stelpap14 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!! ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΕΧΩ ΕΝΑ P3 ΣΤΑ 733 MHG ME 768ΜΒ RAM KAI KAΡΤΑ geforce2mx400 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ GAME ΣΕ LAN ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ PC ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΛΕΥΤΑ Η ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ PC ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!! ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΩΤΕΡΗ???? 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MyLord Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 To oti tha deis diafora einai sigouro. To thema tora einai to pos esi enoeis tin aisthiti diafora. An exeis kai kapio pio sigxrono pc me kaliteri karta grafikon giati den dokimazeis na tin valeis sto p3 oste na deis ti diafores tha exeis kai meta na deis an aksizei na pareis mia kenouria? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Bale mia mikrh ATI (9000, 9100, 9500) kai 8a einai kalytera... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kernel Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 An vreis vale mia gf4ti4200 64MB k 8a eisai ok. Otidipote parapano 8a perisevei akoma k h gf4 8a perisevei ala 8a katalaveis diafora sta games. vevea mh perimeneis 8avmata, h ali8ia einai oti 8eleis cpu sthn pragmatikotita. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 mia gf3 ftanei ka perisseyei nomizo... des kai ayto ... http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=13720 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 egw nomizw pws an dwseis lefta gia karta 8a einai SKETO xasimo leftwn. epeidh eixa kanei kati paromoio... se celeron 700 me 450 ram eixa mia tn2 ultra... phga k edwsa 170 euro, phra mia geforce 2 titanium... k den eida thn paramikrh diafora! sto 3d mark ekei pou ebgaza 1100 ebgaza 1150 kai sta games ante apo 35 frames pou eixa sto counter na phge se 39. twra an nomizeis oti aksizei na dwseis 100 euro gia na kerdiseis 4 frames.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIB Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Πάρε είτε μια geforce 4 ti 4200 και θα είσαι οκ. Μην περιμένεις να παίζεις DOOM 3 σε αυτό το pc όμως :wink: Εγώ πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή να πάρεις μια καινούργια κάρτα για αυτό το pc. Η κάρτα κάνει γιγάντια διαφορα τώρα. 110-120 euro δεν είναι και πολλά λεφτά. Με 170 euro μπορείς να πάρεις μια ati 9500 pro ή μια geforce 5600 οι οποίες υποστηρίζουν directx 9. Από την άλλη με 250 euro παίρνεις μια ati 9700 pro η οποία είναι κλάσεις ανώτερη από τις παραπάνω κάρτες αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν ίσως υπερβολή για το μηχάνημα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 aaaaa egw ksanalew... DEN 8a deis diafora sto sygkekrimeno mhxanhma! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rista Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Θα συμφωνησω με τον jastonas και για να καταλαβεις φαντασου οτι ειναι σαν να βαζεις 16αρες ζαντες σε ενα seicento.(μπορει να κραταει πιο καλα στο δρομο αλλα θα πηγαινει σαν καρο). Μη γελασει κανεις ετσι?καλυτερο παραδειγμα δεν μπορεσα να σκεφτω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIB Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 egw nomizw pws an dwseis lefta gia karta 8a einai SKETO xasimo leftwn. epeidh eixa kanei kati paromoio... se celeron 700 me 450 ram eixa mia tn2 ultra... phga k edwsa 170 euro, phra mia geforce 2 titanium... k den eida thn paramikrh diafora! sto 3d mark ekei pou ebgaza 1100 ebgaza 1150 Ποιο 3dmark; Το 2003; Φυσικά δεν βλέπεις διαφορά στο 2003 διότι το 2003 φτιάχτηκε κυρίως για directx 9 κάρτες(τουλάχιστον έτσι λέει η Futuremark). Το 80% των τεστ δεν τρέχουν ούτε σε tnt 2 ούτε σε geforce 2 ti. Για δοκίμασε το 2001 και τότε πες μου πόση διαφορά υπάρχει. Στα παιχνίδια όμως πρέπει να έχει γιγάντια διαφορά. Αν έχεις κανένα quake δοκίμασε εκεί. Επίσης χαμήλωσε τα settings από το μενού της κάρτας(0 antialiasing, 0 anisotropic, best perfomance, 16bit textures, κτλ) και κατέβασε τους 44.67 drivers της nvidia(δεν τους έχει στο site της η nvidia, ψάξε στο google). Στα σύγχρονα παιχνίδια, εάν έχεις σύγχρονη κάρτα, τότε η κάρτα αναλαμβάνει τους περισσότερους υπολογισμούς. Με 120 euro το μηχάνημα θα είναι μια χαρά. Βασικά αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με κάποιο παιχνίδι(θεωριτικά όλα τα παιχνίδια