Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηθελα να ρωτησω η καρτα ηχου που εχει αυτη η μητρικη αν παρω μια απλη xonar η καποια αλλη εως 50 ευρω ....ποια απο τις δυο θα ειναι καλυτερη....γιατι αν ειναι της μητρικης μην δωσω τζαμπα λεφτα

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι η ενσωματομένη οπως ολες πια υποστηρίζει και 7.1 απο οτι βλέπω.

Σίγουρα μια αλλη ξεχωριστή ισως ενσωματώνει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλα δεν νομίζω οτι ειναι και απαραίτητη

Δημοσ.

Αν εχεις τετοια ηχεια http://www.logitech.com/el-gr/product/speaker-system-z906?crid=47 χρειαζεσαι οπωσδηποτε καρτα ηχου και μαλιστα απο τις καλες 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.500795

Αν τα ηχεια σου δεν ειναι και ''ιδιαιτερων προδιαγραφων'' μεινε με την Onboard.

Δημοσ.

να σας πω για τα ηχεια μου...ειχα αγορασει 5.1 ηχεια για dvd player παρα πολυ δυνατα.....παιζουν απο τον ενισχυτη που εχει μεσα στο woofer...(150 watt rms μονο το woofer)....αλλα επειδη ηταν μικρα τα ηχεια το καθενα πηγα και εβαλα 8 ηχεια μεγαλα 100 watt απο στερεο και τωρα εχω 5.1 αλλα καθε καναλι παιζει απο 4 ηχεια....

front 4 speakers

surround 4 speakers

1 central

1 woofer

απο αποδοση ειναι πολυ κααλα χαρη στον ενισχυτη του woofer....

οποτε να παρω ξεχωριστα καρτα???τι λετε???να ανεβασω φωτο να δειτε....

το woofer ειναι σαν full tower :P

στο συνολο 10 ηχεια ολα μαζι και τα εχω πανω απο 1,5 χρονο ετσι...απλα επειδη εχω αυτο το Pc τωρα βλεπω οτι εχει καλη καρτα ηχου...αλλα και παλι μια των 50ε? δεν θα ηταν καλυτερη?

Δημοσ.

Αν και πιστεύω οτι με την onboard δεν θα έχεις θέμα εισαι καλλυμένος πήγαινε σε μια απο τις cretive της σειράς xfi fatality

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι θα κάψεις τον ενισχυτή κάποια στιγμή αν δεν έχεις υπολογίσει κατάλληλα πόσα Ohm πέφτουν πάνω στο κάθε κανάλι. Αν πάλι είσαι κομπλέ στα ohms τότε ίσως να τον κάψεις αν τον ζορίζεις ενώ δε μπορεί να αποδόσει. (πχ αν παίζεις δυνατά ενώ αρχίζουν τα μπουκώματα και οι παραμορφώσεις στον ήχο δεν είναι καλό σημάδι)

Βέβαια μετά από 1μιση χρόνο ότι ήταν να γίνει θα είχε ήδη γίνει, οπότε μάλλον είσαι κομπλέ :P

Δημοσ.

δλδ πρεπει να παω σε πιο ακριβες καρτες ηχου??οχι τα ohms ειναι σε ολα 8οhm....

αφου δεν εχει καει τπτ ακομα ειμαι καλα....ενταξει στο 80 τερματιζει....μεχρι το 50 maximum να εχω βαλει :)

Δημοσ.

Το κάθε ηχείο που έχεις συνδέσει δηλαδή είναι 8Ω, και από την μάνα του είχε 8Ω; Από τα ολίγα που ξέρω αν έχεις συνδέσει παράλληλα 2 ηχεία σε ένα κανάλι, τότε έχεις 4Ω πάνω στο κανάλι. Αυτό δεν είναι καλό αν δεν είναι σε θέση να κατέβει σε τόσο χαμηλή αντίσταση ο ενισχυτής. Αν πάλι έχεις συνδέσει σε σειρά τα 2 ηχεία, έχεις 16Ω  το οποίο ναι μεν μπορεί να μη σου κάνει ζημιά στον ενισχυτή αλλά έχεις πολύ λιγότερα Watt απόδοση. Τέσπα πιθανόν ο ενισχυτής να μπορεί να παίξει στα 4Ω αφού δε σου έχει πάθει τίποτα τόσο καιρό.

Δημοσ.

γεια σου φιλε μου

ακου τι σου λεει ο nikos και ανεβασε αμεσως φωτογραφιες ωστε να προλαβουμε καμια ζημια

Δημοσ.

καθε καλωδιο απο καθε ηχειο πηγαινει στο woofer απλα αντι για ενα καλωδιο σε καθε υποδχη ειναι δυο μαζι...παντως παιζουν πολυ δυνατα και καθαρα..ειδικα οταν ειδα το transformer 3 full HD 1920x1080  18,5 giga ταινια το σπιτι ετριζε....θα ανεβασω fotos αυριο που θα εχω και την μηχανη στο σπιτι για να δειτε τι εννοω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...