Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cobracharged αγόρι μου αν περιμένεις να πάρεις καλή συμβουλή απο εδω μέσα είσαι πολύ γελασμένος.

Τουλαχιστον καποιοι ψαχνουν, προτινουν, και γινεται καποια συζητηση ωστε να βγει ενα επιθυμητο αποτελεσμα που να βοηθησει τον εκαστοτε TS να αποφασισει, ασχετως οτι τελευταια οι περισσοτερες συζητησεις καταληγουν σε κονταρομαχια μεταξυ πρασινοσκουφιδων και κοκκινοσκουφιδων. Αλλα και σε προηγουμενο topic που σε ειδα να απαντας παλι τετοιο υφος ειχες χωρις καποια τεκμηριωμενη απαντηση ή προταση προς τον TS. Δεν βαζει ουδεις, κανεναν εδω με το ζορι να αγορασει κατι, συζητηση γινεται, και αν ο TS ονομαζεται "Πελατης" και το επιθετο του ειναι "Καλος", και σεβεται και την τσεπη του, εχει ολο το μεγαλειο που λεγεται "Διαδικτυο" μπροστα του να ψαξει/ρωτησει και σε αλλους ιστιοτοπους ελληνικους/ξενους.

Εν ετη 2013 η ελευθερια του λογου και της αποψης δεν κοστιζει τοσο ακριβα, οποτε chillαρε, ολα καλα..

Γεμισε η Ελλαδα "προπονητες" και "διαιτητες" να πουμε..

Sorry για το off-topic.

Φιλικα παντα..

• Like 5
Δημοσ.

Οτι υπαρχει fanboys χερω πολύ και που δεν υπαρχουν,στην μπαλα,στα αμαξια,στις ταινιες???με το να πετας γενικολογιες του τυπου ''δεν προκειται να βγαλεις ακρη με τα fanboys'' και να μην προτεινεις στον ενδιαφερομενο κατι,ποσο πιο αχρηστο ειναι το δικο σου σχολιο απο τους αλλους αραγε...

Δημοσ.

δεν χρειάζεται πολύς καιρός για να καταλάβεις οτι τα λεγόμενα πολλών εδω μέσα δεν είναι καθόλου ρεαλιστικά και οτι η ασχετοσύνη και ο φανατισμός πάνε σύννεφο.

Φανατισμος φιλε Jim(υποσυνειδητα),παντα υπαρχει εν μερει,απο ολες τις πλευρες.Αλλα μονο και μονο,τον χρονο που αφιερωνει ο καθε χρηστης για να πει μια αποψη(ολοι εχουμε κριτικη σκεψη,για να βγαλουμε ενα συμπερασμα),να χρησιμοποιησει μια τεκμηριωση,ας ειναι και λαθος,λεει πολλα.Κανεις δεν ειναι τελειος.

Συμφωνω με τον Θανο,οτι το σχολιο,ηταν λιγο ακυρωτικο,κανοντας το να φαινεται για ολους τους χρηστες.Φιλικα,αλλα δεν ειναι ετσι.

Επι του θεματος,εαν η επιλογη ειναι απολυτη μεταξυ των 2 καρτων,γνωμη μου ειναι,οτι αν ο φιλος εχει ενδιαφερον κυριως για games,οι διαφορες σε επιδοσεις μεταξυ των δυο ειναι σχεδον πανομοιοτυπες.

Οτι και αν επιλεξει ο φιλος ενδιαφερομενος,δεν προκειται να χασει,αφου οι διαφορες ειναι ελαχιστες.

Φυσικα η ερωτηση,του ποια ειναι καλυτερη σε ολα τα επιπεδα,ειναι σχετικη.Αφου η καθε εταιρεια,εχει αλλη αρχιτεκτονικη,και αλλου αποδιδει καλα,αλλου υστερει.

Για να επιλεξει καποιος σωστα,πρεπει να θεσει,ας μου επιτραπει η λεξη,τις "σωστες" ερωτησεις.

Υπαρχει εξω στην αγορα,πληθωρα προιοντων και μοντελων,πληθωρα τιμων,χαρακτηριστικων κλπ,και για να δεις τι θα σου κανει δουλεια,πρεπει να θεσεις προτεραιοτητες,και ορια.Ετσι γενικα,απλα μπερδευει,και δημιουργει συγχυση.

Φιλικα,και παντα αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη.

Δημοσ.

βασικά φίλε TS καλό θα ήταν να πεις το budget σου και το ανώτατο όριο που μπορείς ώστε να μην έχουμε προτάσεις από 150-200 ευρώ. πες μέχρι πόσα δίνεις max και ουτε δεκάρα παραπάνω και όλα θα γίνουν .

Δημοσ.

καλησπερα να πω σε εναν κυριο που ελεγε για το budget οτι ειναι κει γυρο 170-180 να γινω και πιο ακρβιης επισης! η οθονη μου ειναι 17 της hp με 1680χ1050 στα 60 hz οποτε οι καρτες αυτες μια χαρα ειναι ετσι?

Δημοσ.

Αν μπορεσεις στο μελλον να παρεις καμια 23αρα οθονη με IPS panel θα ειναι ακομα καλυτερα να παιζεις σε 1920x1080,αλλα για τωρα καλες ειναι απλα προσπαθησε στο μελλον να πας σε καμια τυπου http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+23ea63v.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...