Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

που να το φανταστεις βρε πουλινε, ακομα και ο καλυτερος τεχνικος δεν θα το γνωριζε, 

αρε nvidia παλι καταφερες να τα κανεις μανταρα, και ποσοι δεν το ξερουνε ακομα,   φυσικα το πλαισιο και το καθε πλαισιο, ηξερε και ξερει αλλα δεν λεει τιποτα, γιατι θα εχει κερδος απο αυτη την ιστορια,  η nvidia επισης να πω οτι με θυμησε τωρα τις σειρες 9χχχ  και 8χχχ  που ειχε και εκει κατι αναλογο με τα λαπτοπς τοτε, για ελαττωματικα τσιπακια μνημης πανω στις καρτες της,  δεν ξερω τα αλλαξε τοτε δεν θυμαμαι, αλλα αυτο το τελευταιο ητανε ακραιο πολυ που εκανε,  ταχα λεει  λαθος,  ετσι εξηγειται τωρα τα artifacts  το οτι δεν εβρισκε την καρτα γραφικων,  και σπαταλισα εγω ωρες απο τον ιουνιο γιατι τοτε βγηκαν αυτοι οι οδηγοι για να βρω τι φταει, εκανα απειρα τεστ τον δισκο και τον κουρασα τσαμπα, παραλιγο να κανω ζημια στο τροφοδοτικο γιατι νομιζα οτι φταιει αυτο και το μετρουσα με πολυμετρο ολες τις γραμμες, εβαζα τον επεξεργαστη στο τερμα γιατι νομιζα οτι παρεδωσε πνευμα στα καλα καθουμενα θα μπωρουσα να τον ειχα καψει, εκανα ποσες ωρες μεμτεστ τις μνημες για το τιποτα, και το καλυτερο... αλλαξα μητρικη για το τιποτα, εβαλα μια τον 30Ε και ο υπολογιστης μου ειναι μισός λογω ελειψεις χωρου για τις συνδεσεις, και επισης εκαψα ενα σωρο ρευμα για να εχω ανοιχτο το μηχανημα να καιει καποια βράδεια για να κανει τα διαγνωστικα, εκανα 2 φορες φορματ,  και ολα αυτα για ενα λαθος της nvidia  εσχρωκερδια για αλλη μια φορα απο την nvidia... αυτα

Δημοσ.

μερικες φορες ειναι αυτο που λενε.ασε τα καινουρια προιοντα και τους καινουριους drivers να τους δοκιμασουν αλλοι πριν κανεις εσυ δοκιμη.

• Like 1
Δημοσ.

εεεε ναι σιγουρα ετσι ειναι, αλλα δεν το περιμενα σε τοσο αγρια μορφη,  πρωτη φορα το συνανταω αυτο, δουλεω 11 χρονια υπολογιστες και κατι τετοιο δεν συναντησα, δηλαδη ητανε σα να περναμε εναν ιο μεσα, και οχι οδηγους, 

τελος παντων θα ενημερωσω φιλους και γνωστους γι αυτο το συμβαν,  οσους περισσοτερους ξερω

Δημοσ.

υπαρχει θεμμα πουλινε, να ανοιξω κι αλλο;  ειδη εχει 2 θεμματα ειδια,  παντος τελος καλο ολα καλα που λενε, ευτηχως γιατι  θα τρελενομουνα στο τελος για να βρω τι αλλο μπωρει να φταιει

Δημοσ.

και γω ρε παιδια ημουν σε απογνωση....τεραστια βλακεια της nvidia...εγω ηξερα για προβληματικους drivers της ati...τι να πω..!!...Α..να σας πω μια παρομοια περιπτωση....τα χριστουγεννα ο υπολογιστης ανοιγε οποτε ηθελε...αλλαξα μνημες,τιποτα,αλλαξα μητρικη,τιποτα,τελικα ηταν το τροφοδοτικο μου...ενα lamtech 700αρι

Δημοσ.

και γω ρε παιδια ημουν σε απογνωση....τεραστια βλακεια της nvidia...εγω ηξερα για προβληματικους drivers της ati...τι να πω..!!...Α..να σας πω μια παρομοια περιπτωση....τα χριστουγεννα ο υπολογιστης ανοιγε οποτε ηθελε...αλλαξα μνημες,τιποτα,αλλαξα μητρικη,τιποτα,τελικα ηταν το τροφοδοτικο μου...ενα lamtech 700αρι

ειναι ενα μεγαλο φιασκο της nvidia φιλε μου, δεν ξερω αν το εκανε για το κερδος ή αν το εκανε κατα λαθος, γιατι αν το εκανε κατα λαθος, τοτε θα χασει αρκετο κοσμο, θα πανε στην ΑΤΙ  στο αντιπαλο στρατοπεδο δηλαδη, ουτε κι εγω δεν το περιμενα ποτε απο την nvidia αυτο το πραγμμα, ειμαι 21 και αυτα τα 11 χρονια που εχω υπολογιστη παντα nvidia ειχα, εκτος απο μερικες περιπτωσεις που δουλεψα και λιγο την ΑΤΙ, τελος παντων, την επομενη φορα που θα βλεπουμε καινουριους οδηγους nvidia θα πρεπει να το σκεφτομαστε πιο πολυ αν θα τους κατεβασουμε,  γιατι τι ειναι πιο συμαντικο, να παιξουμε το παιχνιδι μας 15% πιο καλα ή να προσεξουμε την καρτα μας, καλυτερα να μενουμε με τους παλιους οδηγους, και σε πολυ μεγαλη αναγκη να βαζουμε τους αναβαθμισμενους κι αυτο μονο αν ειναι απαραιτητο

απο περιεργεια παντος παιδια, επειδη εχω και windows xp λεω να βαλω αυτους τους οδηγους να δω τι θα κανει, αν κανει και εκει το ειδιο, αν δεν το κανει παει να πει οτι το βαλανε μονο στα 7 αυτο το προβλημμα, για να δωκιμασω λιγο το πειραμα!!

Δημοσ.

παιδια τσαμπα κατηγορισα την nvidia παλι τα ειδια, παλι ο ειδιο κωδικος  αυτη την φορα με εκανε και την τιμη να μου εμφανισει και την μπλε οθονη, απ οτι ειδα στις καταγραφες συμβαντων, λεει κατι για "kernel power"  και ειναι λεει και κρισιμο, τι μπωρει να συμαινει αυτο;  μηπως ειναι το τροφοδοτικο, αρχισε να μην δινει σωστη ταση;  αλλα το ειδα με πολυμετρο και δεν εχει κατι, μετρησα ολες τις γραμμες, δεν ξερω πραγματικα τι φταιει, εκτος κι αν εχει καποια βλαβη η καρτα γραφικων, εαν ειναι θα την βγαλω και θα δοκιμασω με την onboard

Δημοσ.

τι ενωεις πουλινε οτι ειναι τυχαιο;  παντος δοκιμασα λιγο να βαλω τα ρολογια της καρτας γραφικων στο τερμα, απο περιεργεια να δω τι θα κανει, και ειδα οτι εσβησε η οθονη, λογικο ειναι, και εκανε επανεκινηση, αλλα περιμενα να δω τι σφαλμα θα βγαλει, και ο κωδικος ητανε παλι ειδιος, 124    τωρα η καρτα κανει απο μονη της overclok ή το τροφοδοτικο δινει καμια ταση παραπανω και εχει προβλημμα ενα απο τα 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...