πρέπει να παίζουν αν βάλεις τη χαμηλότερη ανάλυση) τότε καλύτερα να περιμένεις μπας και μπορέσεις να πάρεις καμιά 9500 pro μεταχειρισμένη με καμιά 100 euro σε μερικούς μήνες από τώρα ώστε να μπορείς να έχεις τα καλούδια του directx 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Λοιπόν, καλό θα είναι να σκεφτόμαστε και τι διαβάζουμε. Το παιδί βγάζει όπως λεει 1150 βαθμούς με GF2Ti. Είναι ποτέ δυνατον να χρησιμοποιει 3DMark03???? Ούτε 300 δεν θα έπιανε! Απλά ο 700 Celeron ειναι απελπιστικός... (παρεπιπτόντως, δες σύμπτωση - κι εγω εκίνησα με ΤΝΤ2Ultra, πέρασα σε GF2Ti και κατέληξα εκεί που είμαι τώρα ) Γενικα, ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογήσουμε την αγορά μας έίναι τα παιχνίδια που παίζαμε πάντα, με τις ρυθμίσεις που τα παίζαμε. Τότε θα καταλάβουμε την όποια διαφορά και θα αξιολογήσουμε τις όποιες δυνατότητες για βελτίωση των ρυθμίσεων που επιλέγουμε... Και όχι, η διαφορά δεν θα είναι γιγάντια. Αντιθέτως θα είναι μικρή λόγω επεξεργαστή. Μιλάω εκ πείρας μιας και όπως προείπα, έκανα ακριβώς την ίδια διαδρομη (απλά με PIII500 τότε). Όταν αγοράζυμε μια νέα κάρτα, έχουμε την προσδοκία να ανεβάσουμε τα AA, AF, Texture Quality κτλ κτλ, και όχι να τα μειώσουμε φίλε NIB... Ακόμα μία σημείωση-ερώτηση: γιατι να κατεβάσει τους 44.67? Νομίζεις πως οποιοσδήποτε driver μετά τους 2x.xx προσφέρει κάτι στην σειρά των GF2xxx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nefos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 nomizw oti o kernel ta eipe ola.....8eleis kai cpu power....opote pare ena ps2 opws ekana egw kai 8a exeis ta paixnidakia sou sigoura oti 8a paizoun kai aurio..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIB Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Όταν αγοράζυμε μια νέα κάρτα, έχουμε την προσδοκία να ανεβάσουμε τα AA, AF, Texture Quality κτλ κτλ, και όχι να τα μειώσουμε φίλε NIB... Στη συγκεκριμένη περίπτωση(με αδύναμο cpu, δυνατή κάρτα), καλό είναι να τα αυξήσεις, διότι εφόσον τρέχεις τα παιχνίδια με χαμηλές αναλύσεις(λόγω cpu), η κάρτα γραφικών κάθεται, οπότε και ενεργοποιημένα να τα έχεις δεν νομίζω ότι θα έχει και σοβαρές επιπτώσεις. Αλλά όταν έχεις geforce 2ti, καλό είναι να τα έχεις απενεργοποιημένα διότι η κάρτα ζορίζεται ακόμα και σε 600x480 resolution. Ακόμα μία σημείωση-ερώτηση: γιατι να κατεβάσει τους 44.67? Νομίζεις πως οποιοσδήποτε driver μετά τους 2x.xx προσφέρει κάτι στην σειρά των GF2xxx? Πολύ αμφιβάλω αν θα έχει καμία επίπτωση στη geforce 2, αλλά εφόσον υπάρχει, γιατί να κατεβάσει κάποια άλλη έκδοση; Άσε που η συγκεκριμένη έκδοση είναι πολύ χρήσιμη εάν έχεις κάποια άλλη nvidia κάρτα γενιάς fx. Εμένα μου έφτιαξε ένα πρόβλημα που είχα με το MS Flight Simulator 2003 και οι συγκεκριμένοι drivers είναι WHQL. Και σε αντίθεση με νεότερες εκδόσεις, δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Αλλά όταν έχεις geforce 2ti, καλό είναι να τα έχεις απενεργοποιημένα διότι η κάρτα ζορίζεται ακόμα και σε 600x480 resolution. Λάθος. Η GF2Ti μάλλον περιορίζεται από τον εν λόγω Celeron του παιδιου, παρά το αντίθετο... Εγώ με την συγκεκριμένη κάρτα έπαιζα το FS2000 me PΙΙΙ500 με ανοιχτο ΑΑ (το AF δεν έχει κλείσει ποτε 4 χρόνια τώρα μιας και δεν υπήρχε hit ούτε στην ΤΝΤ2), ενω έπαιξα καλά μέχρι και το FS2002. Καλά λέγοντας, εννοω γύρω στα 18-20fps με τα details κάπου στο 70%. Έχω την εντύπωση ότι υποτιμούμε τις δυνατότητες του hardware μας, ίσως επειδή δεν τις εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο... Πολύ αμφιβάλω αν θα έχει καμία επίπτωση στη geforce 2, αλλά εφόσον υπάρχει, γιατί να κατεβάσει κάποια άλλη έκδοση; Άσε που η συγκεκριμένη έκδοση είναι πολύ χρήσιμη εάν έχεις κάποια άλλη nvidia κάρτα γενιάς fx. Ειχα την εντύπωση ότι μιλούσαμε για την GF2Ti και όχι για τις FX... Και πρότεινα κάποιον παλιότερο driver για να μην βλέπει το παιδι τα settings των πιο νέων καρτών και ψυχοπλακώνεται 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 pes ta marcus aurilius. nai... 1000+ score eixa bgalei ennoeitai se 2001. k re paidia afou leme to xoume dokimasei, k h diafora, einai amelhtea. milame gia elaxista frames pio panw. ti na to kaneis? me thn tnt2 kalytera na pareis prwta enan kalo epeksergasth. anti na dwseis 170 euro gia mia kalh karta, mporeis na dwseis mia 200ara k na pareis ena aplo mobo, 256 ddr sta 400, kai enan athlon 2200+. k meta poula to palio cpu, palia ram, k palio mobo kamia 100ara euro... k pare karta grafikwn:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.