Dark_Sage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Γεια σε όλους, Στους μπροστινούς υαλοκαθαριστήρες έχει κοπεί το ένα λάστιχο σε ένα σημείο και δεν καθαρίζει καθόλου. Με την ευκαιρία θέλω να αντικαταστήσω και τους 2. Μπορώ όμως να αλλάξω μόνο τα λάστιχα? Δεν θέλω να αλλάξω και τους βραχίονες επειδή τα set που βλέπω πάνε ακριβά http://www.amazon.co.uk/Bosch-AeroTwin-Windscreen-Hatchback-2006-2012/dp/B00B5SZ76I/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1373808706&sr=8-4&keywords=bosch+wiper+AM15U ευχαριστω!
Alxnks Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 εχει στα πρακτικερ σετακια μονο με λαστιχα (νομιζω 3 μαρκες). γυρω στα 3-4 ευρω το ζευγαρι τα λαστιχα.
Dark_Sage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 εχει στα πρακτικερ σετακια μονο με λαστιχα (νομιζω 3 μαρκες). γυρω στα 3-4 ευρω το ζευγαρι τα λαστιχα. ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου. ξερεις αν το praktiker εχει Bosch ή από που μπορώ να βρω λαστιχάκια bosch?
Alxnks Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 παρακαλω δεν νομιζω να μπορεις να βρεις σκετα λαστιχα bosch πουθενα παντως. πρεπει να τους τα σκασεις να παρεις το φουλ σετ 1
nemesiskp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου. ξερεις αν το praktiker εχει Bosch ή από που μπορώ να βρω λαστιχάκια bosch? Bosch εχει σιγουρα το praktiker.Λαστιχακια δεν ειμαι σιγουρος αλλα εαν δεν κανω λαθος εχει.Γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για υαλοκαθαριστηρες;Εγω περνω της guard του δεκαευρου,που μου βγαζουν ενα χρονο κομπλε και μετα το καλοκαιρι τους αλλαζω.10 ευρω το χρονο ειναι ελαχιστο ποσο. 1
Dark_Sage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 thanks μάγκες για τις απαντήσεις σας! οπότε μια τελευταία ερώτηση, στη γκάμα που εχει το praktiker απο λαστιχάκια ποια προτείνετε? Bosch εχει σιγουρα το praktiker.Λαστιχακια δεν ειμαι σιγουρος αλλα εαν δεν κανω λαθος εχει.Γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για υαλοκαθαριστηρες;Εγω περνω της guard του δεκαευρου,που μου βγαζουν ενα χρονο κομπλε και μετα το καλοκαιρι τους αλλαζω.10 ευρω το χρονο ειναι ελαχιστο ποσο. στο guard αναφέρεσαι οτι αγοράζεις τους βραχίονες ή μονο το λάστιχο?
nemesiskp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Φουλ βραχιονα,αλλα εχει και λαστιχακια ξεχωριστα για ολα τα μεγεθη που απλα το κοβεις. 1
coolerman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 μάκτρο-λαστιχάκια υαλοκαθαριστή προτείνω hella. αν θέλεις πές μας και διαστάσεις που έχει οδηγού/συνοδηγού. απο ebay μπορείς να αγοράσεις;;
haris_216 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 bosch σκέτα λάστιχα (χωρίς το μπράτσο) δεν έχω πετύχει (τουλάχιστον εν ελλάδι). και σίγουρα όχι στο praktiker, το οποίο όμως έχει σκέτα αλλά άλλης μάρκας
adi32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μαλλον μιλας για τους ακριβους AeroTwin και οχι τους κλασικους παλιους με τα σιδερα Ρωτα σε ενα καταστημα autoplus μηπως εχουν πιο φθηνες μαρκες
Alxnks Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μαλλον μιλας για τους ακριβους AeroTwin και οχι τους κλασικους παλιους με τα σιδερα Ρωτα σε ενα καταστημα autoplus μηπως εχουν πιο φθηνες μαρκες οχι, μιλαει για απλα λαστιχα αν θελετε αντιστοιχους με τους aerotwin, εχει παλι στο πρακτικερ τετοιο στυλ της μαρκας guard αρκετα φθηνα σε σχεση με τους bosch και ειναι και καλη ποιοτητα, κρατανε (οπως και απλους με σιδερο αυτης της μαρκας).
saks80 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Γεια σε όλους, Στους μπροστινούς υαλοκαθαριστήρες έχει κοπεί το ένα λάστιχο σε ένα σημείο και δεν καθαρίζει καθόλου. Με την ευκαιρία θέλω να αντικαταστήσω και τους 2. Μπορώ όμως να αλλάξω μόνο τα λάστιχα? Δεν θέλω να αλλάξω και τους βραχίονες επειδή τα set που βλέπω πάνε ακριβά http://www.amazon.co.uk/Bosch-AeroTwin-Windscreen-Hatchback-2006-2012/dp/B00B5SZ76I/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1373808706&sr=8-4&keywords=bosch+wiper+AM15U ευχαριστω! στο δικο μου corsaki οι μπροστα υαλοκαθαριστηρες ειναι φιξ.δεν αλλαζουν μονο τα λαστιχα.με 13 ευρω τους αλλαξα και τους 2.δεν αξιζει τον κοπο να ψαχνεις αν μπορεις να αλλαξεις τα λαστιχα
BritGreek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Αν μένεις κοντά στον Πειραιά, στην Αγχιάλου στα Ταμπούρια έχει 2 μικρά μαγαζιά με αξεσουάρ αυτοκινήτου που σου αλλάζουν λαστιχάκια επί τόπου, σωστά, και φτηνά. Εγώ εκεί πηγαίνω κάθε χρόνο. Νομίζω δίνω ή 10 ή 15 και για τους τρεις (αλλάζω και τον πίσω).
blazar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Για να αλλάξεις μόνο λάστιχα, δεν νομίζω να σε συμφέρει να δώσεις πάνω από 3-4 euro. Αν είναι να πάρεις καινούργιους, τα lidl έχουν προσφορά πάλι, κάποιους αρκετά καλούς υαλοκαθαριστήρες με 7 euro. http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_35978.htm
BritGreek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Αυτούς που είναι τελείως ίσιοι και είναι λεπτοί χωρίς προεξοχές, πώς τους ζητάω και πού τους βρίσκω παιδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα