yiannakas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 πριν χρόνια είχα πάρει μια μητρική με cpu από ένα μαγαζί στην μπόταση (κάθετως της στουρνάρη) και είχαν ελάττωμα. Δεν μου το άλλαζαν, τους πήγα στο δικαστήριο και οι μάγκες για να δειξουν στον δικαστή ότι είμουν ευχαριστημένος από αυτούς, είπαν ότι μετά την αγορά της μητρικής ξαναπήγα στο μαγαζί τους για να αγορασω άλλα πράγματα και έδειξαν τιμολόγιο αγοράς με ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ την υπογραφή μου. Το πρώτο δικαστήριο το κέρδισα, το δεύτερο όχι γιατί δεν είχα δικηγόρο.
Bigi444444 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 πριν χρόνια είχα πάρει μια μητρική με cpu από ένα μαγαζί στην μπόταση (κάθετως της στουρνάρη) και είχαν ελάττωμα. Δεν μου το άλλαζαν' date=' τους πήγα στο δικαστήριο και οι μάγκες για να δειξουν στον δικαστή ότι είμουν ευχαριστημένος από αυτούς, είπαν ότι μετά την αγορά της μητρικής ξαναπήγα στο μαγαζί τους για να αγορασω άλλα πράγματα και έδειξαν τιμολόγιο αγοράς με ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ την υπογραφή μου. Το πρώτο δικαστήριο το κέρδισα, το δεύτερο όχι γιατί δεν είχα δικηγόρο.[/quote'] Αν είναι ποτέ δυνατόν!Είναι τόσο τραγικό αυτό που δυσκολεύομαι να το πιστέψω!Όχι ότι δεν πιστεύω εσένα, αλλά μου φαίνεται εξωφρενικό για να γίνει!Μα τι κρεττίνοι...
sb68s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Παρήγγειλα σε γνωστή αλυσίδα ηχεία για τον υπολογιστή μου (Teac), τα παίρνω από την πόλη που είχα επιλέξει επειδή εκείνες τις ημέρες θα βρισκόμουνα εκεί. Επιστέφω στον τόπο διαμονής μου, τα συνδέω και διαπιστώνω παράσιτα χωρίς να υπάρχει πηγή ήχου. Επικοινωνώ, συννενοούμαι, τα επιστρέφω (με έξοδα δικά μου φυσικά), αποδέχονται ότι είναι προβληματικά και μου επιτρέπουν να άλλαξω την παραγγελία. Παραγγέλνω άλλης μάρκας (Creative) ζητώ να τα στείλουν στην πόλη που θα ήμουνα τις διακοπές των Χριστουγέννων, τα παραλαμβάνω (με χρέωση δική μου πάντα). Τα δοκιμάζω στο φορητό χωρίς δυνατή ένταση, όλα φαινόταν εντάξει! Επιστρέφω μετά τις διακοπές, τα συνδέω στο σταθερό και διαπιστώνω ότι μόλις δυνάμωνε η ένταση πάνω από μισό τα ηχεία μπούκωναν και δεν παρήγαγαν ήχο. Τα συνέδεσα σ' άλλους τρεις υπολογιστές και και κάναν το ίδιο πράγμα. Στην τηλεφωνική επικοινωνία αφού έγινε και η απαραίτητη επίδειξη πνεύματος από το τμήμα service (πως τα συνδέουμε, πως ρυθμιζουμε το master volume control κ.τ.λ.) μου αποδίδουν κωδικό επιστροφής και τους τα επιστρέφω (πάντα τα έξοδα δικά μου)! Τα "ελέγχουν", επικοινωνούν μαζί μου, δε διαπιστώνουν πρόβλημα και μου τα επιστρέφουν! Την ίδια μέρα που τα παρέλαβα επικοινώνησα μαζί τους γιατί πάλι είχαν το ίδιο πρόβλημα, μάλιστα ισχυρίζοταν ότι τα "παίξαν" τόσο δυνατά όταν τα τεστάριζαν που δεν σήκωναν τα τηλέφωνα στο service από τη δυνατή ένταση. Αφού τους έγινε τηλεφωνική απόδειξη του προβλήματος (σύνδεση στην τηλεόραση και το τηλέφωνο στα ηχεία) για να πειστούν ότι όντως υπάρχει πρόβλημα, δέχτηκαν να τα ξαναεπιστρέψω (πάλι τα έξοδα δικά μου)! Μια εβδομάδα μετά με ειδοποιούν ότι υπάρχει πρόβλημα στα ηχεία και τα έστειλαν στην αντιπροσωπεία και σε 5 -7 εργάσιμες θα έχουμε απάντηση. Περάσαν 8 εργάσιμες, απάντηση δεν ήρθε, ούτε πίστωση του ποσού γίνεται για να προχωρήσω σ' άλλη αγορά. Για γέλια ή για κλάματα ή γ*** την γκαντεμιά μου? Την άλλη εβδομάδα θα προχωρήσω σε καταγγελία στις ενώσεις καταναλωτών!
skasiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Ego paidia douleva poli kairo se eteria H/Y sto texniko tmima san system administrator kai texnikos diktiou. h kopela pou doulevei akoma eki den kseri tipota (USB Den kseri ti einai)kai erxomouna ego na eksigiso ston kathe pelati ti ine afto pou theli kai psaxnei. ego efiga afti ine akoma eki.
evansdimo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Διαλογος με πωλητη στο Πλαισιο. : "Ναι γεια σας θα ηθελα μια δυνατη καρτα γραφικων. Αυτη τη στιγμη εχω μια FX5200 και δεν ειναι καθολου ευχαριστημενος..." : Παρτε αυτη την 5700LE με 256mb η οποια ειναι super!!! Θα σας σηκωσει αναλυσεις ανω των 1280x1024 με full ολα τα φιλτρα σε οποιο παιχνιδι θελετε. : "Μαλιστα τυλιξτε μου μια να την παρω για το σπιτι." Δειτε την καταταξη της: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=42491
VFXCode Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Pali kala tote pou den sou edwse kamia TNT2
vasoula78 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 ""GrammiO ipallilos exei tin xiroteri ekfrasi sto prosopo tou' date='les kai sou leei "ante g*** pou irthes na me prikseis ""[/quote'] δίκιο έχεις σε αυτό ειχα παει πριν 3 χρονια νομιζω ηταν, στην Γραμμη να αλλαξω τον σκληρο δίσκο να παρω 40αρη τοτε ειχα P3 733Mhz & MB QDI Advance 9 η πωλητρια ήταν κατηγορηματικη με ειρωνικό υφος οτι δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσει το σύστημα τον 40αρη Δεν το εψαξα και πολυ ως ασχετη και εγω και πηρα 20αρη Φυσικα ο υπολογιστης αργότερα αναγνωρισε μια χαρα και τον 80αρη Αυτη την φορα φροντισα να παω ενημερωμένη (ειχα κοιταξει το manual της ΜΒ και τις δυνατότητες της) Αλλά θα πρέπει να παραδεχτώ οτι η Γραμμή έχει καλό τεχνικό τμήμα και τιμές και δεν σε υποχρεωνει να εχεις πιστωτικη για να αγορασεςι με δοσεις.Έχω αγορασει τα παντα απο εκει εκτος απο τον 80αρη σκληρο και δεν ειχα προβλημα. Φυσικα υπάρχουν και ατυχεις εμπειρίες απο το Πλαίσιο και κοσμοντατα αλλα με αυτά που διάβασα παραπάνω τα δικά μου δεν είναι τπτ έχω να πω οτι όταν είχε πρόβλήμα το Pc (σταματούσε στη μεση οποιαδήποτε εγκατασταση προγράμματος)θέωρησα οτι έφταιγε ο σκληρος που μόλις είχα αγοράσει απο εκει. ούτε καν το τσέκαραν.μπροστά μου έβαλαν απλα ένα αυτοκόλητο οτι τον τσέκαραν και με έστειλαν στο κατάστημα για αλλαγή. Φυσικά το πρόβλημα δεν λύθηκε και τους πήγα το tower στο τεχνικό τμήμα και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η μητρική και οτι μάλιστα έχουν σπάσει καποια pin απο το dvd recorder με αποτέλεσμα να μην λειτουργει σωστά Τελικά το πήγα σε έναν γνωστό μου. Το πρόβλημα ήταν οτι είχε χαλάσει η 1 απο τις 3 μνήμες που είχε πανω.Αφαιρέθηκε και δούλευε μια χαρά Άμα δεν γνωρίζεις και πολλά αυτά παθαίνεις
giannisgolf4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν εγώ θα πω 3 πράγματα μαζί για το πλαίσιο Συγγενής μου (Δημόσιος Υπάλληλος) υπεύθυνος προμηθειων σε Υπουργείο, έχει αναλάβει την πλήρη αναβάθμιση υπολογιστών, έχουν δε λάβει προσφορές απο 3 καταστήματα(όσα ορίζει ο νόμος με την επιλογή κριτηρίων κλπ), και καταλήγουν στο πλαίσιο με αγορά 40 Υπολογιστών/εκτυπωτών/FAX κλπ συνολικού κόστους 85.000Ε. Λόγω του ότι ο διαχειριστής είχε ατύχημα εκείνη την ημέρα παίρνει ο υπεύθηνος τηλ στο πλαίσιο και λέει : ''Θα την κάνουμε την αγορά αλλά λόγω του ότι συνέβη κάτι σημαντικό στον διαχειριστή μας αν είναι εφικτό θα περάσουμε αύριο, σας δίνω τον λόγο μου'', απάντηση υπεύθυνου καταστήματος ''Μα φυσικά κύριε τι λέτε??Βεβαίως, ο άνθρωπος να ειναι καλά και εμείς τα βρίσκουμε'' Ωραία λέει, την επόμενη λοιπόν ώρα 09:10 είναι εκεί ο υπεύθυνος προμηθειών, ο διαχειριστής του υπουργείου και 3 μαζί υπαλλήλοι για να υπογράψουν τα χαρτιά. Βγαίνει όμως ο Boss του καταστήματος που είχε μιλήσει το προηγούμενο μεσημέρι και λέει ''Δυστυχώς θα επιβαρυνθείτε το 8% της αυξησης που έγινε χτες το απόγευμα από το εξωτερικό σε όλα τα προιόντα ((ημέρα τετάρτη))'' Του απαντάει ο Διαχειριστής'' Μα τι λέτε κυριε, εδώ υπάρχει προσφορά που λέει ότι δεν επηρεαζόμαστε από τέτοιες αυξήσεις,εσείς την υπογράψατε, εξάλλου οι αυξήσεις εφόσων ειναι από το εξωτερικό, όχι από εσάς τους ίδιους'' Προιστάμενος Πλαίσιου : Και που ξέρετε εσείς από που θα τα πάρουμε ?? Διαχειριστής : Μα εσείς είπατε πως όλα αυτά τα έχετε εδώ και παράδοση αυθημερών με την πληρωμή Π.Π. : Τι λέτε κύριε Δ?? Δ. : Μα να η υπογραφή σας,εσείς το υπογράψατε αν γίνει η αύξηση θα πρέπει να προβούμε σε άλλους διαγωνισμούς, πάλι χαρτιά πάλι τρέξιμο για 2 μήνες Π.Π. : Δεν με ενδιαφέρει κάντε ότι θέλετε, πάρτε τα από αλλού ------------------------------------------------------------------ Αγορά Card Reader από το Πλαίσιο Θες/κης μετά αμέσως μια εβδομάδα από το μηχάνημα που πήραμε από εκεί, τρελλά Conflict μόλις διάβαζε κάρτα, μπλοκάρανε τα πάντα, πληκ/για,ποντίκια όλα μένανε. Το πάμε πίσω του εξηγούμε το πρόβλημα και τι μας απαντάει ??? ''Το μηχανημά σας προφανώς δεν έχει θύρα USB, μήπως πάτε να το βάλετε αλλού και βραχυκυκλώνει????'' :oops: :oops: :oops: :oops: ------------------------------------------------------------------------ Αγορά εξωτερικού σκληρού δίσκου USB 200GB πάλι από Πλαίσιο Θες/κης, τον παίρνουμε, τον πάμε σπίτι, φορμάτ, όλα καλά, για 10 μέρες. Σε μία φάση ανοίγουμε τον δισκο να αντιγράψουμε κάτι, όλα λείπανε, και ο δίσκος έκανε 2 λεπτά να πάρει μπρος. Τον πάμε πίσω, α ωραία λέει άστε τον και ελάτε αύριο χωρίς τηλ. Τον πιστεύουμε πάμε την άλλη μέρα, έλλειπε αυτός, λέμε τι έχει γίνει και τι μας απαντάνε ??''Καλά σε μία μέρα περιμένετε να πάει ο δίσκος Γερμανία και να γυρίσει???είστε σοβαροί??Σε 3 μήνες και βλέπουμε'' Τους απαντάμε ..''Καλά 3 μήνες για να πάει ένας δίσκος Γερμανία και να ελεχθεί???με τα πόδια θα πάει??είστε σοβαροί??'' Και αρχίζουμε ένα σόου μπάχαλο εκεί μέσα. Τελικά φύγαμε με δίσκο μεγαλύτερο και τζαμπα γιατι τους απειλούσαμε πως θα τους κάνουμε δυσφίμηση και πως απο εκεί δεν το κουνάγαμε παρά μόνο με κανάλια, έτσι για να μάθουν να μην κουβαλάνε τζάμπα τον κόσμο και να μην υπόσχονται διάφορα οι λούστροι. :twisted: :twisted: :twisted:
HighT3ch Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Το οτι υπαρχει ασχετοσυνη στα καταστηματα πληροφορικης ειναι πλεον γνωστο. Σ'αυτο φταινε οι ιδιες οι εταιριες που προσλαμβανουν τον οποιοδηποτε να κανει την δουλεια που υποτιθεται θα επρεπε να κανει καποιος με σχετικες γνωσεις. Ακομα χειροτερο ειναι το γεγονος πως δεν περνανε απο καποιο ειδος training για να τους μαθουν τα βασικα και κυριως μα κυριως το πως θα πρεπει να συμπεριφερονται στους πελατες. Ισως ειναι απο τα χειροτερα χαρακτηριστικα της Ελληνικης αγορας. Αγενεις, ημιμαθεις και κομπλεξικοι πωλητες υπαρχουν σε καθε καταστημα πληροφορικης και μη, το θεμα ειναι να τους συμπεριφερεσαι αναλογα. Πολλοι απο αυτους πιστευουν οτι επειδη δουλευουν πχ. στο Πλαισιο ΕΙΝΑΙ το Πλαισιο. Οπως και ο πωλητης στην αντιπροσωπεια της Porsche νομιζει πως ειναι ο ιδρυτης η ο CEO της Porsche. Ξαναλεω πως για ολα αυτα φταινε αποκλειστικα τα καταστηματα τα οποια διαιωνιζουν την κατασταση γιατι επιδιωκουν μειωση του κοστους και αυξηση (στο μεγιστο) του κερδους οποτε επιλεγουν μη σχετικους και φυσικα για training ουτε συζητηση. Πληρωνουν ψιχουλα νεαρους και νεαρες απλα για να τρεχουν τα καταστηματα οι οποιοι με την σειρα τους εκμεταλευονται το γεγονος ως προσωρινη λυση προϋπηρεσιας και για να βγαζουν ενα σχετικο μισθο. Απο αυτους ελαχιστοι προσπαθουν να δωσουν τον καλυτερο εαυτο τους στην εξασκηση του επαγγελματος του πωλητη πρωτον γιατι βρισκονται προσωρινα σ'αυτη τη θεση και δευτερον γιατι δεν ενδιαφερονται για το καταστημα αλλα για την παρτη τους. Απο κει και περα το τι αγοραζει ο καθενας ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση. Εφοσον θεωρεις τον εαυτο σου γνωστη ή Guru της πληροφορικης δεν περιμενεις τον πωλητη να σου πει τι θα κανεις. Τωρα αν καποιος δεν γνωριζει ή δεν ειναι σχετικος με το αντικειμενο βρισκεται στην δυσκολη θεση ειτε να εμπιστευτει τον τεχνικο/πωλητη ή τον σχετικο/ασχετο φιλο του. Σ'αυτη την περιπτωση καλο ειναι να παιρνουμε και μια δευτερη γνωμη και πανω απ'ολα να κανουμε μια προσωπικη ερευνα αγορας. Το διαδικτυο αποτελει μια καλη πηγη πληροφοριων αρκει να μην αρκουμαστε σε μια μονο πηγη αλλα να διασταυρωνουμε τις πληροφοριες. Παντως αυτο που λετε για το Πλαισιο προσωπικα θεωρω πως ειναι λαθος. Περαν του οτι ενταξει δεν ειναι ολοι του οι πωλητες σχετικοι ή και ευγενεις, εν γενει σαν καταστημα βρισκεται σε πολυ καλα επιπεδα, για να μην αναφερθω στο θεμα της εγγυησης και των RMA το οποιο πιστευω οτι ειναι ισως το καλυτερο ολων. Για το θεμα των προϊοντων εχουν ακουστει κατα καιρους διαφορα ειδικα για προϊοντα bulk αλλα στα retail θεωρω πως το πλαισιο φερνει καλα προϊοντα. Ακομα και στην χειροτερη των περιπτωσεων που καποιος ανακαλυψει το παραμικρο με το hardware του μπορει να το επιστρεψει και να παρει κατι αλλο. Το τελευταιο ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος να απαιτησει το προϊον για το οποιο πληρωσε και οσοι δεν το κανουν ή δεν το εξασκουν κανουν μεγα λαθος. Πολλες φορες ο ιδιος ο πελατης πρεπει "στρωνει" το καταστημα υπενθυμιζοντας του οτι η υπαρξη του οφειλεται σε αυτον. Τα "ελατε αυριο" πρεπει να "κοβονται" μαχαιρι και μονο, μα ξαναλεω ΜΟΝΟ σε εξαιρετικες περιπτωσεις να γινονται δεκτα απο ολους μας. Η μαγκια μας δεν θα πρεπει να φαινεται μονο κατα την οδηγηση, το gaming και στο δηθεν αλλα και στην διεκδικηση των δικαιωματων μας. Το θεμα προσφερεται για συζητηση και μπορει να ακουστουν πολλα ας προσπαθησουμε ομως με τον τροπο μας και την σταση μας να αλλαξουμε την κατασταση προς το καλυτερο.
Genius Hermes Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Telika den iparxei idaniko katastima den empisteyomai kanena pleon oute to plaisio (mou poylise katestramena DVD-R, pira na rotiso gia problhma pou eixe to DVD-RW DL mou kai otan tou eipa to problima ston ipallilo ka8otan kai me akouge san xanos, xoris na leei tipota mexri pou stamatisa na milao kai meta apo 5 lepta siopis tou to ekleisa katamoutra) Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pancups Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 ...ακουσομεν του ONE WAY μαρτυρίου... Πριν κάτι χρονάκια δηλ το καλοκαίρι του 99,ψάχνομαι για Η/Υ.Παραγγέλνω απ το ακατανόμαστο τα εξης Pentium II 400 Mhz Qdi Mobo Αdvanced Golden edition 128MB Kingston memory 6 GB Western Digital Viper 770 64Mb Soundblaster live me live drive **poly gelio** modem 56 esoteriko Hitachi Dvd rom Οδηγός δισκέτας πληκτρολόγιο,ποντικι Δεν ξέχασα κάτι..οθόνη δικιά μου μια της πλάκας Το μηχάνημα έρχεται μετα ολίγης ταλαιπωρίας.Μου λένε λείπει η κάρτα ήχου θα την παραλάβουμε σύντομα.Με το που το πάω σπίτι αρχίζω την εγκατάσταση.(τους είχα πει οτι δεν θέλω τιποτες μέσα).Πρώτα το Dos6.2 my favourite..kai στη συνέχεια Win98 SE.Ολα ΟΚ.Έρχεται και η κάρτα,μου λένε θα την βάλουμε εμείς,τους το πάω.Το παίρνω,το ανάβω στο σπίτι..κόλλημα,μπλέ οθόνη.Ανοίγω το κουτί με πολύ ιδρώτα γιατι τις βίδες τις είχαν τσιτώσει.Αλλάζω θέση στην κάρτα.Γίνεται η εγκατάσταση.Βάζω και το λογισμικό της κάρτας..στα Γερμανικά!!!Την κάρτα την έφεραν από τη Γερμανία και όπως είναι λογικό όλα ήταν στα Φρανφουρτινς.Τους λέω θέλω Drivers στα Αγγλικά τουλαχιστον,θα τους κατεβάσουμε απο το Ιντερνετ μου λένε!Με το που γυρνάω σπίτι,τι βλέπω..μπλε οθόνη.Ε,ας κάνουμε ένα Φορματ,συμβαίνουν αυτά.Δεν βλέπει την καρτα γρφικών,παιρνω μια Τριντεντ (όχι τσίχλα) 1Μb που είχα από παλια,τη βάζω,δουλεύει.Σε κανα δυο μέρες(ακόμα να έρθουν οι drivers της SB σαν καφές απο Βραζιλία ένα πράμα),τι έχουμε..μπλέ οθόνη.Ξαναφορματ με την viper 770 mesa kai xwris tin Sb live.Ola kala μεχρι που έβαλα την Sb live.Το πηγαίνω και τους λέω οτι έχει πρόβλημα η κάρτα ήχου,μιλάω και με το παιδί που ήταν τεχνικός με τα όλα του.Μου λέει,ασε μου το με όλα τα CD kai tha sto diorthwsw.Tou λέω μην κάνεις φορματ έχω kati προγραματάκια στη C kai den θέλω να τα χάσω.Toυλάχιστο βάλτα σε ένα Cdaki,eixa kai ena Teac 4x Scsi foveros antigrafeas.Δεν τα έχω backup.Hταν πρωί,μαντέψτε τι μου είπε το απόγευμα..\Πέρασα μια έκδοση των Win98 Ελληνικών- που σιχαίνομαι- δεν υπάρχει τίποτε,έτρεξα το Half Life,to Doom kai ena allo -den θυμάμαι- δουλεύουν όλα τέλεια....Τον ρωτάω έχεις συζυγο,παιδιά κ λοιπά και ευτυχώς μου απάντησε θετικά.Ο υπολογιστής δουλεύει όχι για πολύ όμως,φυσικά έκανα και γω φορματ,έβαλα τα Αγγλικά μου και οι drivers..α,ναι..Τους κατέβασαν..εκείνο το αρχείο το emu an θυμάται κανείς..που είναι κοινό..οχι το λογισμικό τα Applications δηλαδή,το πρόγραμμα οδήγησης που τα έλεγε στην Εγγλεζικην. Πάω Αθήνα,στα κεντρικά.Τον άφησα τους εξήγησα...εις μάτην...μπαινοβγαιναν στα τυμπανά τους.Ε λέω και γω θα ασχοληθώ με τη drums.Η κάρτα ήχου δοκιμάστηκε σε πολλά-πολλά συστήματα.Για κανα δυο βδομάδες ή ίσως και μήνες δεν είχε κανένα πρόβλημα και μετά άρχιζαν τα μπλε..ξαμε. Από αυτά που αγόρασα δουλεύουν ακόμα ο σκληρός του Μαϊάμι και η έχιδνα 770.Ολα τα άλλα,με πρώτη την Qdi thn Advanced,tin Cpu,ti mnimi,to trofodotiko που το είχα αλλάξει στα One Way -βλέπεις εγγύηση-βγηκαν πεταμένα λεφτά του κόπου μου γιατι είχα δωσει και ενα 400αρικο τοτες για το αποκτήσω. Θα ξαναπάτε στην One Way;Τώρα τραβάτε Κωστόβολο,Ηλεκτρονική κοροϊδα-δεν μιλάω για εσας,ξέρετε για ποιους τα λεω.... ΥΓ:Ο αντιγραφέας δουλεύει ακόμα και σε ένα παλιό σύστημα τον χρησιμοποιώ ακόμη,έχει γράψει, επειδής είμαι και μαστουρωμένος με τη μουσική, αμέτρητα Cd
dimitris74 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 ...ακουσομεν ............ OFFTOPIC to provlima ayto pou eixes den mporouse na sto lisei to one way, xoris plaka, eixa kai ego kapote idio configuration kai petage mple othones molis pernages kati apo to live, telika itan kapoio arxeio pou ithele antikatastasi devldr32.exe kai me ena search tha to vreis edo sto insomnia pou mou to eixe pei o my8o$ se pm to 2000 2001, ti mou thimises re palikari tora
pancups Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 nai exeis dikio.to είχα αντικαταστήσει το αρχείο που ανέφερες και πάλι είχα προβλήματα απλά εμφανίζονταν πιο σπανια.Αφού θυμάμαι τώρα μαζι με τα Cd εγκατάστασης είχα μαζί μου και μια δισκέτα με το devldr32,οταν πήγαινα απο μηχάνημα σε μηχάνημα για να τη δοκιμάσω.Τι με είχε πιάσει τότε;Τώρα πως θα αντιδρούσα;Κατευθείαν πέταμα και αγορά μιας άλλης.
fazer-iozos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Χα χα χα!!!Πραγματικα κορυφαιο θεμα......ξεθαψα το συγκεκριμενο θεμα και διαβασα σχεδον μονορουφι ολες τις αφηγησεις των insomniacs!!! Κορυφαιες ιστοριες ,αντε να τα συγκεκτρωσουμε ολα μαζι να φτιαξουμε και Βιβλιο με τα ευτραπελα στην ελληνικη αγορα πληροφορικης....:evil:
FatalError Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Και γω κάθισα και διάβασα όλο το thread τις προάλλες και ψιλοαγανάκτησα περισσότερο γιατί θυμήθηκα και τα δικά μου: Στην τρυφερή ηλικία των 12 πήγα με τον πατέρα μου για καινούριο υπολογιστή σε MULTIRAMA: Μνήμη - 18GB -Εγώ: Μα τώρα οι χωρητικότητες έχουν αυξηθεί, 40 και βάλε... Πωλητής/Τεχνικός: Σιγά και με τι θα το γεμίσεις πια?... -Πωλητής/Τεχνικός: Οι κάρτες γραφικών είναι όλες ίδιες πάνω κάτω. Τις διαφορές τις βλέπει μόνο το εξειδικευμένο μάτι... -Πωλητής/Τεχνικός: Αυτή τη φορά εγκατέστησα τα Windows από δική μου κόπια γιατί μπορεί η δική σου (αυτή που ο ίδιος μου πούλησε) να έχει γρατσουνιές γι αυτό κρασάρει συνέχεια. --- Γνωστός μας "Τεχνικός": "Σιγά τι διαφορά έχουν τα XP από τα 98, μόνο τα γραφικά είναι..." --- Κατάστημα KEYSWARE: Είχε εγκατασταθεί κάποιος Dialer κι επειδή είχα ακόμη PSTN, φοβόμουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς και δεν ήξερα πολλά (όχι ότι τώρα ξέρω...) αποφάσισα να πάω εκεί και ω ναι! 83 ευρώ και ο υπολογιστής γύρισε καθαρός με τρία άλλα προβλήματα... Ηθικό δίδαγμα: DO IT YOURSELF.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.