panos0100 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 αρα πουλινε τσαμπα πεταξα την μητρικη γιατι το μουλτιραμα το public μαλον μπωρουσε να πει το μουλτιραμα να την στειλουν πισω την πλακετα, τελος παντων και στην παλια την μητρικη η καρτα μια φορα εβγαλε artifacts λεω απο την μνημη θα ειναι, γιατι δεν εκανε κανενα μπιπ οποτε και σε αυτην τα ειδια κανει πολλες φορες δεν κανει μπιπ, αλλα επανερχεται αν κλεισω τον υπολογιστη τελειως, οποτε ρωταω εγω γιατι δεν παραδιδει πνευμα η καρτα αφου φταιει αυτη; μηπως περιμενει ενα χρονο ακομα να βγει απο την εγγυηση και να καει μετα λεω εγω τωρα, γιατι τις περισσοτερες φορες ετσι γινεται
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 αρα πουλινε τσαμπα πεταξα την μητρικη γιατι το μουλτιραμα το public μαλον μπωρουσε να πει το μουλτιραμα να την στειλουν πισω την πλακετα, τελος παντων και στην παλια την μητρικη η καρτα μια φορα εβγαλε artifacts λεω απο την μνημη θα ειναι, γιατι δεν εκανε κανενα μπιπ οποτε και σε αυτην τα ειδια κανει πολλες φορες δεν κανει μπιπ, αλλα επανερχεται αν κλεισω τον υπολογιστη τελειως, οποτε ρωταω εγω γιατι δεν παραδιδει πνευμα η καρτα αφου φταιει αυτη; μηπως περιμενει ενα χρονο ακομα να βγει απο την εγγυηση και να καει μετα λεω εγω τωρα, γιατι τις περισσοτερες φορες ετσι γινεται δεν πεταμε τιποτα αμα δεν το εχεις τσεκαρε οτι φταιει αυτο με τα ματα σου.απο την μνημη συνηθως βλεπω μπλε οθονες παρα artifacts.γιατι δεν μπορεις να ξερεις τι ζημια εχει παθει η καρτα και σε ποιο σημειο την επηρεαζει.και επειδη ειναι ηλεκτρονικα δεν σημαινει οτι θα χαλασουν μια και εξω.εχω δει διαφορα κουφα.αν κανει θεματα πισω για ελεγχο και αντικατασταση
panos0100 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 πουλίνε αν κανω τεστ τις μνημες ποση ωρα να τις αφησω; να της κανω λες μια μια, εχω 2 ντιμακια 4+4 να βαλω πρωτα το 1 και μετα το αλλο, και ποση ωρα να το αφησω, ειναι τωρα μια μερα που δεν το κανει, αλλα θα το ξανακανει, επισης να πω οτι δεν αποκλειω και το τροφοδοτικο, η καρτα γραφικων, τον ιουνιο μια φορα εβγαλε artifacts στην φ1 2011 ειχα παει να δω τηλεοραση και επειδη δεν ηθελα να τρεξω στα δοκιμαστικα, το αφησα, οταν γυρισα ειδα artifacts και συνεχεια η ειδια εικονα να φενεται, εκανα επανεκινηση, και κανενα μπιπ δεν ακουστηκε, φανταστηκα ειναι η μητρικη, τωρα αρχισε παλι τα ειδια, μεχρι εχτες νομιζαμε ειναι ο δισκος γιατι τοσο αποτομα που κολαει θα μπωρουσε να φταιει αυτος, αλλά ολα τα διαγνωστικα τα περασε πραγμμα που συμαινει οτι δεν εχει θεμμα, οποτε τωρα αλλαξε σχεδια, κανει τον κερσορα κοκκινο και με βελακι, κολαει, αλλα δεν κανει επανεκινηση, οταν ξεκολαει, ειναι παρα πολυ αργος ο υπολογιστης, και οταν ανοιγω καποια εφαρμογη πρωρα βγαινει μαυρη οθονη και μετα ανοιγει η εφαρμογη, αν βαλω παιχνιδι λεει no signal η οθονη, και μετα κανω επανεκινηση, εχω μπερδευτει ειναι συνδιασμος τροφοδοτικου-με καρτα οθονης παιδια;
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 τις μνημες για αρχη βαλτες ολες μαζι για δοκιμη με το Memtest86 και αστες καποιες ωριτσες.ελπιζω ταση cache latencies κτλ να τα εχεις δωσει σωστα στο bios.αν δεν ειναι μνημες που συνηθως με μνημες βλεπω reboot εγω παρα κολληματα τοτε παμε για καρτα γραφικων η τροφοδοτικο.
