MaxPayne Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 αυτο το μηνυμα μου βγαζει το PC , εχω βαλει να ξεκινα απο το σκληρο στο bios αλλα τιποτα.διαφωτιστε με.φταiει ο σκληρος δισκος ή ο ελεγκτης SATA ?
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ο δίσκος δεν έχει τα αρχεία που χρειάζεται για να κάνει εκκίνηση,έβαλες καινούργιο δίσκο;;;Σου το έβγαλε στα ξαφνικά;; Τι έγινε;
MaxPayne Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 στα ξαφνικα μου το εβγαλε , ειχα πολλους μηνες να τον χρησιμοποιησω τον υπολογιστη.χρεαζεται αλλαγη ο σκληρος?εναν western digital εχω
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ξανά μπες στο bios και δες αν τον βλέπει κανονικά και με το σωστό όνομα του,εκτός του να ξεκινάει από τον σκληρό κάποια bios έχουν και κάποια ρύθμιση όπου βάζεις την σειρά με τους οποίους βλέπει τους δίσκους,αν έχει τέτοια το δικό σου σιγουρέψου ότι φαίνεται αυτός ο δίσκος σαν πρώτος. Τέλος αν μπορείς να τον συνδέσεις σε άλλον H/Y μπορείς να κάνεις διάφορους ελέγχους για να δεις αν είναι εν τάξη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα