fotis 65 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 όταν συνδεθεί με εξωτερική οθόνη δουλεύει χωρίς προβλημα. απο λαπτοπ toshiba P100
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 δεν φαινεται παντα τι μπορει να φταιει δυστυχως.παρατηρησε την οθονη.αν βλεπεις πολυ αχνα να φαινεται κατι συνηθως ειναι Inverter.ετσι μου ετυχε σε laptop acer.Πολυ φτηνοι Inverter απο ebay.
fotis 65 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Tι αχνά ? κανονικά βλέπω αλλά όταν είμαι στο ξεκίνημα, καθώς και στην επιφάνεια εργασίας βλέπω κάθετες γραμμές. όταν είμαι πχ google δεν είναι τόσο έντονες οι γραμμές.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 α σορρυ δεν την προσεξα την εικονα.δεν το κοβω για Inverter αλλα για Panel.συνηθως οταν χαλαει inverter η δεν βλεπεις τιποτα η βλεπεις πολυ αχνα.αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.εχω πχ εχω μια καθετη γραμμη στην οθονη(ειναι ολα λευκα τα pixel δεν ειναι αχνα) και ειναι Panel.το επαθε μετα απο χτυπημα της οθονης 1
fotis 65 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 thanks poulinos...τώρα ψάξιμο για lcd toshiba p100-425....να δούμε πόσο θα την βρω στην Ελλάδα??
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 thanks poulinos...τώρα ψάξιμο για lcd toshiba p100-425....να δούμε πόσο θα την βρω στην Ελλάδα?? δες και ebay.παντως λογικα οθονη ειναι οπως φαινεται.αλλιως την αφηνεις ετσι.εγω εχω μια γραμμη και ειναι και λιγο προς τα αριστερα αλλα την εχω αφησει ετσι.οσο αντεξει το λαπτοπ.συνηθεια ειναι μετα απο καποιο σημειο.μεχρι και ταινια βλεπω ετσι. εσενα βεβαια ειναι 3 γραμμες μπορει να ειναι πιο ενοχλητικο. 1
coolerman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 η οθόνη έχει πρόβλημα στις διάφανες καλωδιοταινίες που είνα εσωτερικά/περιμετρικά στο πάνελ τις οθόνης,με συνέπεια να βγάζει αυτές τις γραμμές. η οθόνη σου είναι 17'',WXGA+(1440 x 900 resolution), 30 pin connecror,Ccfl black light,Glossy. ψάξε στις αγγελίες για ποιό φθηνά(μτχ) μετά πηγαίνεις Ebay. οποιαδήποτε 17'' με αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρω(εκτός dell οθόνες) θα λειτουργήσει 1
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 στο ebay μπορεις να ψαξεις και με βαση το μοντελο του λαπτοπ σου βεβαια.τωρα μπορει να βρεις σκετο Panel αλλα μπορει να βρεις να πουλανε και ολοκληρη την οθονη με τα πλαστικα με την καμερα πανω αν εχει με τον Inverter κτλ.δες διαφορα τιμης αν δεν θες ναμπλεξεις παραπανω.μπορει να ειναι πολυ μικρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα