adminakos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Έχω τα 7άρια Ultimate x86 αλλα έχω μόνο 1 GB μνήμη.. Μπορώ να πω ότι κολλάει κάμποσο.. Είδα λοιπόν κάτι βιντεάκια στο YouTube ότι με την Virturtual Memory ανεβάζεις την RAM.. Εγώ κάνω κανονικά τα βήματα αλλα όταν κάνω Restart και πάω στο My Computer - Properies λέει στην RAM πάλι 1GB..!! Βοήθειαααααααααα
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 η ραμ σου δεν προκειται να αλλαξει για κανενα λογο αν δεν την αυξησεις. Αντιθετα η εικονικη μνημη αυξανει οσο θες εσυ. Απο τι αποτελειται το συστημα σου; το 1 γιγα ραμ στα 7 ειναι οριακο θα ελεγα.
jim_p Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Η εικονικη μνημη ειναι ενα κομματι χωρου στο σκληρο που δεσμευεται σαν μνημη ram οταν χρησιμοποιηθει ολη η διαθεσιμη ram που εχεις. Μπορεις να την αυξησεις οσο θες, αλλα η ram που εχεις παραμενει στο μεγεθος που ειχε.
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Και ειδικά αν είσαι με μηχανικο σκληρό δισκο, όταν αρχίζει το PC σου να χρησιμοποιεί την εικονική μνήμη, θα είναι άχρηστο και θα θέλει ρεσταρτ από τα κολλήματα που θα τρώει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Και ειδικά αν είσαι με μηχανικο σκληρό δισκο, όταν αρχίζει το PC σου να χρησιμοποιεί την εικονική μνήμη, θα είναι άχρηστο και θα θέλει ρεσταρτ από τα κολλήματα που θα τρώει. Κατι τετοιο δεν ισχυει σε φυσιολογικες συνθηκες. 3
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Γιατί εγώ δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω το PC έτσι και φτάσει σε σημείο να χρησιμοποιεί virtual memory; Κολλάει το σύμπαν, στο τέλος τραβάω ενα reboot γιατί έχω αγαναχτίσει να παλεύω ένα 5λεπτο να κλείσω 2 προγράμματα. (και έχει γίνει και σε win7 και σε 8 σε δυο διαφορετικούς δισκους λίγο παλιους βεβαια αλλα 100% health)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα