nonickch_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 NeTeD: an kai den eimai sigouros, 8ymamai oti kapioi hdd ginontai master otan tous exeis to jumper etsi. Min pare3igeite tin mnimi mou exei perasei polla to kefali mou... mpe
DREAMWEB(R) Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Η τελευταιοι wd οταν ειναι να μπουν σαν master δεν θελουν jumperoma...
ekkli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 α. εγώ είμαι σκληρός φίλοι μου και το ίδιο εύχομαι δι'ύμάς. εξηγώ απλά: γιατί δεν ονοματίζουμε τα καταστήματα που κάνουν όλες αυτές τις εξυπνάδες? γιατί να μην ξέρουμε όλοι μας ποιοι μας έχουν για κορόιδα και πάνε να μας φάνε τσάμπα λεφτά? διαβάζω ιστορίες σαν του nonickch_ και τσαντίζομαι απίστευτα (ας πει αλήθεια σε ποιο κατάστημα αναφέρεται, να ξέρουν οι σαλονικιοί insomniaδες ποια #$%μάγαζα να αποφεύγουν). προτίθεμαι να σκάσω γύρω στα 250 Ε σύντομα να αγοράσω νέο σκληρό για αποθηκευτικούς λόγους. αν ήμουν λίγο πιο άπειρος, θα πήγαινα όπου νά'ναι με μόνο κριτήριο την τιμή και αν μου δίναν κανένα χτυπημένο δεν ξέρω και εγώ τι θα έκανα. :evil: γι'αυτό επιμένω : να λέτε ονόματα (εκτός αν έχουν αντίρρηση οι Mods αλλά και πάλι είμαι διατεθειμένος να πληρώσω δικαστικά έξοδα σε πιθανή αγωγή :twisted: ) τά'χω πάρει λίγο, αλλά το θεωρώ τεράστια κοροϊδία το όλο ζήτημα :!: πείτε ονόματα ρεεεεεεεεεεε (ουφ, τα είπα κ ξεθύμανα λιγάκι) β. σχετικά με τα περιοδικά. είχα αναφέρει κ σε προτύτερο post το προβληματισμό μου σχετικά με τα test που κάνουν και τα αποτελέσματα που δίνουν. θα ξαναμπω το βράδυ να ανοίξω νέο θεμα αν δεν έχει ανοίξει άλλος νωρίτερα. είναι εξίσου μεγάλο ζήτημα, νομίζω.
NeTeD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Αν πούμε ονόματα, δε θα μείνει κανένα μαγαζί να ψωνίζουμε.
DREAMWEB(R) Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Το κορυφαιο εχθες απο πλαισιο....μαζι με φιλο και ρωταει ο φιλος μου για μια απλη fx και ζηταει να μαθει τι chipset εχει... Πωλητης¨...Εχει ατι μεσα......!!! Περιτο να αναφερω οτι σηκωθηκαμε και φυγαμε οπως ειμαστε...
akiss Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 enas filos pige sto plaisio na parei mia mnhmh 128mb kai ena disk 40gb gia ena pIII 800 me advance 9 qdi poy exei.toy eipan oti OI pIII (olh h seira) DEN pernoyn pano apo 64mb SYNOLO.epeishs oti to m/b den pernei pano apo 20gb disko.(pernei kai 120gb)otan toys eipe oti exei hdh 2 40gb toy eipan oti apokliete kai exei kanei compress 10gb!!! oste na fenete 40gb..... apo ekei kai pera bgalte symperasma monoi sas.....
Marcos_Aurilius Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 "Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ'την αμάθεια..."
21century Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Καμια φορα ταπ αθηματα γινονται μαθηματα και καλο θα ειναι ανα αναφερονται οι περιπτωσεις που οι χρηστες εχουν προβληματα, εξαλλου υπαρχει και το ΙΝ.ΚΑ για όλα αυτά.
Bspus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Η τελευταιοι wd οταν ειναι να μπουν σαν master δεν θελουν jumperoma... Oxi mono oi teleutaioi. Apo to '98 toulaxiston pou agorazo WD etsi einai. Alla O texnikos pou eipe oti prepei na to valei orizontia den exei adiko yiati auto perigrafei i WD sta manual tis kai sta sxedia me jumpers pano stous diskous. Profanos otan vazeis to jumper orizontia enai san na min to vazeis katholou.
CrackMetal (century) Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει σε αρκετά καταστήματα και όχι μόνο στο Πλαίσιο. Την έχω συνηθήσει αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση!
vagos789 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Vlepo to plaisio exei faei xoma eno gia ta alla katasthmata isxyei h anonymia Prosopika den eixa pote kamia trelh istoria sto plaisio,giati pote den phga na rothso-symvouleuto kati,phga mono kai mono gia na agoraso kati poly sygkekrimeno,gi auto kai eimai eyxaristhmenos. Pantos h gnomh mou einai oti siga-siga oi etairies prospathoun na pairnoun atoma pou na exoun kai mia mikrh gnosh tou antikeimenoy,alla to na zhtame na xeroun ti chipset exei h kathe karta grafikon pou kykloforei ston planhth.. ("den mou lete,exei to gx567mcc h to gx567mcf?Gia na paizo quake ti einai kalytero?Mhpos to gx567mcq pou kykloforhse molis xtes sthn silicon valley?")
Thruba Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Pantos h gnomh mou einai oti siga-siga oi etairies prospathoun na pairnoun atoma pou na exoun kai mia mikrh gnosh tou antikeimenoy,alla to na zhtame na xeroun ti chipset exei h kathe karta grafikon pou kykloforei ston planhth.. Όχι ρε συ Vago, δεν έχεις δίκιο. Αν είσαι πωλητής είναι η δουλειά σου να ξέρεις τι προϊόντα πουλάς. Και κατ' επέκταση, αν σαν πωλητής είσαι άσχετος και σε πάρει χαμπάρι ο πελάτης, παίρνει η μπάλα (όχι άδικα) και το κατάστημα (καλή ώρα το ...Πλαίσιο).
dimitris__ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Η δικιά μου εμπειρία εκ των έσω: Είχα περάσει και γω από Στρουρνάρη για ένα εξάμηνο (η ανάγκη) το '89. 50-55 ώρες τη βδομάδα για 150.000 το μήνα και κάτι ποσοστά (που ποτέ δεν πήρα) επί των πωλήσεων που έκανα. Ήμουν πωλητής αλλά και τεχνικός όταν χρειάζονταν και είχαμε μια πολύ καλή ομάδα (το μαγαζί τώρα έχει κλείσει). Δεν νομίζω να ήρθε κάποιος και να έμεινε ανικανοποίητος από την τεχνική μας κατάρτιση και δεν πουλάγαμε μεταχειρισμένα ή χαλασμένα (ότι test γινόταν τα κάναμε πάνω στα μηχανάκια που συναρμολογούσαμε (έφευγαν 110% εγγυημένα) κι ότι δεν ήταν καλό το στέλναμε εμείς στον dealer). Οι τιμές μας ήταν καλές (να 'ναι καλά η κατασκοπεία πηγαίναμε και ζητάγαμε προσφορές από τα γειτονικά μαγαζιά - κοινή τακτική στη Στρουρνάρη). Μια μέρα (και μοναδική) είχε έρθει το Big Boss. Μπαίνει μέσα ένα παλικάρι και μου δείχνει ένα mouse στο ράφι. "Πόσο κάνει;" μου λέει (Ρωτάω διακριτικά την ταμία που τα ήξερε απ' έξω): "3.500" του λέω, του το δίνω, το παίρνει βιαστικά, πλερώνει και φεύγει. B.Boss: -Τι έκανες εκεί; Τι; λέω "Γιατί του είπες 3.500 αφού τον είδες, βιαζότανε να φύγει. Έπρεπε να του πεις παραπάνω" Απογοήτευση... Τα τυπάκια στα μαγαζιά της εν λόγου οδού συνήθως έχουν ένα attitude ότι τα ξέρουν όλα. Και νομίζουν ότι το μαγαζί είναι δικό τους: "δεν το έχω αυτό", "θα το φέρω τότε" κλπ. Η μεγαλύτερη απογοήτευσή τους είναι όταν ζητάς κανένα ψιλοπράγμα (καλώδιο κλπ). Μου έχει τύχει να μου γυρίσει και την πλάτη για να μιλήσει με άλλον πελάτη την ώρα που του εξηγώ τι είδους καλώδιο θέλω... Από την άλλη τα e-shops έχουν κι αυτά το ρίσκο τους. Δεν μπορείς να αγοράσεις κάποια parts στα τυφλά. Επίσης δεν πρέπει να σου χαλάσει κάτι που παίρνεις απ' αυτά. Έχω ιδίαν πείρα.
dimitris__ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 "Άλλο κορυφαίο σημέρα, ένας φίλος μου είχε πρόβλημα με τον σκληρό του δε τον αναγνώριζε (έπρεπε απλά να πειράξει τα jumperάκια) και στο πλαίσιο που πήρε τηλέφωνο του είπανε να βάλει το jumper οριζόντια πιάνοντας ταυτόχρονα και το master και το slave." Το jumper μπαίνει και οριζόντια (σε WD δίσκους) για standalone...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 "Άλλο κορυφαίο σημέρα' date=' ένας φίλος μου είχε πρόβλημα με τον σκληρό του δε τον αναγνώριζε (έπρεπε απλά να πειράξει τα jumperάκια) και στο πλαίσιο που πήρε τηλέφωνο του είπανε να βάλει το jumper οριζόντια πιάνοντας ταυτόχρονα και το master και το slave."Το jumper μπαίνει και οριζόντια (σε WD δίσκους) για standalone...[/quote'] Το κορυφαίο δεν μας είπες ακόμα ποιο είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.