Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ούτε και εγώ ξέρω. Πρώτη φορά πήρα μόνο λάστιχα φέτος. Γι'αυτό και πήρα παράλληλα τους άλλους του lidl που είχα ξαναδοκιμάσει.

Αλλά στη περιοχή που είμαι εγώ, ήθελαν οι απατεώνες 5€ για το κάθε λάστιχο και 18€ για τους 2 υαλοκαθαριστήρες.

Οπότε έδωσα 2 ευρώπουλα και τελείωσε το θέμα! :D

• Like 2
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πανε σε ενα κινεζικο μαγαζι και παρε με 3 ευρω τον εναν. Καινουργιου τυπου και οχι το σιδερο, Εμενα μου βγαζουν ανετα 2 χρονια. 

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να αλλάξω τα λάστιχα στους υαλοκαθαριστήρες (μπρος και πισω). Έχω ένα vw polo 6R 1.4 85HP,

Είδα οτι στο jumbo έχει με 2 euro αλλά έχει δύο μεγέθη 6mm και 8mm πλάτος.

Ποιο από τα δύο διαλέγω? Μήπως το πισω θέλει το πιο λεπτό και τα μπροστά το πιο χοντρό ή δεν παίζει ρόλο?

edit: πήγα και το μέτρησα και έχουν (μπρος/πισω) 6mm πάχος. το θέμα ειναι οτι τα 6mm στο jumbo είναι μέχρι 550 μήκος και εγώ χρειάζομαι 600. Για 5 πόντους δεν με φτάνει. Θα το πάρει το 8αρι λαστιχάκι?

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να αλλάξω τα λάστιχα στους υαλοκαθαριστήρες (μπρος και πισω). Έχω ένα vw polo 6R 1.4 85HP,

Είδα οτι στο jumbo έχει με 2 euro αλλά έχει δύο μεγέθη 6mm και 8mm πλάτος.

Ποιο από τα δύο διαλέγω? Μήπως το πισω θέλει το πιο λεπτό και τα μπροστά το πιο χοντρό ή δεν παίζει ρόλο?

edit: πήγα και το μέτρησα και έχουν (μπρος/πισω) 6mm πάχος. το θέμα ειναι οτι τα 6mm στο jumbo είναι μέχρι 550 μήκος και εγώ χρειάζομαι 600. Για 5 πόντους δεν με φτάνει. Θα το πάρει το 8αρι λαστιχάκι?

Προσωπικά σε μαγαζί με αξεσουαρ αυτοκινητων τα φτιάχνω εγω.

Θα βρείς μεγαλύτερη ποικιλία.

8 ευρώ δίνω για εμπρός/πίσω και μου βγάζουν 1 χρόνο χρήσης

Δημοσ.

τελικά πήγα praktiker , είχε σετάκι δυο λάστιχα 70cm στα 4 ευρο. μου πήρε γύρω στο 40λεπτο να αλλάξω και τα τρία.

Μια χαρά. Την άλλη φορά θα τα αλλάξεις σε 5 λεπτά :)

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σταματησα σημερα σε πρατηριο Elin και για 2 προφυλακτηρες Clio μου ζηταγανε  40 για τους σιλικονης ,  μετα για τους φτηνοτερους 12 χ2 = 24 . Υπερβολικο δεν ειναι ; οταν θυμαμαι προπερσι σε shell ειχαν κοστισει ουτε 10 ευρω το ζευγαρι με τοποθετηση εκει .

Δημοσ.

πανε σε ενα κινεζικο μαγαζι και παρε με 3 ευρω τον εναν. Καινουργιου τυπου και οχι το σιδερο, Εμενα μου βγαζουν ανετα 2 χρονια. 

Εγώ παίρνω από ένα κινεζομάγαζο στην Αθήνα οδός Σοφοκλέους λίγο μετά τη διασταύρωση με τη Σωκράτους αριστερά

με ένα ευρώ το κομμάτι αυτούς της σιλικόνης που αλλάζουν με 8 ευρώ οι ΡΟΜΑ στα πάρνινγκ.

Έχει όλα τα νούμερα μέχρι 60 εκατοστά μήκος.

Δεν έχουν όλα τα κινεζομάγαζα αλλά αυτό έχει μεγάλη ποικιλία και όπως είδα  από εκεί εφοδιάζονται και οι ΡΟΜΑ

Κρατάνε άνετα 1-2 χρόνια και είναι άψογοι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ολα τα ανταλλακτικα λαστικα που πουλανε σε βενζιναδικα, σουπερμαρκετ κτλπ ειναι τελευταιας ποιοτητας μετα απο λιγους μηνες αρχιζουν να μην τραβανε καλα το νερο και αφηνουν γραμμες, αρχιζουν να κανουν θορυβο να να χαραζουν.

Με 25€ειχα βαλει ενα σετ bosch που ειναι ολος λαστιχο ,τους εχως δυο χρονια και καθαριζουν οπως την πρωτη μερα.

Μονο στον πισω βαζω λαστιχο μιας δεν χρησιμοποιιεται συχνα. Του αλλαξα 2 φορεςτο λαστιχο και δεν καθαριζει ουτε κατα διανοια οπως οι μπροστινοι παρολο που χρησιμοποιειται λιγοτερο.
Οπως λεει και η παροιμια η φτηνια τρωει τον παρα. Αν θες κατι να σου βγει φτηνα πρεπει να το πληρωσεις ακριβα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω τους μπροστινούς σε vw golf. Μου πρότειναν wurth περίπου 20€ & Bosch 30€.

Τι μου προτείνετε;

Μόνο bosch αν είναι μάκτρο . Τόσα χρόνια μόνο bosch βαζω σε passat 2006 (μάκτρο) και δεν είχα ποτέ απολύτως κανένα θέμα.
  • Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/11/2016 στις 1:39 ΜΜ, Chrisxxx είπε

Ξεθάβω και ρωτάω που μπορώ να βρω ποια λαστιχα για υαλοκαθαριστήρες παιρνει το καθε αμαξι; Για Honda civic 2007 Μιλάμε.

Πρόσεξε μόνο γιατί τα σιδεράκια που έχουν οι Υαλοκαθαρηστηρες κοστίζουν στην αντιπροσωπεία 70 ευρώ 

Δημοσ.
Στις 23/10/2017 στις 6:20 ΜΜ, greekparot είπε

Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω τους μπροστινούς σε vw golf. Μου πρότειναν wurth περίπου 20€ & Bosch 30€.

Τι μου προτείνετε;

Aπό wurth δεν έμεινα ικανοποιημένος . Ένα χρόνο και τρίζουν. Και δεν είναι φθηνοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...