Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

back up, format και πισω. Τωρα ισχυει οτι λεει η αποδειξη. Πρεπει ειτε να σου δωσουν το ιδιο προϊον, ή αλλο αντιστοιχων ή ανωτερων δυνατοτητων ή επιστροφη χρηματων ειτε μετρητοις ειτε σε μορφη πιστωτικου στην τιμη αγορας που λεει η αποδειξη!

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επιστροφη χρηματων μετρητοις  δε παιζει ! αντικατασταση κ στην καλυτερη περιπτωση πιστωτικο ..

Δημοσ.

ναι αλλα παιδια πιστωτικο αν μου δωσουνε ειχε 30Ε ο δισκος, με εκτωση δεν θυμαμαι τι εγινε τοτε,  οποτε δεν με συμφερει,  γιατι ο καινουριος εχει 75Ε και δεν εχω λεφτα να δινω για διαφορα, οποτε αυτο δεν γινεται,  η αλλη λυση ειναι τον ειδιο δισκο,  εγω παλι δεν θελω seagate, αν ειναι αφου εχει 4Ε διαφορα  να μου δωσουν τον wd  750gb και τελος

Δημοσ.

παντος πουλινε το ξανακανε και γενικα μαλον ειναι και το τελευταιο καμπανακι, οποτε τον κανω back up, και τον παω πισω, το θεμμα ειναι οτι στην αποδειξη λεει οτι εχει μεχρι τον 2014 εγυηση, 3 χρονια δηλαδη, η seagate τον ειχε μεχρι φετος τον αυγουστο ποια απο τις 2 εγγυησεις ειναι η σωστη;  επισης αν βγει χαλασμενος γινεται να παρω wd  δεν θελω παλι seagate,  αυτο που ειπες πουλινε μου ετυχε σε χαλασμενο δισκο, wd  ο οποιος δουλεψε μια φορα μονο, την 2 που τον εβαλα ειχε ζωη 75% και 35 bad sectors τελος παντων να τον κανω ενα φορματ πριν τον παω;   ή θα τον κανουν αυτοι, εχω και δεδομενα μεσα και λεω μην τα δουνε τι εχω μεσα :-D

α.κανε ενα format η ενα zero fill πριν τον πας.βαλε αργο format οχι quick για λιγο καλυτερα.η εγγυηση της αποδειξης ισχυει εφοσον εχεις την αποδειξη.λογικα ναι αν στον αλλαξουν με αλλο μοντελο μπορεις να παρεις wd.αυτοι δεν θα τον κανουν format.αν εχει θεμα θα παει χυμα στην seagate

back up, format και πισω. Τωρα ισχυει οτι λεει η αποδειξη. Πρεπει ειτε να σου δωσουν το ιδιο προϊον, ή αλλο αντιστοιχων ή ανωτερων δυνατοτητων ή επιστροφη χρηματων ειτε μετρητοις ειτε σε μορφη πιστωτικου στην τιμη αγορας που λεει η αποδειξη!

κανονικα οπως λες πρεπει να σου κοψουν πιστωτικο στην τιμη που γραφει η αποδειξη.αν ομως ο δισκος ειναι πιο φτηνος τωρα με την νεα τιμη standard θα του κοψουν με την νεα τιμη.αν τον ειχε παρει πιο φτηνα απο οτι εχει τωρα τοτε θα το πανε με την αποδειξη.τα κλασικα κολπακια.

ναι αλλα παιδια πιστωτικο αν μου δωσουνε ειχε 30Ε ο δισκος, με εκτωση δεν θυμαμαι τι εγινε τοτε,  οποτε δεν με συμφερει,  γιατι ο καινουριος εχει 75Ε και δεν εχω λεφτα να δινω για διαφορα, οποτε αυτο δεν γινεται,  η αλλη λυση ειναι τον ειδιο δισκο,  εγω παλι δεν θελω seagate, αν ειναι αφου εχει 4Ε διαφορα  να μου δωσουν τον wd  750gb και τελος

προσπαθησε να ζητησεις αλλο δισκο ειτε seagate 750 παλι ειτε wd 750.αλλα και seagate να σου δωσουν παρε αυτον παρα να σου πουν οκ ο wd κανει 80 εμεις σου κοβουμε πιστωτικο 30 που ειχες παρει τον δισκο οποτε πληρωσε 50.κανε οτι βολευει να μην δωσεις πολλα λεφτα χωρις λογο.

Δημοσ.

λοιπον επειδη πηρα και την γνωμη ενος ακομα τεχνικου μου λεει οτι μπωρει να ειναι και το τροφοδοτικο  εκανα παλι ολα τα διαγνωστικα παλι απο την αρχη, δεν βρισκουν τιποτα,  εκανα ακομα και τα διαγνωστικα δισκων  των λινουξ  ουτε και εκεινα δεν βρηκαν, τωρα απ οτι  θυμαμαι με το που εβαλα αυτο το καινουριο τροφοδοτικο απ εκει ξεκινησε να το κανει, με το παλιο δεν ειχε τετοιο θεμμα-με το παλιο ητανε οτι πηγενε λιγοτερο ρευμα στην καρτα γραφικων

Δημοσ.

λοιπον επειδη πηρα και την γνωμη ενος ακομα τεχνικου μου λεει οτι μπωρει να ειναι και το τροφοδοτικο  εκανα παλι ολα τα διαγνωστικα παλι απο την αρχη, δεν βρισκουν τιποτα,  εκανα ακομα και τα διαγνωστικα δισκων  των λινουξ  ουτε και εκεινα δεν βρηκαν, τωρα απ οτι  θυμαμαι με το που εβαλα αυτο το καινουριο τροφοδοτικο απ εκει ξεκινησε να το κανει, με το παλιο δεν ειχε τετοιο θεμμα-με το παλιο ητανε οτι πηγενε λιγοτερο ρευμα στην καρτα γραφικων

για αυτο σου εγραψα μερικα posts πιο πανω αν μπορεις να βαλεις τον δισκο σε αλλο μηχανημα για x Ημερες.

Δημοσ.

λοιπον το προβλημμα τελικα δεν ειναι στον δισκο,  σημερα παλι κολησε και ο κερσορας εγινε κιτρινος και λιγο κοκκινος, ανοιγα μια εφαρμογη και πριν με βγαλει το μυνημα για τον διαχειριστη η οθονη γινοταν μαυρη, το αφησα χωρις επανεκινηση,  μετα εβαλα λιγο το far cry 3 και εβγαλε no signal  στην οθονη, εκανα επανεινηση μετα,   ενω εκανε μπιπ το ηχειο της μητρικης η οθονη δεν εδειχνε τιποτα, αρα δεν ειναι ο δισκος, και καθομαι και πεδευομαι τσαμπα,  οποτε σημερα βεβαιωθηκα 100% οτι δεν ειναι softwere το προβλημμα, και οτι ο δισκος δεν φταιει κατι ειναι καμμενο μεσα στον υπολογιστη μου,  εκανα παλι τεστ τις μνημες δεν βρηκε τιποτα, το μυαλο μου παει τωρα σε τροφοδοτικο-καρτα γραφικων    αυτα τα 2  ή συνδιασμος δηλαδη η καρτα να παιρνει υπερταση  ή χαμηλο ρευμα

Δημοσ.

πρεπει να βρεις αλλο τροφοδοτικο η αλλη καρτα.αν το τροφοδοτικο ειναι καλο σαν μαρκα τοτε κοιτα για μια καρτα για αρχη .αν εχεις Onboard καρτα γραφικων δοκιμασε αυτην.τωρα απο την αλλη αν πραγματι κανει ο δισκος κενα και σου κανει και η καρτα κενα τοτε ναι παιζει το τροφοδοτικο να μην δινει σωστο ρευμα ουτε στην καρτα ουτε στον δισκο για αυτο να εχεις αυτα τα θεματα.

Δημοσ.

πουλινε το τροφοδοτικο το μετρησα με πολυμετρο και οι τασεις του ειναι καλες,  μετρησα την +12 την +5  και την +3,3  δεν εχει κατι, το ζορισα κιολας βαζοντας το μαζει, φουρμαρκ και prime 95  αλλα δεν ξερω αν ξαφνικα δινει καποια υπερταση, και <<τρελενεται>> ο υπολογιστης,  λες να δοκιμασω οταν τα κανει αυτα εν ωρα λειτουργειας να βαλω πολυμετρο σε γραμμη να μετρησω;  ή θα καει το τροφοδοτικο αν το κανω ετσι την ωρα που δουλευει

το τροφοδοτικο ειναι corsair TX  v2 650w 

Δημοσ.

πουλινε το τροφοδοτικο το μετρησα με πολυμετρο και οι τασεις του ειναι καλες,  μετρησα την +12 την +5  και την +3,3  δεν εχει κατι, το ζορισα κιολας βαζοντας το μαζει, φουρμαρκ και prime 95  αλλα δεν ξερω αν ξαφνικα δινει καποια υπερταση, και <<τρελενεται>> ο υπολογιστης,  λες να δοκιμασω οταν τα κανει αυτα εν ωρα λειτουργειας να βαλω πολυμετρο σε γραμμη να μετρησω;  ή θα καει το τροφοδοτικο αν το κανω ετσι την ωρα που δουλευει

δεν εχει νοημα να μετρησεις ταση.μπορει η ταση να ειναι οκ και σε full load το τροφοδοτικο να μην παιζει σωστα.η μπορει λογω θερμοκρασιας καποια στιγμη να μην παιζει σωστα.οποτε οτι παιρνεις τα σωστα volt δεν σημαινει κατι.συνηθως δεν εχεις θεμα και να μετρησεις ενω ωρα λειτουργειας επειδη το πολυ μετρο δεν τραβαει κατι αποτομα για να σου κλεισει το τροφοδοτικο σαν ασφαλεια.οποτε ναι θεωρητικα μπορεις να μετρησεις η μπορεις να το εχεις συνδεδεμενο πανω πριν ξεκινησεις το pc και μετα να το ξεκινησεις με το πολυμετρο πανω αντι να το συνδεσεις αφου ανοιξει.αλλα δεν θα δεις κατι παραπανω.βρες κανα τροφοδοτικο η καμια καρτα για δοκιμη

Δημοσ.

μαλιστα   αρα ξερεις οτι ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου μου δεν γυριζει,  γιατι λεει η corsair οτι ετσι ειναι φτιαγμενα γι αυτο ειναι και version 2  οποτε για αρχη πιο ευκολο ειναι να δοκιμασω αλλη καρτα γραφικων,  μετα για τροφοδοτικο λιγο δυσκολο δεν εχω αλλο

Δημοσ.

μαλιστα   αρα ξερεις οτι ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου μου δεν γυριζει,  γιατι λεει η corsair οτι ετσι ειναι φτιαγμενα γι αυτο ειναι και version 2  οποτε για αρχη πιο ευκολο ειναι να δοκιμασω αλλη καρτα γραφικων,  μετα για τροφοδοτικο λιγο δυσκολο δεν εχω αλλο

τι εννοεις δεν γυριζει?ποιο τροφοδοτικο εχεις?και τι εννοεις οτι ειναι version 2 και δενγυριζει?αν εχεις αλλη καρτα γραφικων ναι κανε μια δοκιμη /η αν εχεις Onboard παλι το ιδιο μας κανει.

αν το τροφοδοτικο ειναι corsair ε ειναι και λιγο δυσκολο να χαλασει.

απλα το βασικο ειναι και τι εχεις απο ανταλλακτικα κιολας.

Δημοσ.

λοιπον πουλινε το ξανακανε παλι κολησε την ωρα που ακουγα μουσικη,  πηγα να βαλω το φουρμαρκ και μετα no signal παλι,  εβαλα το πολυμετρο εκεινη την ωρα στην +12 γραμμη και ελεγε +24ν   αλλα νομιζω οτι δεν ειναι σωστο αποτελεσμα γιατι με το που το που γυρισα τον διακοτπτη του πολυμετρου στα 200ν-     αυτο επανηλθε στα +12  το τραγουδι επεζε κανονικα αλλα η οθονη ελεγε no signal, αυτο σημαινει οτι η καρτα γραφικων τελειωνει;  ακομα και στα χπ  που εχω mame 32 και εκει περα αυτα κολλανε,  δεν πιστευω να ειναι φυσιολογικο με την gtx 550ti να εχουνε προβλημμα αυτα παιζουνε και με την onboard οποτε μαλον καρτα, αν οχι τροφοδοτικο, αλλα γιατι ολοι μου λεγανε δισκο,   μαλον ητανε φως φαναρι  αφου κανενα διαγνωστικο δεν τον εβγαζε με σφαλμα επρεπε να το ψαξω καλυτερα, δεν πειραζει ομως ειναι μια εμπειρια καλη για εμενα ολο αυτο που εγινε, γιατι σαν τεχνικος που θελω να γινω τετοια προβλημματα καλο ειναι να τα συναντας, αυτη την ωρα εχω ανοιχτο το πλαϊνο καπακι, για να δω τι γινεται

Δημοσ.

μπορει να μην ειχε κουμπωσει ο διακοπτης στο πολυμετρο στην θεση του για αυτο να σου εβγαλε ακυρο νουμερο η να μην το ειχες σε dc αλλα σε ac ειτε να το ειχες βαλει σε λιγοτερο απο 12 volt.
οποτε η η καρτα γραφικων φταιει η εχεις βαλει εσυ να κλεινει η οθονη και τρωει κανα κολλημα και δεν επανερχεται οταν κουνας το mouse.και να μην εφτανε μια καρτα για ενα παιχνιδι δεν θα κολλαγε το pc απλα θα επαιζε με λιγοτερα frames σαν κολληματα.τα mame παιζουν με οτι νανε.
τωρα γιατι λεγανε δισκο δεν ξερω.πολλες φορες μπορει να φαινεται οτι φταιει κατι και στην πραξη να ειναι κατι αλλο.παραδειγμα ενας γνωστος μου ετρωγε μπλε οθονες.λεει θα ειναι δισκος.περναει windows παλι το ιδιο.κανει format βαζει το δευτερο δισκο για δοκιμη παλι το ιδιο.τελικα εφταιγε η μια απο τις 3 μνημες που ειχε βαλε πανω.το τι ελεγε το service για καλωδιοταινια κτλ αυτο ειναι αλλη ιστορια.ο καθενας λεει οτι νομιζει.για αυτο πολλες φορες δοκιμη καποια πραγματα σε αλλο pc ειναι σωτηρια.
ναι γενικως οπως ειναι καλη εμπειρια και σε τετοια πραγματα πρεπει να εισαι ανοιχτομυαλος.
οπως λενε πολλες φορες δεν ειναι αυτο που φαινεται οτι ειναι και
β.καποιες φορες η λυση ειναι πιο απλη απο οτι πιστευουμε.απλα σαν τεχνικος καλο ειναι να εχεις και spare πραγματα για δοκιμες.αν αποκλειεις διαφορα πραγματα καταληγεις με δοκιμες σιγα σιγα στο τι μπορει να φταιει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...