panos0100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 τις μνημες της αφησα εχτες το βραδυ, κανενα προβλημμα, οποτε παμε στο τροφοδοτικο, αλλα θελω να το μετρησω με φωρτιο, ξερεις πως γινεται; δηλαδη να μετρησω το πλακε της μητρικης αλλά να εχει φορτιο επάνω παντος πηρα στην τυχη μια γραμμη, ενα μολεξ 4 πιν μετρησα το κοκκινο καλωδιο, δινει 5ν μετρησα και το +12 δινει κι αυτο 12 οποτε λεμε οτι το τροφοδοτικο ειναι καλο; υπαρχει περιπτωση αυτες οι τασεις να αλλαζουνε κατα την δειαρκεια που το μηχανημα ειναι ανοιχτο; και πως γινεται να το καταλαβω αυτο, επισης για την καρτα γραφικων αυτο ειναι ευκολο. θα βαλω την onboard προς το παρων παει καλα ο υπολογιστης, δεν εχει κολησει ακομα αλλά ετσι κανει περνει λιγος καιρος παλι τα ειδια, πιο πολυ για τροφοδοτικο μου φενεται, εχτες εβαλα ολα τα τεστ, δηλαδη εβαλα το φουρμαρκ το heaven, prime 95 και ενα παιχνιδι, δεν εκανε επανεκινιση, φυσικα ο επεξεργαστης πηγε 100% και η μνημη 70% χρηση αλλα δεν εκανε τιποτα
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 το τροφοδοτικο και να μετρησεις τασεις δεν ειναι ευκολο να ξερεις πως συμπεριφερεται κατω απο μεγαλο φορτιο.για την ωρα θα σου ελεγα ασε την Onboard να δεις πως θα παιξει και αμα παιξει σωστα προσπαθησε μετα να βρεις μια καρτα γραφικων.το λεω διοτι παλι υπαρχουν 2 περιπτωσεις .η μια ειναι η καρτα γραφικων να φταιει εφοσον η Onboard ειναι μια χαρα αλλα η δευτερη περιπτωση μπορει να ειναι οτι φταιει το τροφοδοτικο και επειδη η καρτα η Onboard δεν τραβαει πολυ ρευμα να παιζεις οκ.οταν βαζεις ομως την αλλη να τραβαει περισσοτερο και να εχει θεμα.αλλα επειδη ειπες οτι ειναι corsair αν θυμαμαικαλα το Psu τοτε για καρτα βρωμαει.αστο ακομα λιγες μερες με την Onboard να δεις.
panos0100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ακομα δεν το εβαλα στην onboard περιμενω μηπως το ξανακανει και εμενα παντως η καρτα μου φενεται να εχει προβλημμα θα δειξει πρεπει να περιμενω, παντως τοσα τεστ που την εκανα η θερμοκρασια βλεπω παει μεχρι 87 βαθμους, ενω πιο παλια που εκανα τεστ πηγενε μεχρι 79 την καθαρισα, με φυσιτιρα αλλα δεν ξερω, και ο ανεμιστηρας δουλευει δουλευει στο 80% οποτε λες να ειναι στα τελευταια της; γιατι και στα παιχνιδια βλεπω 80 βαθμους να πιανει
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ακομα δεν το εβαλα στην onboard περιμενω μηπως το ξανακανει και εμενα παντως η καρτα μου φενεται να εχει προβλημμα θα δειξει πρεπει να περιμενω, παντως τοσα τεστ που την εκανα η θερμοκρασια βλεπω παει μεχρι 87 βαθμους, ενω πιο παλια που εκανα τεστ πηγενε μεχρι 79 την καθαρισα, με φυσιτιρα αλλα δεν ξερω, και ο ανεμιστηρας δουλευει δουλευει στο 80% οποτε λες να ειναι στα τελευταια της; γιατι και στα παιχνιδια βλεπω 80 βαθμους να πιανει απο την αλλη και 80 βαθμοι δεν ειναι απαγορευτικοι για καρτα γραφικων.και αν ζεστενοταν δεν θα κολλουσε.συνηθως κανει slow down για να μην παθει κατι.μεσα απο το προγραμμα της σε πολλες οριζεις εσυ ποσο θα παιζει το fan .επισης για καποιες υπαρχουν και νεα bios.
panos0100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 οποτε περιμενουμε να δουμε τι θα κανει, και αν θα βγαλει καποιο προβλημμα, επειδη ομως σκεφτομαι να βαλω 1150 μητρικη συγκεκριμενα την asous h87-plus και επεξεργαστη 4670 3,4 ι5 αλλα ολα αυτα σε κανενα μηνα, οποτε λες καλυτερα να κοιταξω να το παω καπου το τροφοδοτικο για δω αν ειναι ενταξει;
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 οποτε περιμενουμε να δουμε τι θα κανει, και αν θα βγαλει καποιο προβλημμα, επειδη ομως σκεφτομαι να βαλω 1150 μητρικη συγκεκριμενα την asous h87-plus και επεξεργαστη 4670 3,4 ι5 αλλα ολα αυτα σε κανενα μηνα, οποτε λες καλυτερα να κοιταξω να το παω καπου το τροφοδοτικο για δω αν ειναι ενταξει; να το πας καπου να στο τσεκαρουν δυσκολο.να το βαλεις πανω στο νεο Pc και να δεις αν ειναι οκ ναι πιο ευκολο θα ειναι.παντως επειδη αν θυμαμαι καλα ειπες οτι ειναι corsair Οπως ειπα ειναι λιγο δυσκολο να ειναι αυτο.
panos0100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 coraiar tx 650w ειναι πουλινε αν ενωεις οτι δυσκολα να χαλασει το τροφοδοτικο, εχεις δικιο, χωρια που εγω εχω αποκλεισει το τροφοδοτικο, οι τασεις του ειναι σταθερες μεσα στο bios και τις μετρησα με πολυμετρο, μαλον η καρτα γραφικων πρεπει να ειναι, θα φανει πιστευω συντομα το τι φταιει
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 coraiar tx 650w ειναι πουλινε αν ενωεις οτι δυσκολα να χαλασει το τροφοδοτικο, εχεις δικιο, χωρια που εγω εχω αποκλεισει το τροφοε δοτικο, οι τασεις του ειναι σταθερες μεσα στο bios και τις μετρησα με πολυμετρο, μαλον η καρτα γραφικων πρεπει να ειναι, θα φανει πιστευω συντομα το τι φταιει ε ναι αρκετα δυσκολο να φταιει.οπως σου ειπα η βαλε αλλη καρτα γραφικων η δοκιμασε με την Onboard.αν παιξει μια χαρα με την onboard κατα 90 τις 100 εχουμε βρει τι φταιει.ενα 10 τις 100 μην πω και λιγοτερο να φταιει το τροφοδοτικο και το γιατι το εξηγησα πιο πανω.
panos0100 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον πουλινε το ξαναεκακε, παλι τα κλασικα, κολησε εβαλα μετα το φουρμαρκ no signal περιμενα επανηλθε η εικονα με πολυ ζορι, πατησα οτι πληκτρο εβρισκα ειδα την αναλυση της οθονη τερμα, γυρισε απο μονη της δηλαδη και οταν πηγα να βαλω φουρμαρκ με εβγαλε αυτο το μυνημα: "could not load fur color texture fur benchmark start up failed και η αναλυση ητανε 1920χ1080 τερμα δηλαδη, μηπως επειδη ητανε τερμα δεν ξεκινησε το φουρμαρκ, πολυ περιεργρα πραγμματα, μαλον ιο θα εχω, θα κατσω λιγο ακομα με αυτη την καρτα να δω τι κανει, πριν προχωρησω στην ενσωματομενη της μητρικης
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον πουλινε το ξαναεκακε, παλι τα κλασικα, κολησε εβαλα μετα το φουρμαρκ no signal περιμενα επανηλθε η εικονα με πολυ ζορι, πατησα οτι πληκτρο εβρισκα ειδα την αναλυση της οθονη τερμα, γυρισε απο μονη της δηλαδη και οταν πηγα να βαλω φουρμαρκ με εβγαλε αυτο το μυνημα: "could not load fur color texture fur benchmark start up failed και η αναλυση ητανε 1920χ1080 τερμα δηλαδη, μηπως επειδη ητανε τερμα δεν ξεκινησε το φουρμαρκ, πολυ περιεργρα πραγμματα, μαλον ιο θα εχω, θα κατσω λιγο ακομα με αυτη την καρτα να δω τι κανει, πριν προχωρησω στην ενσωματομενη της μητρικης βαλε την ενσωματωμενη να δεις.δυσκολο εως απιθανο να ειναι απο ιο.ουτε καν για προβλημα drivers δεν μου μοιαζει.αν και θα μπορουσες να δοκιμασεις και με αλλους αμα δεν το εχεις δοκιμασει ηδη
Λύση panos0100 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Λύση Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/498428-προβλημα-με-drivers-32049/#entry52611518 παιδια τελικα οι οδηγοι ητανε το προβλημμα ευτηχως προλαβα και εσωσα την καρτα γραφικων μου, οπως λενε ειχανε καποιο προβλημμα και η καρτα γραφικων επερνε περισσοτερη ταση, με αποτελεσμα να τρελενεται, οσοι εχετε τους οδηγους 320,18 ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ https://forums.geforce.com/default/topic/544882/geforce-drivers/official-nvidia-320-18-whql-display-driver-feedback-thread-released-5-23-13-/67/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα