλαστικο. Εγω θελω απλα το λαστιχακι με αυτες τις 2 μεταλλικες ραβδους που εχει να συρταρωσω. Καθε βοηθεια δεκτη (hyundai i20) Εγώ σε fiat bravo T-jet αλλάζω τον πίσω (μόλις και χθες) με τους guard από praktiker. Αλλά είχα πάρει πριν δυο χρόνια μια συσκευασία που είχε δυο ανταλλακτικά λάστιχα (τα οποία κόβω στο επιθυμητό μήκος) και όχι όλο το σύστημα και δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
vforvaggelis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, chsam είπε Εγώ σε fiat bravo T-jet αλλάζω τον πίσω (μόλις και χθες) με τους guard από praktiker. Αλλά είχα πάρει πριν δυο χρόνια μια συσκευασία που είχε δυο ανταλλακτικά λάστιχα (τα οποία κόβω στο επιθυμητό μήκος) και όχι όλο το σύστημα και δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Το θεμα μου δεν ειναι τα λαστιχα, αλλα η διαδικασια! Προσπαθησα να τα βαλω, εσπρωχνα κλπ αλλα δουλεια δεν εκανα.
chsam Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, vforvaggelis είπε Το θεμα μου δεν ειναι τα λαστιχα, αλλα η διαδικασια! Προσπαθησα να τα βαλω, εσπρωχνα κλπ αλλα δουλεια δεν εκανα. με τους guard δοκιμασες; τουλαχιστον σε μενα γλυστρανε με λιγο ζορι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα