Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια κανεις για βοηθεια, μη ξανακανω παλι φορματ δεν θελω,  να πω μια λεπτομερια αυτα τα προβλημματα με τον δισκο εγιναν οταν εκανα φορματ, πριν δεν ειχε τιποτα,  εχτες παλι το ξανακανε, εβαλα το hd sendinel και κολουσε για δευτερολεπτα ολο το μηχανημα και ξανα πηγενε, μεχρι που τελειωσε το τεστ χωρις σφαλματα αλλα κολωντας σε καθε σταδιο, ασχημα, ουτε το ποντικι δεν κουνιοταν, μηπως ειναι θεμμα τροφοδοτικου;  αλλα το μετρησα και ειναι ενταξει,  ο δισκος απ οτι καταλαβα πρεπει να σταματαει να γυρναει, και μετα να ξαναπερνει μπρος,  μηπως ειναι η πλακετα του χαλασμενη;  αλλα και παλι δεν θα εβγαζει στα διαγνωστικα κανενα σφαλμα

σας βαζω και μια φωτογραφια για την κατασταση του δισκου

post-211686-0-01123700-1375966843_thumb.jpg

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα λυθηκε το προβλημμα με ενα φορματ,  μαλον καπιος ιος πρεπει να ητανε, αλλά το προβλημμα ητανε καθαρα στον δισκο, πως γινεται να εφτιαξε με το φορματ δεν ξερω

Δημοσ.

τελικα λυθηκε το προβλημμα με ενα φορματ,  μαλον καπιος ιος πρεπει να ητανε, αλλά το προβλημμα ητανε καθαρα στον δισκο, πως γινεται να εφτιαξε με το φορματ δεν ξερω

ενα format κανει θαυματα.τωρα τι μπορει να ηταν και να σου εκανε αυτο το θεμα ενας θεος ξερει.καποιο προγραμμα να εκανε το δισκο να συμπεριφερθει ετσι?δεν ξερω.αφου λυθηκε οκ.

Δημοσ.

Εμενα παντως μου φαινετε θεμα τροφοδοσιας του σκληρου, δηλαδη η πλακετα του αρχιζει να χαλαει(στο σημειο που παιρνει ρευμα). Αποψη μου, να παρεις αμεσα back-up τα δεδομενα σου γιατι αυτο το προβλημα δεν το βρισκουν τα διαγνωστικα προγραμματα.

Δημοσ.

Εμενα παντως μου φαινετε θεμα τροφοδοσιας του σκληρου, δηλαδη η πλακετα του αρχιζει να χαλαει(στο σημειο που παιρνει ρευμα). Αποψη μου, να παρεις αμεσα back-up τα δεδομενα σου γιατι αυτο το προβλημα δεν το βρισκουν τα διαγνωστικα προγραμματα.

αν ειναι τροφοδοσια το σιγουρο ειναι οτι αργα η γρηγορα θα του το ξανακανει οποτε θα ξερουμε οτι το format δεν ελυσε το προβλημα απλα ετυχε να παιξει ο δισκος σωστα για χ χρονικο διαστημα.

• Like 1
Δημοσ.

αν ειναι τροφοδοσια το σιγουρο ειναι οτι αργα η γρηγορα θα του το ξανακανει οποτε θα ξερουμε οτι το format δεν ελυσε το προβλημα απλα ετυχε να παιξει ο δισκος σωστα για χ χρονικο διαστημα.

ΓΙα καλο και για κακο βεβαια ας παρει ενα μπακαπ τωρα που λειτουργει και ας μην του το ξανακανει ποτε του ανθρωπου.

Δημοσ.

μαλον εχεις δικιο φιλε μου, θεμμα τροφοδοσια πρεπει να ειναι, γιατι  εκει που δουλευει ο δισκος, ξαφνικα ακουγεται ο κλασικος ηχος του δισκου οταν ανοιγουμε τον υπολογιστη, αλλά σε εμενα ακουγεται κατα την δειαρκεια παλι οταν ο υπολογιστης ειναι σε ηρεμη κατασταση, αλλα δεν δειχνει να κολαει ή να κανει κατι, παρα μονο ακουγεται να παιρνει πιο πολλες στροφες ο δισκος 

Δημοσ.

δεν πιστευω να εχεις βαλει μετα απο χ λεπτα ο δισκος να κανει απενεργοποιηση αν και σε δισκο boot λιγο δυσκολο.αλλα τσεκαρε το καλου κακου.

Δημοσ.

πως το κανουμε αυτο;  εχει καπια επιλογη στα windows 7;    παντος δεν ξερω μηπως ειναι και θεμμα τροφοδοτικου, αλλα προσφατα κοιταξα ολες τις τασεις με πολυμετρο και δεν εχει κανενα προβλημα οποτε δεν ξερω να το αφησω αφου ο δισκος δεν εχει κατι προς το παρον;  απλα πουλινε πες μου λιγο τα βημματα γι αυτο που λες να το τσεκαρω αν ειναι

Δημοσ.

πως το κανουμε αυτο;  εχει καπια επιλογη στα windows 7;    παντος δεν ξερω μηπως ειναι και θεμμα τροφοδοτικου, αλλα προσφατα κοιταξα ολες τις τασεις με πολυμετρο και δεν εχει κανενα προβλημα οποτε δεν ξερω να το αφησω αφου ο δισκος δεν εχει κατι προς το παρον;  απλα πουλινε πες μου λιγο τα βημματα γι αυτο που λες να το τσεκαρω αν ειναι

στο power management πρεπει να πας αφου μπεις μεσα στο Profile που εχες διαλεξει και πας στα advance σε καποιο απο κατω εχει την επιλογη στα ποσα λεπτα θα κλεινει ο δισκος.δεν το θυμαμαι ακριβως απεξω διοτι ειμαι σε xp τωρα.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/power-plans-frequently-asked-questions

Δημοσ.

δεν πιστευω να εχεις βαλει μετα απο χ λεπτα ο δισκος να κανει απενεργοποιηση αν και σε δισκο boot λιγο δυσκολο.αλλα τσεκαρε το καλου κακου.

πουλινε ειχες δικιο τελικα,  αυτο ητανε  απο μονο του το εβαλε οταν ειναι σε ηρεμη κατασταση ο δισκος να σταματαει, τωρα το εβαλα στην επιλογη ποτε, αλλα και παλι δεν εξηγει  την προϊγουμενη κατασταση που ητανε ο δισκος, γιατι κολουσε, αφου δεν εμενε ανενεργος για 20 λεπτα, απλα εκει που δουλευε σταματουσε,  τελος παντων τωρα το γυρισα στην επιλογη ποτέ να δουμε τι θα γινει

Δημοσ.

θα το δεις στην πραξη οπως επες.μπορει να ηταν αυτο μπορει και να μην ηταν.απλα αν παει σε αδρανεια ο δισκος κλεινει και οταν κανεις κατι στην ουσια ακους κανονικα το spinning απο την αρχη

Δημοσ.

ναι ναι ακριβως ετσι ητανε κι εγω λεω γιατι γινεται αυτο;  παντος μεχρι τωρα δεν κολησε αντε να δουμε τι θα γινει

Δημοσ.

ναι ναι ακριβως ετσι ητανε κι εγω λεω γιατι γινεται αυτο;  παντος μεχρι τωρα δεν κολησε αντε να δουμε τι θα γινει

ελπιζω να ηταν αυτο για να τελειωσει το μαρτυριο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...